Team 1‎ > ‎Wedstrijdverslagen‎ > ‎

ZVV Awt-Gelaen na 1e speeldag, rondje langs de velden

Geplaatst 18 sep. 2017 10:05 door Ralph Evertz   [ 18 sep. 2017 10:08 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 1 was afgelopen maandag het eerste team van onze club dat aan de competitie mocht beginnen en wel in een thuiswedstrijd tegen de Keelkampers uit Nuth. Het meest opmerkelijke was wel dat maarliefst 8! spelers ontbraken wegens uiteenlopende redenen. Coach Egon maakte zijn debuut als trainer en beschikte slechts over drie vaste spelers van team 1, te weten gelegenheidsaanvoerder Rik, Ricardo en Hicham. Versterking werd gevonden in keeper Quintin, Bart, Kevin en broer(tje) van de coach Kay. Dat er vervolgens alsnog met 5-2 wordt gewonnen zegt veel over de zeer brede en kwalitatieve selectie van ZVV Awt-Gelaen, maar laten we hopen dat ons eerste in het vervolg van de competitie kan beschikken over de eigen mensen. De doelpunten werden gemaakt door Ricardo 2x, Rik 2x en Bart.

ZVV Awt-Gelaen 2 kreeg van de KNVB slecht nieuws te horen met betrekking tot de competitie indeling, slechts 6 ploegen in de klasse waardoor men genoodzaakt is met 5 teams viermaal tegen elkaar te spelen. Helaas kunnen we hier zelf weinig aan doen en werd de eerste Zuid-Limburgse toeristenroute richting Margraten gemaakt waar ZVVF 2 (of 1, het eerste werd immers teruggetrokken) zijn opwachting maakte. ZVV Awt-Gelaen 2 was afgelopen zaterdag geheel compleet (op coach Louis na..) en liet bij vlagen zien goed te kunnen voetballen en won uiteindelijk terecht met 3-5. De doelpunten werden gemaakt door Tarik 2, Bart, Kevin en Roy B. Uiteindelijk werd Roy de Vos unaniem gekozen tot man of the match en als beloning werd hij naar Specsavers gestuurd.

ZVV Awt-Gelaen 3 onderging de afgelopen transferperiode misschien wel de grootste metamorfose, waarbij voornamelijk meer op de jeugd werd ingezet. Niet alleen heeft ons derde de breedste selectie, maar ook de jongste in jaren waardoor de coach, bomber Frank wat meer te kiezen heeft dan voorgaande seizoenen. In de uitwedstrijd bij ZVV Born 2 werd meteen een overwinning behaald, 1-5 met de eerste 3 punten als verdiende beloning. Het afgelopen seizoen moest men tot na de winterstop wachten op de eerste overwinning! Ons derde team mag overigens lang genieten van deze overwinning, want ze hoeven zaterdag 7 oktober pas weer aan de aftrap te verschijnen. De doelpunten werden gemaakt door Rick, Maurice, Aaron en Youp 2x.

Samengevat in drie wedstrijden de volle buit van 9 punten en alle 3 onze teams wisten 5x het netje te vinden. Ga zo door mannen!