ZVV Awt-Gelaen verslaat Inter’80 in eigen huis

Geplaatst 9 nov. 2015 09:24 door Ralph Evertz   [ 9 nov. 2015 09:25 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag stond een herhaling van de gewonnen bekerfinale van enkele maanden geleden op het praogramma, maar dan voor de competitie Inter’80 kwam op bezoek. Na een kwakkelend begin van de competitie heeft ZVV Awt-Gelaen inmiddels de stijgende lijn te pakken. Tegen het eveneens bovenin meedraaiend Inter’80 moest dan wel gewonnen worden om deze lijn vast te houden.

ZVV Awt-Gelaen kwam traditioneel op achterstand, een lange bal van achteruit werd knap binnen gewerkt en liet Maikel die een sterke wedstrijd zou keepen ditmaal kansloos 0-1. Nog voor de pauze bleek dat het transferbeleid van ZVV Awt-Gelaen zijn vruchten afwerpt de nieuwkomers Peter-Jan en Rik bogen de achterstand om in een 2-1 voorsprong bij rust.

In de tweede helft leek ZVV Awt-Gelaen snel voldoende afstand te nemen van Inter ’80 middels doelpunten van Martijn en Ricardo 4-1. Toch maakte ZVV Awt-Gelaen het zichzelf daarna moeilijk en verloor af en toe het koppie om voldoende rust te bewaren. In een spannend slot waarin Maikel zijn ploeg overeind hield, Rik nog een keer scoorde en Ricardo twee keer geel kreeg voor commentaar op de leiding werd uiteindelijk de overwinning met 5-4 over de streep getrokken.

- Martijn half Oud-Geleen naar tape liet zoeken?
- Maikel zich weer eens kon bewijzen en de eerste transfergeruchten de ronde doen?
- Kay moeite had het juiste schoeisel te vinden?
- Peter-Jan en Rik ook de weg richting de Willemien weten te vinden?
- coach Kevin ze goed heeft ingeburgerd?
- Ricardo naar een communicatiecursus wordt gestuurd?
- Toon wederom alles onder controle had?