ZVV Awt-Gelaen simpel langs gehavend 't Brökske

Geplaatst 4 nov. 2014 04:21 door Ralph Evertz   [ 4 nov. 2014 04:21 bijgewerkt ]
Afgelopen maandag stond de competitiewedstrijd tegen 't Brökske op het programma, een ploeg waar ZVV Awt-Gelaen het doorgaans lastig tegen heeft. Al snel bleek echter dat 't Brökske enkele dragende spelers miste waardoor het een eenvoudige avond voor ZVV Awt-Gelaen werd 8-1.

Na 9 minuten stond het al 4-0 en was de wedstrijd in feite al gespeeld. De 2e treffer van Egon was er wel een van grote schoonheid, een solo met een fraaie hakbal als afsluiting.
ZVV Awt-Gelaen probeerde in het restant van de wedstrijd het publiek nog met enkele fraaie aanvallen te vermaken, maar een echte wedstrijd werd het maandagavond dus nooit. 't Brökske kon met deze samenstelling helemaal geen vuist het maken, dat de keeper Rick Stultiëns met een van richting veranderd schot de eretreffer maakte, zegt eigenlijk genoeg.

De komende drie wedstrijden zal ZVV Awt-Gelaen wel op de proef worden gesteld tegen de drie Maastrichtse tegenstanders Campus 2, Tumudo en Hazendans. Deze drie wedstrijden zullen gaan bepalen of ZVV Awt-Gelaen daadwerkelijk voor het kampioenschap kan gaan.

- Maikel een variant in gedachte had voor een vrije trap?
- Chefrino deze variant echter niet begreep (zie facebook ZVV Awt-Gelaen)?
- Chefrino eveneens schoenen heeft voor vooruit en achteruit te voetballen?
- Egon met 3 treffers de man van de wedstrijd was?
- Remco en Toon het maar druk hebben met hun filmpjes?
- Paul van Ad v.d. Burgh een banner kreeg uitgereikt van de KNVB?
- Kay zelfs drie dingen tegelijk kan?
- Martijn van het publiek in het vervolg best wel een bal tussen de palen mag schieten?
- Ruben weer ''op de brommer'' was?
- Toon ruzie had met het scorebord?
- we aanstaande vrijdag het Lenders Mannenmode Kwajongconcours houden?