ZVV Awt-Gelaen begint na 2 minuten ook te voetballen

Geplaatst 22 jan. 2015 23:29 door Ralph Evertz   [ 22 jan. 2015 23:30 bijgewerkt ]
Na het bekersucces van een paar dagen eerder moest ZVV Awt-Gelaen voor de competitie aantreden tegen ZVC Holz uit Kerkrade. Wellicht kwam het door het belachelijke tijdstip van 21:45 uur of door de vooroorlogse omstandigheden maar na exact twee minuten stond het ook 2-0 voor ZVC Holz en besloot ZVV Awt-Gelaen ook maar eens te beginnen met voetballen.

ZVC Holz heeft met spelers als onder andere Klinkenberg en Vroomen een paar gasten die voor voorwaartse dreiging zorgen en doelgericht zijn. Het is een degelijk team, maar bleek verdedigend en in de omschakling een maatje te klein voor ZVV Awt-Gelaen. Ondanks de vroege achterstand raakte men niet van slag. Voorzitter Paul omschreef het passend ''ich goan mich pas druk maken es ver veurkomme..''. Na een onvervalste hattrick van de doelpuntenmachine van de laatste weken Egon werd de voorsprong getild naar 2-3. Martijn en de teruggekeerde Chefrino maakte nog voor rust elk een uitgespeeld doelpunt en zodoende werd orde op zake gesteld, ruststand 2-5.

Na rust duurde het wederom twee minuten voordat ZVC Holz wist te scoren, de sterk spelende Remco had één moment van onachtzaamheid en de 3-5 werd aangetekend. ZVV Awt-Gelaen zette even kort aan en scoorde via Ricardo en een vrije trap van Egon waardoor de stand 3-7 werd. Vervolgens plukte Maikel nog een bal van de voeten van de tegenstander, werden op 'Chefrinoniaanse wijze'' kansen gemist en deed Martijn ''de hem''. In het restant scoorden Martijn en Chefrino elk nog eenmaal en vond ZVC Holz nog eenmaal het net, eindstand 4-9 in een wedstrijd van 48 minuten…

- Toon aan Maikel aangeeft of er wel of geen muur moet komen?
- coach Kevin het scherp beginnen bij een wedstrijdbespreking achterwege kan laten?
- Egon inmiddels Chefrino op de topscoorderslijst is gepasseerd?
- Toon naast een afdeling druivensuiker nu ook medicijnman is?
- Ruben liever wat goldstrike heeft?
- Martijn en co voor alle voetbalbewegingen wel een naam hebben?
- de danslessen van Ricardo ook aan Toon worden geleerd?
- we aanstaande maandag tegen nummer 2 Inter '80 uit Venlo aantreden om 20:00 uur in Glanerbrook?