ZVV Awt-Gelaen na een weekje Maastricht op 4 punten

Geplaatst 23 sep. 2015 00:05 door Ralph Evertz   [ 23 sep. 2015 00:08 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen had een behoorlijk druk weekend. Op vrijdag moest men aantreden tegen de nummer 2 van vorig seizoen de Hazendans en op maandag tegen zvvm Campus 2. Beide wedstrijden werden afgewerkt in sporthal Daalhof te Maastricht.

Op vrijdag is het voor ons altijd moeilijk voetballen en dan vooral in de personele bezetting. Chefrino, Peter-Jan, en Martijn gaven de veldtraining voorrang en Remco was helaas geblesseerd. Daarnaast bleek Kay over een niet meer geldige spelerspas te beschikken en zo kwam het dat er vrijdag slechts 5 spelers op het veld aanwezig waren. Maikel, Ricardo, Ruben, Rik en Bart die het eerste team kon uithelpen en dat bleek ook hard nodig. Na een 3-0 achterstand gaf haast niemand meer een cent voor ZVV Awt-Gelaen maar door doelpunten Ruben 2 en Rik trok ZVV Awt-Gelaen de stand zeer knap gelijk! Dat in de laatste minuut nog een penalty gemist wordt was vooral voldoening voor Maikel die een puike wedstrijd keepte en de Panenka onschadelijk maakte. Op wilskracht een puntje in misschien wel de lastigste uitwedstrijd van het seizoen, hulde!

Op maandag is het een ander verhaal met maar liefst 8 personen, alleen Remco nog geblesseerd en Maikel die helaas niemand voor zijn kroost wist te vinden waren afwezig. Kay kreeg een dispensatiebrief en kon voetballen en Bart nam dit keer plaats onder de lat en deed dit voortreffelijk want hij hield de nul. Bedankt Bart voor je inzet in het Maastrichts weekendje. ZVV Awt-Gelaen opende de score met een vrije trap van Chefrino en Ricardo bepaalde de ruststand op 0-2. Na rust kwam ZVV Awt-Gelaen niet meer in gevaar en liep via Rik 2 en Peter-Jan (scoorde zijn eerste doelpunt in het shirt van ZVV Awt-Gelaen) uit naar een meer dan terechte 0-5 overwinning!
Na twee lastige uitwedstrijden hebben we 4 punten weten te verzamelen en gezien de bezetting van de spelers, zeker op vrijdagavond het maximaal haalbare. Komende maandag spelen we weer in het voor ons vertrouwde Glanerbrook waar ’t Brokske uit Nederweert op bezoek komt, aanvang 20:00 uur, we zien u graag dan!

- Maikel maandag een Whatsapp supporter bleek;
- coach Kevin dat vrijdagavond was wegens verplichtingen bij Amicitia;
- voorzitter/ coach Paul ZVV Awt-Gelaen wist te behoeden voor een nederlaag;
- Kay van supporter weer speler werd;
- Bart 4 wedstrijden in 4 dagen speelde;
- Toon tegenwoordig ook te boeken is als taxichauffeur;
- Rik als enige in beide wedstrijden het netje liet bollen;
- voor het eerst werd gespeeld in de uitshirts van Roeters Assurantiën;
- Ruben zich een goede bondage liet leggen op een aparte plaats;
- Peter-Jan van plan is om nu vaker te gaan scoren;
- Chefrino nooit weet of hij zich nu aan of af moet melden;
- Martijn bij GSV heeft aangegeven dat training ook geen zin heeft;
- Remco als fotograaf is in te huren.