ZVV Awt-Gelaen kampioen TOPKLASSE

Geplaatst 25 mrt. 2015 00:54 door Ralph Evertz   [ 25 mrt. 2015 00:54 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen boekte gisteravond in een zeer sfeervol Glanerbrook een 7-2 overwinning op Campus 2 en bekroonde zichzelf hierdoor tot kampioen van de topklasse! Alle ingrediënten voor een mooie avond waren aanwezig, DJ Davey, de Ealenjers, feestelijk versieringen/ vlaggen, dikke trommels, toeters, Streekomroep START, fotograaf Harry Schmeitz en het allerbelangrijkste veel, heel veel publiek in Glanerbook. Dat geeft zo een avond toch net iets extra's en het team dat maarliefst uit 10 man bestond had er zin in.

Een echte mooie wedstrijd werd het mede door de vele aanwezige spelers echter niet, je komt simpelweg niet in je ritme op deze manier, maar je kunt wel zeggen dat eenieder mee heeft gedaan en dat is eigenlijk op zo een avond het belangrijkste. Door twee doelpunten van Chefrino en één van Egon was het duel eigenlijk na 8 minuten al beslist. Met rust stond het 4-1, Martijn maakte de 4e.

In de rust werden al diverse felicitaties in ontvangst genomen en steekomroep START interviewde alvast de een na de ander. Luistert u vooral dit programma vanuit de startblokken terug op hun website, zeer de moeite waard. Nadat door doelpunten van Chefrino twee keer en Egon de eindstand werd bepaald op 7-2 kon het kampioenschapsfeest losbarsten en bedankten spelers en publiek elkaar voor dit mooie seizoen en werd de gang richting clubcafé Wilhelmina ingezet waar het nog lang onrustig bleef…

- Maikel ook schitterende reddingen met zijn hoofd weet te maken?
- coach Kevin dankzij de muziek van de ealenjers zijn spelers moeizaam kon bereiken?
- Toon op de ''buhne'' van de Willemien een slaapje hield?
- Remco hem wel hardhandig wist te wekken?
- Kay zijn tweede kampioenschap van deze maand vierde?
- Hicham een aparte verstandhouding heeft met zijn ploegmakker op het veld bij Heidebloem?
- Martijn het avondje Wilhelmina wel kon waarderen?
- Ruben op de voet wordt gevolgd door spelersmakelaars die een kampioenschapsfeest niet begrijpen?
- Chefrino volgens insiders is gephotoshopt?
- Kevin zijn uitdaging van minimaal 300 bezoekers ruimschoots behaalde en het afdeed als een ''routineklusje''?
- Bert en Nathalie dan eindelijk hun eerste kampioenschapsfeest hebben gevierd?
- de prijzenkast na 5 jaar al aan een verbouwing toe is?
- Ricardo en Bo de dansvloer onveilig maakten?
- Bart twijfelde tussen het kampioenschapshirt van 1 en van 2?
- Maikel inmiddels in dienst is getreden van de KNVB?
- Peter dus werd uitgekleed?
- Egon en vele van zijn ploegmakkers, stiekem intens genoten van deze entourage?
- we iedereen dankbaar zijn voor zijn/ haar bijdrage aan deze fantastische avond!