ZVV Awt-Gelaen na één helft al klaar met Inter'80

Geplaatst 1 feb. 2015 22:56 door Ralph Evertz   [ 1 feb. 2015 22:56 bijgewerkt ]
Wat als topwedstrijd te boek stond gisteravond bleek uiteindelijk een walk-over te worden. ZVV Awt-Gelaen begon (voor de verandering) scherp aan de wedstrijd greep Inter'80 uit Venlo meteen bij de strot en liet na de eerste helft bij een ruststand van 7-0 pas los.

Coach Kevin (kon weer wat zien) had beschikking over de volgende spelers: Maikel (liet nog geen pingpongbal door), Egon (scoorde wederom), Remco (schoot gaten in het net en in de lucht), Ruben (ijzersterke kopspecialist), Ricardo (de langzaamste van het stel), Kay (het kanon), Martijn (routineklusje) en Chefrino (zelf scoren bij een reeds grote voorsprong is overbodig).

Het publiek kreeg in de eerste helft een dodelijk effectief ZVV Awt-Gelaen te zien de treffers volgden elkaar in rap tempo op en Ruben de grootste man van het veld deed het zelfs met zijn hoofd, we nemen voor het gemak aan dat dit de eerste kopbal ooit van hem was.. Daarnaast stond de verdediging de hele wedstrijd zijn mannetjes en mocht er dan toch een bal doorheen komen toonde Maikel zijn keeperskwaliteiten.

Na rust wenste Inter'80 overduidelijk de schade te beperken zonder zelf echt te willen voetballen, hetgeen de amusementswaarde na rust nou niet bepaald ten goede kwam. De dubbele cijfers werden daarom net niet behaald, alleen Egon en Ricardo wisten alsnog het net te vinden. Door deze overwinning blijft ZVV Awt-Gelaen aan kop en wordt al met een schuin oog naar de wedstrijd van woensdag 4 februari in Rotterdam gekeken. Voordat het zover is moet aanstaande maandag in de ''balonnenhal'' van de Gastronoom nog wel een goed resultaat behaald worden waarin vooral de omstandigheden tussen maandag en woensdag ontzettend veel zullen verschillen.

Wist u dat?
- Chefrino voor het eerst de winterjas van ZVV Awt-Gelaen aan had?
- hij deze graag wenste in te ruilen voor een trainingspak?
- Ricardo en Kay elk 3 verschillende rugnummers hebben gehad?
- de aanmeldingen voor de bus op woensdag 4 februari binnenstromen?
- als je nog mee wil dan wel snel moet aanmelden?