ZVV Awt-Gelaen in slotminuut langs ZVC Holz

Geplaatst 23 sep. 2014 23:09 door Ralph Evertz   [ 23 sep. 2014 23:09 bijgewerkt ]
Na het missen van een strafschop in de laatste minuut en daarna alsnog de overwinning pakken middels een knap afstandsschot van Ruben was het slotstuk van een enerverende wedstrijd, resulterende in een 4-3 overwinning. Promovendus ZVC Holz had voorafgaande aan deze wedstrijd eveneens twee overwinningen behaald en beide teams troffen elkaar dus met 6 punten en dus al vroeg in het seizoen sprake van een sportieve kraker.

Normaal gezien komt ZVV Awt-Gelaen bij thuiswedstrijden standaard eerst op een achterstand, maar door een knap schot van Remco in de bovenhoek gebeurde dit niet. Toen Martijn Lemmens in de 18e minuut eveneens de keeper met een schot in de driehoek wist te verschalken was de ruststand van een 2-0 een feit. Qua scorebordjournalistiek niets aan de hand, maar het was aan enkele missers en knappe reddingen van Maikel te danken dat de 0 nog steeds op het scorebord stond, één a twee tegentreffers zouden voor rust niet onverdiend zijn geweest.

Na rust in de 31e minuut wist Rodney Klinkenberg met een uitgespeeld doelpunt de ban voor ZVC Holz te breken en de aansluitingstreffer was een feit. Dankzij wederom een treffer van Martijn, middels een ouderwetse punter werd de marge al snel weer naar twee getild. In plaats van door te drukken of te gokken op een snelle counter, ging ZVV Awt-Gelaen na deze 3-1 voorsprong achterover leunen en speelde het met dadendrang spelende ZVC Holz in de kaart en binnen 4 minuten, 45e en 49e minuut sloeg Marvin de Meij toe en dacht de eindstand te bepalen op 3-3. Inderdaad dacht… Een overtreding werd door de scheidsrechter bestraft met een strafschop en gele kaart. Of het nu aan het afleiden van de penaltynemer lag, feit is dat het slappe geplaatste schot werd gestopt, terwijl ZVC Holz de gestopte penalty vierde lette Ruben Henssen wel goed op, met een granaat in de linkerbovenhoek scoorde hij alsnog de winnende treffer, game set and match. ZVV Awt-Gelaen behoud door 3 overwinningen op rij nog steeds de volle 100% score!

- Ruben zijn moment alvast pakte tijdens ''Life is Life''?
- Maikel dankzij stijgende concurrentie een sterke wedstrijd keepte?
- Egon zaterdag wel zal overslaan bij een vraag van het tweede?
- het digitaal wedstrijdformulier voor het eerst in gebruik werd genomen?
- zowel voor als na ons een zaalvoetbalwedstrijd werd gespeeld in Glanerbrook?
- dit zeer opmerkelijk was voor een maandagavond?
- Martijn zijn naam inmiddels terug kan vinden op de topscorerslijst?
- coach Kevin alweer aan de captain van twee Bart aan het trekken is?
- Remco in de Willemien aan de tand werd gevoeld waarom hij de pingel niet pakte?
- de publieke belangstelling alweer groot was?
- we aanstaande maandag richting Venlo gaan voor de volgende wedstrijd tegen Inter'80?
- we dan gaan voor overwinning vier op rij?