ZVV Awt-Gelaen heeft geen kind aan Lake Valley

Geplaatst 24 feb. 2015 03:57 door Ralph Evertz   [ 24 feb. 2015 03:57 bijgewerkt ]
Gisteravond stond de inhaalwedstrijd tegen Lake Valley op het programma. De uitwedstrijd werd na een 0-3 tussenstand uiteindelijk moeizaam gewonnen met 2-3. Lake Valley kende een sterk slot van 2014 maar is inmiddels aan een mindere fase bezig. ZVV Awt-Gelaen daarentegen kan zich in de strijd om het kampioenschap geen misstap veroorloven. 

Door enig blessureleed van Ruben (afwezig), de halve krachten Chefrino en Hicham en twee schorsingen van Martijn en Ricardo werd de selectie aangevuld met Bart en Kevin, die voor de gelegenheid eens niet geschorst waren. Bij het begin van de eerste helft liet ZVV Awt-Gelaen meteen zien dat het niet van plan is punten te gaan verspelen in deze wedstrijd en in de 4e minuut wist Egon het net voor de eerste keer te vinden 1-0. Vervolgens werd de trekker door onder andere Chefrino niet tijdig overgehaald en wist Egon enkele keren het houtwerk te testen. Aan de andere kant redde Remco knap met het hoofd op een vrije trap en anders stond Maikel wel in de weg. Nog voor rust scoorden Egon uit een afstandsschot en Remco door een fraaie uitgooi van Maikel nog eenmaal en was de wedstrijd in feite gespeeld, 3-0.

Wederom in de 4e minuut na rust scoorde Egon weer en kon de wedstrijd niet meer fout gaan. Lake Valley besloot daarom met de keeper te gaan spelen en dit leverde zowaar nog een treffer op voor hun, Kay blokkeerde een schot en deze viel voor een aanvaller van Lake Valley en maakte zodoende tot onvrede van de verdediging die altijd de nul wil houden de eretreffer. Dit was dan ook het laatste wapenfeit van Lake Valley want ZVV Awt-Gelaen ging volledig op de aanval spelen. Hicham en Egon wisten te profiteren van de meespelende keeper van Venray en maakte hun doelpunt, Maikel probeerde dit ook tweemaal, één keer moest de scheidsrechter aan de zijlijn zich bukken, de andere keer ging de bal rakelings naast. ZVV Awt-Gelaen profiteerde van een man meer situatie Kevin kreeg de bal in de hoek aangespeeld, gooide er onverwachts een zeer, zeer soepele passeerbeweging uit en gunde de treffer aan Hicham. Tenslotte testte Chefrino nog de ''tok'' van de keeper en scoorden Egon en Hicham beiden nog eenmaal en stopte de teller bij 9-1.    

Wist u dat?
- coach Kevin de nieuwe Hans Teeuwen is?"
- Toon en pasjes een aparte combinatie zijn?
- dat de communicatieve vaardigheden van selectie, staf en bestuur weer getest zijn?
- Maikel zijn uittrap gaat verfijnen?
- Egon inmiddels topscorer van het team is?
- Hicham bij zijn rentree het net wist te vinden?
- bij Chefrino ook de nul heilig is?
- de cursus zelfbeheersing bij Bart zijn vruchten afwerkt?
- Kay inmiddels aan Bart de nodige informatie heeft gevraagd?
- de actie van Kevin inmiddels een hit op Youtube is?
- we woensdag alweer voor de beker spelen bij de Hazendans 2 om 19:30 uur sporthal Daalhof?