ZVV Awt-Gelaen 2 neemt ruime overwinning mee uit Nederweert

Geplaatst 9 nov. 2015 09:30 door Ralph Evertz   [ 8 sep. 2016 23:40 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag vertrok ZVV Awt-Gelaen alweer voor de vierde uitwedstrijd in zes wedstrijden richting Nederweert, alwaar nummer laatst Brökske 3 ons stond op te wachten. Gezien de stand op de ranglijst hadden beide teams de punten hard nodig.

Al vroeg in de wedstrijd bleek dat ZVV Awt-Gelaen 2 het betere van het spel zou gaan hebben. Het netje vinden was alleen nog even een moeilijk verhaal. Bart en Kevin raakten respectievelijk de paal en de lat en Rob vergat enkele malen de trekker zelf over te halen. Voor rust scoorde Bart echter tweemaal en dat betekende een 0-2 of een 0-3 stand op het scorebord? Het scorebord gaf op onverklaarbare wijze 0-3 aan, scheids en ZVV Awt-Gelaen waren akkoord, maar tegenstander Brökske maakte er alsnog 0-2 van.

Dan moest ZVV Awt-Gelaen 2 het maar zelf doen in de tweede helft en dat gebeurde ook. De score werd door vier doelpunten (enkele zeer fraaie) van Rob, twee doelpunten van Bart en het omspelen van de keeper door Andy opgevoerd naar 0-9. Er werd dus veel gescoord, maar Maurice en Kevin wilden het ook weten dat met name zij gezorgd hebben voor weer eens een keer geen enkele tegentreffer. Kortom allemaal tevreden gezichten bij ZVV Awt-Gelaen 2 op dat van Keith na die nog met een alcoholvergiftiging rondliep en het vooral warm vond.

Wist u dat?
- coach Louis het team optimaal wist voor te bereiden?
- of was het de niet te harden stank van de eigen shirtjes, waardoor we in beweging bleven?
- Maurice op een balletje binnenkant paal niet in de problemen kwam?
- Kevin ouderwets met het mes tussen de tanden verdedigde?
- Bart zelfs nog meer panna’s dan doelpunten wist te maken?
- Rob een werkelijk onnavolgbare speler is voor zijn eigen team en dat van de tegenstander?
- zolang Andy maar geen corners of uittrappen moet nemen het spel van hem iedere week beter wordt?
- Keith inmiddels bij kennis is?
- Bert en Nathalie ons weer na hun vakantie ouderwets opwachtten in de Willemien?