ZVV Awt-Gelaen koploper na winst in Venlo

Geplaatst 6 okt. 2014 11:00 door Ralph Evertz   [ 6 okt. 2014 11:01 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen legde gisteren de nodige kilometers af richting Venlo om daar om 20:00 uur aan te treden tegen promovendus Inter' 80. Dit team kennen we nog van twee jaar geleden uit de hoofdklasse, destijds werd er thuis gewonnen en uit gelijk gespeeld.

Met zes spelers stond ZVV Awt-Gelaen aan de aftrap, door blessures van Martijn en Kay. Dat dit geen probleem hoefde te zijn bleek al snel, met rust stond het 0-3 en uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 2-7. Deze overwinning betekend dat ZVV Awt-Gelaen koploper is met 12 punten uit 4 wedstrijden. De doelpunten werden gemaakt door Chefrino 3, Hicham 2, Ruben en Remco.

De competitie wordt hervat op maandag 13 oktober thuis om 20:00 uur tegen de Gastronoom. Dit team eveneens promovendus werd vorig seizoen nog uitgeschakeld door ZVV Awt-Gelaen in de halve finale van de Limburgse beker. Over de Limburgse beker gesproken, komende maandag staat in de eerste ronde van de beker de uitwedstrijden tegen hoofdklasser Schaesberg op het programma om 21:30 uur in sporthal Strijthagen.