ZVV Awt-Gelaen weet eerste thuiswedstrijd te winnen

Geplaatst 18 okt. 2015 23:50 door Ralph Evertz   [ 18 okt. 2015 23:50 bijgewerkt ]
Na drie uitwedstrijden speelde ZVV Awt-Gelaen afgelopen maandag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen nummer 2 en promovendus Zvv Schaesberg. Ondanks dat ZVV Awt-Gelaen werd geteisterd door liefst vier blessures hadden we toch het betere van het spel. Met een fraaie treffer achter het standbeen wist Ricardo de enige treffer voor de rust te maken 1-0.

Na een rust eigenlijk eenzelfde spelbeeld, maar Maikel kon een schot niet klemvast pakken en de rebound werd simpel gescoord 1-1. Dankzij twee doelpunten van Ricardo (waarvan een wederom achter het standbeen) en een doelpunt van Peter-Jan werd de veilige stand van 4-1 bereikt. De tegentreffer was slechts voor de statistieken 4-2.

Aanstaande maandag wederom een lastige uitwedstrijd zowel qua tegenstander ZVC Holz als qua tijd 21:45 uur in Kerkrade west. Wil ZVV Awt-Gelaen echter meedoen om de bovenste plaatsen dit seizoen zal er toch een positief resultaat behaald moeten worden.