ZVV Awt-Gelaen 2 haalt eerste driepunter van het seizoen

Geplaatst 18 okt. 2015 23:54 door Ralph Evertz   [ 8 sep. 2016 23:39 bijgewerkt ]
Gisteravond speelde ZVV Awt-Gelaen 2 alweer de derde uitwedstrijd van het seizoen en wel in Heel tegen de Heiputters 2. Wederom teisterde personele problemen het elftal, maar omdat het team met Jori (team 3) en Louis (coach) kon worden aangevuld hadden we toch twee wissels.

Speler/coach/verzorger Louis had de beschikking over: Maurice (vlegemepper), Kevin (bloaze in de letste minuten), Bart (houd de lien aaf), Andy (kent beater kuppe dan sjete), Keith (paniekaankoop), Jori (net een half uur klaar met werken, chapeau) en Louis (brengt zichzelf maar al te graag in).
 
In het begin van de eerste helft werd duidelijk dat we minimaal gelijkwaardig aan deze tegenstander zouden zijn. Uit een mooi opgezette aanval bediende Kevin Keith en hij kon zijn debuut dus opluisteren met een doelpunt 0-1. ZVV Awt-Gelaen 2 hield de linies gesloten en Bart maakte met een individuele actie de 0-2. Helaas viel even later de 1-2 een hard schot in de kruising was Maurice te machtig 1-2. ZVV Awt-Gelaen 2 liet het er niet bij zitten Bart stuurde Kevin weg en deze maakte in de korte hoek 1-3. Op slag van rust bepaalde Bart de ruststand op 1-4 en bouwde zodoende een belangrijke marge op.

Gelijk na rust mocht ZVV Awt-Gelaen 2 beginnen met een man meer ondanks enkele kansen waar die van Andy nog het grootste was werd helaas niet gescoord. De Heiputters 2 gingen met hun fitte selectie vervolgens de gehele tweede helft alles of niets spelen. Het werd 2-4, waarna Bart vervolgens de marge weer vergrootte naar 2-5. Bij ZVV Awt-Gelaen 2 begonnen de krachten steeds meer weg te vloeien en het werd 3-5 en 4-5, maar vervolgens door een fraaie treffer van Keith 4-6 met nog enkele minuten op de klok. Nadat de Heiputters 2 wegens een ‘’coachloos’’ moment de 5-6 wist te maken was het nog even billenknijpen voor ZVV Awt-Gelaen 2, maar onder het motto ‘’vrouwen en kinderen eerst’’ werden de eerste drie punten van het seizoen binnen gehaald.

Wist u dat?
- Maurice gehecht is aan zijn paarse keeperstrui;
- Kevin als enige een supporter had meegenomen;
- Bart met drie treffers topscoorder werd van de wedstrijd;
- Andy een aparte manier van corners nemen heeft;
- Jori het tempo toch wel hoger vond dan bij het derde;
- Keith nu ook weet waar je conditie van krijgt;
- Louis het jammer vond dat er nu minder mensen in de Willemien waren om hem te feliciteren ipv te bekritiseren bij een verlies als coach;
- we nu eindelijk van de hatelijke 0 af zijn;
- we het komende week mogen opnemen tegen het eerste van de Heiputters maar dan in eigen sporthal om 17:00 uur.