Archief‎ > ‎Archief 2016-2017‎ > ‎

Nieuws 2016-2017


Rabobank clubkascampagne 
Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op ZVV Awt-Gelaen als je lid bent van de Rabobank. Iedere stem is geld waard. Als lid kun je 5 stemmen uitbrengen en maximaal 2 per vereniging. 

Wij hopen hier wederom op jullie steun te mogen rekenen en heb je stemmen over bekijk dan de lijst van andere verenigingen in (Oud-)Geleen en help hen ook de lente door!! 

🔜ZVV AWT-GELAEN categorie SPORT/VOETBAL regio GELEEN✔️

ZVV Awt-Gelaen 2 naar bekerfinale
Dankzij een 4-2 thuisoverwinning op sv Lake Valley 2 heeft ZVV Awt-Gelaen 2 voor het eerst in de historie de bekerfinale gehaald. De bekerfinale zal gespeeld worden in de stadssporthal te Sittard op zaterdag 3 juni om 18:00 uur.
 
ZVV Awt-Gelaen nodigt alle supporters deze datum in de agenda te zetten en aanwezig te zijn!

Trainerswissel bij ZVV Awt-Gelaen
Na drie succesvolle seizoenen neemt ZVV Awt-Gelaen komende zomer afscheid van hoofdtrainer Kevin Meijer. Kevin sluit hiermee een mooie periode als trainer van onze club af. Onder zijn leiding werd het nodige eremetaal in de wacht gesleept. Wij danken Kevin voor de periode dat Kevin als trainer aan onze club verbonden is geweest en hopen op een waardig afscheid aangezien de club nog in de race is voor het kampioenschap en de beker. 

Via deze weg willen wij daarnaast bekend maken dat een "oude" bekende en clubman van ZVV Awt-Gelaen Kevin zal gaan opvolgen. Egon Claessen zal vanaf komend seizoen trainer zijn van het eerste elftal. Egon kent de club natuurlijk al geruime tijd. Eerst was hij als assistent van zijn vader Frans actief voor onze club, later als succesvolle speler. Momenteel is Egon actief als speler van het Belgische ZVK Eisden Dorp, de huidige lijstaanvoerder van de eerste divisie aldaar. Aangezien zij op vrijdag actief zijn en wij doorgaans op maandag, is zijn eerst echte job als trainer prima met zijn spelerscarrière te combineren.

De club is uiteraard zeer content dat het met Egon een waardige opvolger voor Kevin heeft gevonden. Zijn aanstelling past in de filosofie van de club: herkenbaar voor de regio en kwalitatief sterk. 

ZVV Awt-Gelaen 2 zonder wissel via Ice Age langs dubbele bekerwinnaar ZVV Mestreech
Afgelopen zaterdag was het code oranje op de Limburgse (snel)wegen. Het werd zelfs door Rijkswaterstaat afgeraden de weg op te gaan. Na verscheidene keren contact met de KNVB te hebben gehad bleek de KNVB onverbiddelijk er volgt geen algehele afgelasting, ondanks de inmiddels tientallen ongelukken volgens 1Limburg. Het gevolg hiervan is dat alsnog twee van onze spelers dit te gevaarlijk vond (hetgeen uiteraard hun goed recht is) en ZVV Awt-Gelaen 2 in de vierde bekerronde dus zonder wissels diende aan te treden tegen de bekerwinnaar van de afgelopen twee jaar ZVV Mestreech. 

Het was sowieso al puzzelen geblazen voor het team om überhaupt 5 spelers bij elkaar te vinden omdat dat SVE het zonnetje van Tenerife had opgezocht samen met liefst 3 van onze spelers en de coach. De transfermarkt werd opgegaan om Tarik te contracteren, Rik was bereid om vanuit team 1 uit te komen helpen, Maikel verruilde zijn nummer 10 voor de keepershandschoenen en Bart en Kevin mochten vervolgens als harde kern van team 2 het team completeren.Beste zaalvoetballeden van ZVV Awt-Gelaen,

Komend seizoen verandert er veel in het zaalvoetbal. De KNVB heeft de papieren wedstrijdformulieren en de plastic spelerspassen afgeschaft. Daarvoor in de plaats is er nu een app beschikbaar waarmee digitaal het wedstrijdformulier kan worden ingevuld en waarin digitaal de spelerspassen zijn ondergebracht.

De app met de naam Wedstrijdzaken is vanaf nu te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. De Wedstrijdzaken app is bestemd voor alle spelers/aanvoerders, teammanagers/-leiders, wedstrijdsecretarissen, club- en bondsscheidsrechters en overige officials die betrokken zijn bij het invullen van het wedstrijdformulier zaalvoetbal.

Wij verzoeken je dan ook om de app te downloaden en om je te registreren. Je kan je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van ZVV Awt-Gelaen.

Lukt het niet om te registreren, neem dan contact op met secretaris@zvvawtgelaen.nl om het e-mailadres te achterhalen of het juiste e-mailadres te laten vastleggen.

Als aanvoerder/speler zie je in de Wedstrijdzaken app je persoonlijke programma. Dit wordt bepaald door het team waarin je bent ingedeeld door de club.

Via het Supportcenter van Sportlink kan je de handleiding van de app raadplegen.

Groeten,
Bestuur ZVV Awt-Gelaen


ZVV Awt-Gelaen wint bekerfinale voor 3e keer op rijLenders Mannenmode Kwajongconcours
De kaarten kunnen weer geschud worden, want op vrijdag 27 mei in cafe Wilhelmina om 19:30 uur organiseert ZVV Awt Gelaen weer het Lenders Mannenmode Kwajongconcours.

Schrijf je snel in door contact op te nemen met Kevin Hendriks, telefoonnummer 0640403130. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 20 koppels deelnemen.

Een dagje ZVV Awt-Gelaen op zaterdag
Het blijft een mooi liedje uit de film/ serie Allstars ''zaterdag is de mooiste dag van de week'', en weet je eigenlijk is dat natuurlijk ook zo. Lekker ballen met je vrienden en nog even de zin en onzin van het leven met elkaar doornemen. ZVV Awt-Gelaen heeft zoals bekend twee ''lagere elftallen'', het derde speelt de thuiswedstrijd om 16:00 uur en het tweede om 17:00 uur, beiden in glanerbrook in de mooie sporthal 1. 

Mocht je eens een zaterdag namiddag vrij zijn en je krijgt de kans deze sterrenensembles aan het werk te zien wil ik jullie deze unieke ervaring niet onthouden. Ik neem jullie mee naar afgelopen zaterdag 27 februari. de groepsapp van team 2 staat inmiddels roodgloeiend.. Het gevecht wie mag keepen is inmiddels weer in volle hevigheid losgebarsten: Andy zaagt nadrukkelijk aan de stoelpoten van vaste keeper Maurice (omdat hij op een blauwe zaterdag uit bij 't Brökske een paar ballen tegen zich aan geschoten kreeg..), Bart en Kevin denken er vooral aan hoe het zou zijn als Andy als speler niet in het veld zou staan en zien daarin vooral de meerwaarde en zetten coach Louis verder onder druk.. (wordt vervolgd).


 
Social Media ZVV Awt-Gelaen
 
Volg ZVV Awt-Gelaen op:
 
 
 

Wedstrijdverslagen

  • Gehavend ZVV Awt-Gelaen verliest laatste competitiewedstrijd ZVV Awt-Gelaen trad afgelopen vrijdag in de laatste competitiewedstrijd aan tegen de Hazendans uit Maastricht, de nummer twee van de ranglijst. Om uiteenlopende redenen waren er slechts 3 spelers ...
    Geplaatst 21 apr. 2015 01:11 door Ralph Evertz
  • ZVV Awt-Gelaen kampioen TOPKLASSE ZVV Awt-Gelaen boekte gisteravond in een zeer sfeervol Glanerbrook een 7-2 overwinning op Campus 2 en bekroonde zichzelf hierdoor tot kampioen van de topklasse! Alle ingrediënten voor een ...
    Geplaatst 25 mrt. 2015 00:54 door Ralph Evertz
Berichten 1 - 2 van 21 worden weergegeven. Meer bekijken »

Verslagen team 2

Verslagen team 3