ZVV Awt-Gelaen


Mehdi van den Tempel nieuwe hoofdtrainer van ZVV Awt-Gelaen


In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is ZVV Awt-Gelaen uitgekomen bij Mehdi van den Tempel. Het profiel van de nieuwe trainer was: afkomstig uit de eigen regio, gespeeld hebben op het hoogst mogelijke niveau en nog steeds hart hebbende voor het zaalvoetbal.


Kortom allemaal zaken die Mehdi meer dan passen, tel daarbij op dat hij een goede bekende is van de bestuursleden Paul en Kevin en de goede match is verklaarbaar. 


Mehdi heeft een imposante carrière als zaalvoetballer achter de rug. Hij speelde voor het Nederlands elftal 2 interlands tegen Hongarije en heeft in Nederland in de eredivisie gespeeld bij Fermonia Boys (2 jaar) en promoveerde met zvv Meijers naar de eredivisie. In België heeft Mehdi het langste op het hoogste niveau gespeeld: ZVK Eisden 8 jaar, Roam Bilzen 5 jaar, Rekem en Leopoldsburg elk een jaar. 


De laatste jaren heeft Mehdi als liefhebber gespeeld bij zvv Neerbeek in de top- en hoofdklasse. Hij deed enkele jaren geleden nog mee in de door ons gewonnen Limburgse bekerfinale. Ondanks zijn 50 jaar is hij nog steeds topfit en wil hij ook graag als zaalvoetballer actief blijven. In ons tweede elftal, acterend in de eerste klasse wordt hij dan ook met open armen ontvangen om naast zijn hoofdtrainerschap ook binnen de lijnen zijn ervaring over te brengen aan de spelers.


Het wordt het eerste jaar van Mehdi als trainer. Hij zegt hier zelf over “een mooie nieuwe uitdaging voor mezelf bij een mooie club om te werken met een gevarieerde selectie met veel potentie”. 


Wij wensen Mehdi heel veel succes! 


Op de foto staat Mehdi geposeerd voor de nieuwe eregalerij van ZVV Awt-Gelaen in clubcafé Wilhelmina. Het mooi verbouwde café mag weer een nieuwe gast vanuit ZVV Awt-Gelaen verwelkomen.  
Social Media ZVV Awt-Gelaen
 
Volg ZVV Awt-Gelaen op:
 
 
 

Wedstrijdverslagen

Verslagen team 2

Verslagen team 3