ZVV Awt-Gelaen maakt het zichzelf lastig in Venray

Geplaatst 3 nov. 2014 03:10 door Ralph Evertz   [ 3 nov. 2014 03:10 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen trok afgelopen noordwaarts voor de verste uitwedstrijd in de competitie tegen SV Lake Valley uit Venray. Deze ploeg staat puntloos onderaan in de topklasse, maar deze ploeg heeft zich wel versterkt met enkele gerenommeerde spelers. Dit bleek uit de vraag van enkele spelers van Lake Valley aan Toon waar de sporthal lag, ah fijn dan weet je genoeg.

Bij ZVV Awt-Gelaen was Kay na lang blessureleed weer terug in het team, maar Martijn daarentegen moest trainen met zijn ploeg GSV'28. In de eerste helft was ZVV Awt-Gelaen heer en meester Lake Valley zakte in en ZVV Awt-Gelaen mocht naar hartenlust aanvallen. Door doelpunten van Remco, Egon en Chefrino bleef de teller wonder boven wonder slechts steken op 0-3, waarbij 6 a 7 treffers makkelijk had gekund. 

In de rust had niemand meer een euro gegeven voor de kansen van Lake Valley, zoals gezegd de ploeg zakte veel in en had niet de intentie om druk te zetten laat staan te willen voetballen. Hoe anders was de tweede helft waarbij Lake Valley bleek te beschikken over enkele balvaardige en snelle spelers. Waar ZVV Awt-Gelaen doorgaans de eerste helft zwak begint, had men nu de tweede helft hiervoor uitgekozen, want al binnen de minuut viel de 1-3, een perfect moment voor de thuisploeg die nu ook moraal kreeg. ZVV Awt-Gelaen gaf de tweede helft niet thuis, de discussie met de scheidsrechter werd aangegaan, inspeelballen belanden bij de tegenstander in de voeten en fraaie kansen werden om zeep geholpen, mede dankzij goed keeperswerk van de keeper van Lake Valley. Toch ging de winst naar ZVV Awt-Gelaen want er werd mede door sterk keeperswerk van Maikel nog maar slechts 1x gescoord 2-3. 

Er kunnen dus weer drie punten worden toegevoegd aan het totaal, want na zes overwinningen en dus 18 punten gaat ZVV Awt-Gelaen mede door puntenverlies van concurrentie fier aan de leiding. Wel kreeg ZVV Awt-Gelaen vrijdag een eerste serieuze waarschuwing dat zonder inzet, concentratie en teamgeest het winnen van wedstrijden wel eens veel moeilijker kan gaan worden. 

Wist u dat?
- Voordat de warming-up goed en wel was begonnen er al twee ballen klem achter een basket zaten?
- Toon deze met een stok eruit wilde halen?
- Ruben als aapje even voordeed hoe dit moest?
- Maikel en coach Kevin een aparte verstandhouding hebben?
- Egon en Kay terugkeerden op het oude nest?
- Lake Valley op basis van 2e helft niet lang zal hoeven wachten op de eerste punten?
- Bart en Remco nog even met elkaar ''knuffelden'' in de Willemien?
- Paul en Kevin in Venray tijd genoeg hadden om het kwajongconcours, jaarvergadering en uitwedstrijd Hoorn in landelijke beker eens door te spreken?
- Hicham nog net op tijd terug was voor zijn nachtdienst?
- Chefrino naar horen zeggen nu nog steeds met de scheidsrechter in discussie is?
- we maandag alweer moeten aantreden tegen 't Brökske uit Nederweert?
Comments