ZVV Awt-Gelaen bekert eenvoudig verder

Geplaatst 14 jan. 2015 00:52 door Ralph Evertz   [ 14 jan. 2015 00:52 bijgewerkt ]
Maandagavond stond de return op het programma van nog steeds de eerste bekerronde tegen de koploper van de hoofdklasse ZVV Schaesberg. De eerdere ontmoeting in Landgraaf werd met ruime cijfers 2-7 gewonnen. ZVV Awt-Gelaen was ook deze keer een maatje te groot en haalde zelfs de dubbele cijfers 10-1.

In de selectie keerde Ricardo Geurts terug na ruim 2 jaar afwezigheid. Het zaalvoetbal begint weer langzaam te kriebelen bij hem en zijn optreden was verdienstelijk te noemen. Opvallend was de efficiëntie bij ZVV Awt-Gelaen, nagenoeg iedere uitgespeelde aanval of schot betekende een doelpunt, Egon vond zelfs vier maal het net. De mooiste treffer van de avond werd echter door Martijn gemaakt achter zijn standbeen. 

Hoewel de tegenstand van Schaesberg matig is te noemen kan ZVV Awt-Gelaen terugkijken op een fraaie overwinning met goed veldspel. Komende vrijdag in Hoorn zal de tegenstand bij eredivisionist HV/Veerhuys anders zijn, maar ZVV Awt-Gelaen zal altijd en overal spelen om te winnen, succes boys!

Wist u dat?
- Maikel de dubbele cijfers op het scorebord zette?
- Egon scoorde omdat hij maar moest schieten?
- Kay na de wedstrijd meteen moest gaan werken?
- Remco scoorde met een fraai stiftje;
- Martijn een kleine kans miste voor open doel?
- coach Kevin door ziekte werd vervangen door Paul?
- Ruben en Ricardo veel gelijkenissen vertonen?
- Hicham zijn doelpuntje meepikte?
- de bus richting Hoorn vrijdag om 15:30 uur vertrekt vanaf Café Wilhelmina.