ZVV Awt-Gelaen speelt degelijk en bekert verder na winst op Schaesberg

Geplaatst 2 nov. 2015 10:11 door Ralph Evertz   [ 2 nov. 2015 10:12 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag troffen ZVV Schaesberg en ZVV Awt-Gelaen elkaar wederom in de beker. Vorig seizoen eindigden deze wedstrijden in twee overwinningen voor ZVV Awt-Gelaen en pakte uiteindelijk ook de eindoverwinning in de beker.

Dat ZVV Awt-Gelaen graag voor de derde keer op rij de Limburgse beker wil winnen is voor niemand een geheim. De eerste horde was dus ZVV Schaesberg. In een wedstrijd waar de kansen schaars waren zorgde Chefrino voor een 0-1 ruststand.

In deze wedstrijd overleefde ZVV Awt-Gelaen twee keer een situatie waarbij met een man minder gespeeld werd, wegens het geen afstand houden bij een intrap. Daarnaast moest men goed opletten als een bal de zijlijn overging want klaarblijkelijk telt vanaf dat moment al iedere seconde.. ZVV Awt-Gelaen liet zich echter niet van de wijs brengen en speelde zeer geconcentreerd en gegroepeerd. Martijn maakte 5 minuten voor tijd na een assist van Kay de bevrijdende 0-2 na een schot in de lange hoek. De 1-2 in de laatste minuut was alleen maar voor de statistieken en zo was Maikel na een sterke wedstrijd alsnog eenmaal geklopt.

Door dit resultaat bekert ZVV Awt-Gelaen verder en heeft men ook bewezen in een wedstrijd enkel op resultaat te kunnen spelen.

- coach Kevin geen persoon is voor de politiek?
- Maikel volgens zoon Eyan nu ook weer niet te boos gemaakt moeten worden, anders koekoek?
- Kay wel in is voor een fysiek potje?
- je Ricardo een keer of drie tegen komt als je er langs wil of zelfs denkt te zijn?
- Rik waarschijnlijk nooit het shirt van Schaesberg zal dragen?
- Remco en Ruben nog steeds geblesseerd zijn?
- Toon opvallend rustig was?
- Chefrino een constanbte plaag voor Schaesberg was?
- Martijn het karwei zakelijk afmaakte?
- Peter-Jan in het vervolg binnen 1,5 seconde op 5 meter afstand moet staan?