Archief‎ > ‎Archief 2014-2015‎ > ‎

Team 1 Wedstrijdverslagen

Deze pagina toont alle wedstrijdverslagen van wedstrijden gespeeld door team 1 in de topklasse.

Gehavend ZVV Awt-Gelaen verliest laatste competitiewedstrijd

Geplaatst 21 apr. 2015 01:11 door Ralph Evertz   [ 21 apr. 2015 01:11 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen trad afgelopen vrijdag in de laatste competitiewedstrijd aan tegen de Hazendans uit Maastricht, de nummer twee van de ranglijst. Om uiteenlopende redenen waren er slechts 3 spelers van het eerste aanwezig bij de aftrap. Het gehavende ZVV Awt-Gelaen verweerde zich flink en boog een 2-0 achterstand om in een 2-4 voorsprong. Bij een stand van 4-5 werd nog een doelpunt onterecht afgekeurd. In de laatste vijf minuten kreeg ZVV Awt-Gelaen alsnog de rekening gepresenteerd voor het slechts met 1 wissel aantreden en verloor zodoende voor het eerst en voor het laatst deze competitie.

ZVV Awt-Gelaen kampioen TOPKLASSE

Geplaatst 25 mrt. 2015 00:54 door Ralph Evertz   [ 25 mrt. 2015 00:54 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen boekte gisteravond in een zeer sfeervol Glanerbrook een 7-2 overwinning op Campus 2 en bekroonde zichzelf hierdoor tot kampioen van de topklasse! Alle ingrediënten voor een mooie avond waren aanwezig, DJ Davey, de Ealenjers, feestelijk versieringen/ vlaggen, dikke trommels, toeters, Streekomroep START, fotograaf Harry Schmeitz en het allerbelangrijkste veel, heel veel publiek in Glanerbook. Dat geeft zo een avond toch net iets extra's en het team dat maarliefst uit 10 man bestond had er zin in.

Een echte mooie wedstrijd werd het mede door de vele aanwezige spelers echter niet, je komt simpelweg niet in je ritme op deze manier, maar je kunt wel zeggen dat eenieder mee heeft gedaan en dat is eigenlijk op zo een avond het belangrijkste. Door twee doelpunten van Chefrino en één van Egon was het duel eigenlijk na 8 minuten al beslist. Met rust stond het 4-1, Martijn maakte de 4e.

In de rust werden al diverse felicitaties in ontvangst genomen en steekomroep START interviewde alvast de een na de ander. Luistert u vooral dit programma vanuit de startblokken terug op hun website, zeer de moeite waard. Nadat door doelpunten van Chefrino twee keer en Egon de eindstand werd bepaald op 7-2 kon het kampioenschapsfeest losbarsten en bedankten spelers en publiek elkaar voor dit mooie seizoen en werd de gang richting clubcafé Wilhelmina ingezet waar het nog lang onrustig bleef…

Wist u dat?
- Maikel ook schitterende reddingen met zijn hoofd weet te maken?
- coach Kevin dankzij de muziek van de ealenjers zijn spelers moeizaam kon bereiken?
- Toon op de ''buhne'' van de Willemien een slaapje hield?
- Remco hem wel hardhandig wist te wekken?
- Kay zijn tweede kampioenschap van deze maand vierde?
- Hicham een aparte verstandhouding heeft met zijn ploegmakker op het veld bij Heidebloem?
- Martijn het avondje Wilhelmina wel kon waarderen?
- Ruben op de voet wordt gevolgd door spelersmakelaars die een kampioenschapsfeest niet begrijpen?
- Chefrino volgens insiders is gephotoshopt?
- Kevin zijn uitdaging van minimaal 300 bezoekers ruimschoots behaalde en het afdeed als een ''routineklusje''?
- Bert en Nathalie dan eindelijk hun eerste kampioenschapsfeest hebben gevierd?
- de prijzenkast na 5 jaar al aan een verbouwing toe is?
- Ricardo en Bo de dansvloer onveilig maakten?
- Bart twijfelde tussen het kampioenschapshirt van 1 en van 2?
- Maikel inmiddels in dienst is getreden van de KNVB?
- Peter dus werd uitgekleed?
- Egon en vele van zijn ploegmakkers, stiekem intens genoten van deze entourage?
- we iedereen dankbaar zijn voor zijn/ haar bijdrage aan deze fantastische avond!

ZVV Awt-Gelaen kan zich opmaken voor kampioenschapswedstrijd

Geplaatst 11 mrt. 2015 01:16 door Ralph Evertz   [ 11 mrt. 2015 01:16 bijgewerkt ]

Dankzij een eenvoudige 0-12 overwinning op laagvlieger en chronisch incompleet 't Brökske is ZVV Awt-Gelaen nog maar één wedstrijd verwijderd van het kampioenschap in de topklasse. Deze wedstrijd die gewonnen moet worden zal maandag 23 maart om 20:00 uur in Glanerbrook gespeeld worden. We roepen eenieder op om te komen kijken naar deze historische gebeurtenis!

De wedstrijd zelf tegen 't Brökske behoeft geen verslag, het was simpelweg eenrichtingsverkeer, bij deze dan wel:

Wist u dat?
- Maikel een wel erg rustige avond had?
- Remco een bijnaam als sloopkogel of stormram niet zou misstaan?
- Egon zijn moyenne van topscoorder weer opvoerde?
- Ruben in de speeltuin was?
- Hicham blijkbaar van Turkse afkomst is?
- ''nummer 8'' met al zijn ervaring en bij een 0-9 tussenstand beter moet weten?
- Bart en Kay zich maar spaarden voor het kampioenschap van team 2?
- keeper Rick van 't Brökske wordt bedankt voor zijn bijdrage aan onze loterij?
- bij aankomst in 't Kajuitje mensen hun ogen hebben uitgekeken?
- we u allen verwachten te zien maandag 23 maart om 20:00 uur in Glanerbrook?!

ZVV Awt-Gelaen heeft geen kind aan Lake Valley

Geplaatst 24 feb. 2015 03:57 door Ralph Evertz   [ 24 feb. 2015 03:57 bijgewerkt ]

Gisteravond stond de inhaalwedstrijd tegen Lake Valley op het programma. De uitwedstrijd werd na een 0-3 tussenstand uiteindelijk moeizaam gewonnen met 2-3. Lake Valley kende een sterk slot van 2014 maar is inmiddels aan een mindere fase bezig. ZVV Awt-Gelaen daarentegen kan zich in de strijd om het kampioenschap geen misstap veroorloven. 

Door enig blessureleed van Ruben (afwezig), de halve krachten Chefrino en Hicham en twee schorsingen van Martijn en Ricardo werd de selectie aangevuld met Bart en Kevin, die voor de gelegenheid eens niet geschorst waren. Bij het begin van de eerste helft liet ZVV Awt-Gelaen meteen zien dat het niet van plan is punten te gaan verspelen in deze wedstrijd en in de 4e minuut wist Egon het net voor de eerste keer te vinden 1-0. Vervolgens werd de trekker door onder andere Chefrino niet tijdig overgehaald en wist Egon enkele keren het houtwerk te testen. Aan de andere kant redde Remco knap met het hoofd op een vrije trap en anders stond Maikel wel in de weg. Nog voor rust scoorden Egon uit een afstandsschot en Remco door een fraaie uitgooi van Maikel nog eenmaal en was de wedstrijd in feite gespeeld, 3-0.

Wederom in de 4e minuut na rust scoorde Egon weer en kon de wedstrijd niet meer fout gaan. Lake Valley besloot daarom met de keeper te gaan spelen en dit leverde zowaar nog een treffer op voor hun, Kay blokkeerde een schot en deze viel voor een aanvaller van Lake Valley en maakte zodoende tot onvrede van de verdediging die altijd de nul wil houden de eretreffer. Dit was dan ook het laatste wapenfeit van Lake Valley want ZVV Awt-Gelaen ging volledig op de aanval spelen. Hicham en Egon wisten te profiteren van de meespelende keeper van Venray en maakte hun doelpunt, Maikel probeerde dit ook tweemaal, één keer moest de scheidsrechter aan de zijlijn zich bukken, de andere keer ging de bal rakelings naast. ZVV Awt-Gelaen profiteerde van een man meer situatie Kevin kreeg de bal in de hoek aangespeeld, gooide er onverwachts een zeer, zeer soepele passeerbeweging uit en gunde de treffer aan Hicham. Tenslotte testte Chefrino nog de ''tok'' van de keeper en scoorden Egon en Hicham beiden nog eenmaal en stopte de teller bij 9-1.    

Wist u dat?
- coach Kevin de nieuwe Hans Teeuwen is?"
- Toon en pasjes een aparte combinatie zijn?
- dat de communicatieve vaardigheden van selectie, staf en bestuur weer getest zijn?
- Maikel zijn uittrap gaat verfijnen?
- Egon inmiddels topscorer van het team is?
- Hicham bij zijn rentree het net wist te vinden?
- bij Chefrino ook de nul heilig is?
- de cursus zelfbeheersing bij Bart zijn vruchten afwerkt?
- Kay inmiddels aan Bart de nodige informatie heeft gevraagd?
- de actie van Kevin inmiddels een hit op Youtube is?
- we woensdag alweer voor de beker spelen bij de Hazendans 2 om 19:30 uur sporthal Daalhof?

ZVV Awt-Gelaen verlaat met opgeheven hoofd KNVB beker

Geplaatst 5 feb. 2015 23:30 door Ralph Evertz   [ 5 feb. 2015 23:30 bijgewerkt ]

Gistermiddag om 17:00 uur vertrokken ongeveer 50 personen met de bus vanaf Café Wilhelmina richting Rotterdam om daar aan te treden tegen de nummer 5 van de eredivisie TPP Rotterdam. Eenmaal gearriveerd in Rotterdam bleken de faciliteiten natuurlijk zoals je verwacht, groots, een mooie uitstraling en aan de warming up verschenen 10 voetballers en een begeleiding van een man of 5. Dat is bij ZVV Awt-Gelaen natuurlijk iets anders, maar vanaf het fluitsignaal waren de teams zo goed als gelijkwaardig en was het te verwachten klassenverschil niet te zien binnen de lijnen.

Vanaf het begin van de eerste helft had TPP Rotterdam het meeste balbezit, maar kon maar met grote moeite een doorgang vinden in de stugge verdediging van ZVV Awt-Gelaen. Het is veelzeggend dat het eerste doelpunt viel te noteren door een van richting veranderd schot en zodoende Maikel kansloos liet. Ook ZVV Awt-Gelaen kreeg hun kansen vanuit de counter en met de lange bal, helaas waren deze vooralsnog niet gegeven aan Ruben, Ricardo of Martijn. TPP Rotterdam kwam op 2-0 door een ''punter'' door de benen van Maikel. Dit leek ook de ruststand te worden, maar de coach van TPP vond het blijkbaar nodig een veldspeler als keeper in te zetten, tactiek of provoceren? Het had in ieder geval een tegengesteld effect Kay wist de bal te onderscheppen en scoorde nog voor rust de 2-1. Enkele seconden voor tijd werd het voor TPP nog erger, Martijn omspeelde de aanvoerder snelde richting doel maar werd vastgehouden met een rode kaart als gevold en zodoende kon de tweede helft met een man meer worden begonnen voor ZVV Awt-Gelaen.

De tweede helft begon voor ZVV Awt-Gelaen geweldig, Egon wist te profiteren van een man meer en maakte de gelijkmaker. Vervolgens bleef het lange tijd 2-2 TPP werd zichtbaar onrustiger en bij ZVV Awt-Gelaen vloeiden de krachten steeds meer weg en miste simpelweg 1 a 2 fitte en gelijkwaardige extra wisselspelers zoals TPP dat natuurlijk wel had. Toch kwam de 3-2 knullig tot stand Kay passte de bal naar Maikel, maar deze had de bal al eens gehad, kortom vrije trap voor TPP en een time-out volgde. Iedereen wist nu komt een variant de bal werd naar links gespeeld en de sterk keepende Maikel was echter kansloos en de paal werd niet afdoende afgedekt door Egon 3-2. 

ZVV Awt-Gelaen zocht vervolgens met de laatste krachten de aanval Martijn raakte zelfs nog de paal. Twee minuten voor tijd leek ZVV Awt-Gelaen eenzelfde situatie te krijgen de keeper van TPP kreeg volgens de scheidsrechter ook de tweede keer de bal aangespeeld, vrije trap.. Gevolg coach TPP stormde het veld in en kreeg rood en nog een gele kart volgde. Maar wat toen gebeurde was weliswaar terecht maar wel heel merkwaardig na een oponthoud van een minuut of 2 draaide de scheidsrechters na onderling overleg de beslissing terug, toch geen vrije trap voor ZVV Awt-Gelaen. De achterstand en de inconsequente houding van het arbitrale trio zorgde voor de onnodige frustratie bij ZVV Awt-Gelaen. Martijn kreeg nog rood voor een naar oordeel van de scheidsrechter natrappende beweging en Ricardo voor een iets te zware charge. Zodoende eindigde de mooie avond waarbij gestreden werd voor elke meter toch nog met een klein smetje. Maar bij terugkomst bij Café Wilhelmina was eenieder daar al niet meer mee bezig en werd de avond en het landelijke bekeravontuur gezellig afgesloten.

Wist u dat?
- ZVV Awt-Gelaen nu ook landelijk bekend is?
- Maikel nog steeds met lange broek keept?
- de gebroeders Claessen beiden een treffer wisten te maken?
- ZVV Awt-Gelaen een heel sterk team heeft?
- dat zelfs de nummer 5 van Nederland de grootste moeite met onze boys heeft?
- Bart op de valreep zijn pasje wist te bemachtigen?
- Toon dit naar eigen zeggen nog mooi geregeld heeft?
- we voor het gemak ook maar Marcel bedanken voor het overhandigen hiervan?
- Remco voortaan als blok beton door het leven mag?
- we gaan kijken of we met een 3D printer nog een exemplaar van hem kunnen maken?
- Martijn en Ricardo gebroederlijk naast elkaar aan de verkeerde kant van de lijnen de wedstrijd afkeken naast de coach van TPP?
- Ruben verplicht wordt tot lidmaatschap van de lokale (kracht)sportschool?
- coach Kevin en iedereen van Oud-Geleen trots kan zijn op deze prestatie?
- maar de grote vraag blijft heeft Chefrino nu zijn toets gehaald?

ZVV Awt-Gelaen wint ook moeilijke wedstrijd in Neer

Geplaatst 5 feb. 2015 23:27 door Ralph Evertz   [ 5 feb. 2015 23:27 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen trad gisteren in Neer aan tegen de Gastronoom. De thuisploeg werkt zijn wedstrijden af in een aparte ''balonnenhal'' en dit blijft een apart gezicht en valt onder het motto ''dit mos se auch es mitgemaak hubbe''. De Gastronoom staat verder bekend om het collectief, een hard werkende karakterploeg dat zich weet te handhaven in de topklasse nadat ze verleden jaar als vijfde waren geëindigd in de hoofdklasse. 

ZVV Awt-Gelaen trok de eerste helft het initiatief naar zich toe en was zichtbaar individueel beter, maar Gastronoom bewees dat je met een goede wedstrijdmentaliteit (en af en toe een overtreding..) goed in het spoor kan blijven. Ricardo wist als eerste de bal in de korte hoek te plaatsen en scoorde de 0-1. Nadat de keeper van de Gastronoom de bal meevoetballend verloor aan Remco maakte hij dankbaar gebruik van het lege doel 0-2. Gastronoom bleef het proberen met de meevoetballende keeper en dankzij goed ''doorjagen'' van Kay kon hij eveneens de bal in een leeg doel deponeren 0-3. Vervolgens kreeg ZVV Awt-Gelaen enkele goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden maar dit lukte niet. Voor rust kreeg ZVV Awt-Gelaen nog een tegentreffer te verwerken, Chefrino was iets te laat in de omschakeling en Gastronoom kon bij de tweede paal profiteren, rust 1-3.

Na rust ging Gastronoom vol op de aanval spelen en wederom met de meevoetballende 42 jarige keeper. De keeper kreeg het voor elkaar Maikel met een schot in de kruising te verschalken, gevalletje ik zag de bal niet en dan wordt het natuurlijk moeilijk een bal tegen te houden 2-3. Vervolgens testte de gebroeders Claessen de reflexen van Maikel, maar deze bleken in orde te zijn.. Aan de andere kant raakte Ruben de paal en schoot Egon de bal meerdere malen net aan de verkeerde kant van de paal, zodoende bleef het nog lang spannend en was het bij vlagen ouderwets billenknijpen. Twee minuten voor tijd was er een mooie ingestudeerde vrije trap van Egon op Ruben die gelukkig koos voor zijn rechterbuitenkant in plaats van zijn linker en scoorde de bevrijdende 2-4. Zo die je maar dat het twee keer trainen in de week zich loont… 

Bij thuiskomst in Café Wilhelmina kwam er nog wat meer goed nieuws. Kevin belde met Piet Winkens en deze wist te vertellen dat de Hazendans niet verder dan een gelijkspel was gekomen op bezoek bij ZVC Holz. Door deze uitslag en de eigen winst staat ZVV Awt-Gelaen nog steeds aan de leiding maar nu met 4 punten voorsprong, kortom het aftellen is ook evenals bij het tweede begonnen!  Op naar morgenavond naar het topsportcentrum van Rotterdam waar het voorlopig toetje van dit seizoen gespeeld zal worden in de kwartfinale van de KNVB beker tegen TPP Rotterdam. Lekker onbevangen ballen en je huid zo duur mogelijk verkopen en vooral genieten.

Wist u dat?
- Toontje meer op en neer loopt dan een gemiddelde ijsberende ijsbeer?
- Coach Kevin vooraf nog even de sanitaire faciliteiten moest testen door spanningen?
- Maikel Unibet goed in de gaten houd?
- Egon zijn linkerbeen 2,6 centimeter naar binnen laat etten voor woensdag?
- Kay les kreeg in de auto van de heren Hendriks?
- Martijn en Chefrino moeite hebben met wisselen?
- de een er graag in wil en de ander er iets te laat uit?
- Remco weer meerdere malen een ippon aan de tegenstander gaf?
- Ricardo er eindelijk achter is dat je in de zaal ook terug moet omschakelen?
- Ruben dankzij zijn eigen supporters nog bijna te laat kwam?

ZVV Awt-Gelaen na één helft al klaar met Inter'80

Geplaatst 1 feb. 2015 22:56 door Ralph Evertz   [ 1 feb. 2015 22:56 bijgewerkt ]

Wat als topwedstrijd te boek stond gisteravond bleek uiteindelijk een walk-over te worden. ZVV Awt-Gelaen begon (voor de verandering) scherp aan de wedstrijd greep Inter'80 uit Venlo meteen bij de strot en liet na de eerste helft bij een ruststand van 7-0 pas los.

Coach Kevin (kon weer wat zien) had beschikking over de volgende spelers: Maikel (liet nog geen pingpongbal door), Egon (scoorde wederom), Remco (schoot gaten in het net en in de lucht), Ruben (ijzersterke kopspecialist), Ricardo (de langzaamste van het stel), Kay (het kanon), Martijn (routineklusje) en Chefrino (zelf scoren bij een reeds grote voorsprong is overbodig).

Het publiek kreeg in de eerste helft een dodelijk effectief ZVV Awt-Gelaen te zien de treffers volgden elkaar in rap tempo op en Ruben de grootste man van het veld deed het zelfs met zijn hoofd, we nemen voor het gemak aan dat dit de eerste kopbal ooit van hem was.. Daarnaast stond de verdediging de hele wedstrijd zijn mannetjes en mocht er dan toch een bal doorheen komen toonde Maikel zijn keeperskwaliteiten.

Na rust wenste Inter'80 overduidelijk de schade te beperken zonder zelf echt te willen voetballen, hetgeen de amusementswaarde na rust nou niet bepaald ten goede kwam. De dubbele cijfers werden daarom net niet behaald, alleen Egon en Ricardo wisten alsnog het net te vinden. Door deze overwinning blijft ZVV Awt-Gelaen aan kop en wordt al met een schuin oog naar de wedstrijd van woensdag 4 februari in Rotterdam gekeken. Voordat het zover is moet aanstaande maandag in de ''balonnenhal'' van de Gastronoom nog wel een goed resultaat behaald worden waarin vooral de omstandigheden tussen maandag en woensdag ontzettend veel zullen verschillen.

Wist u dat?
- Chefrino voor het eerst de winterjas van ZVV Awt-Gelaen aan had?
- hij deze graag wenste in te ruilen voor een trainingspak?
- Ricardo en Kay elk 3 verschillende rugnummers hebben gehad?
- de aanmeldingen voor de bus op woensdag 4 februari binnenstromen?
- als je nog mee wil dan wel snel moet aanmelden?

ZVV Awt-Gelaen begint na 2 minuten ook te voetballen

Geplaatst 22 jan. 2015 23:29 door Ralph Evertz   [ 22 jan. 2015 23:30 bijgewerkt ]

Na het bekersucces van een paar dagen eerder moest ZVV Awt-Gelaen voor de competitie aantreden tegen ZVC Holz uit Kerkrade. Wellicht kwam het door het belachelijke tijdstip van 21:45 uur of door de vooroorlogse omstandigheden maar na exact twee minuten stond het ook 2-0 voor ZVC Holz en besloot ZVV Awt-Gelaen ook maar eens te beginnen met voetballen.

ZVC Holz heeft met spelers als onder andere Klinkenberg en Vroomen een paar gasten die voor voorwaartse dreiging zorgen en doelgericht zijn. Het is een degelijk team, maar bleek verdedigend en in de omschakling een maatje te klein voor ZVV Awt-Gelaen. Ondanks de vroege achterstand raakte men niet van slag. Voorzitter Paul omschreef het passend ''ich goan mich pas druk maken es ver veurkomme..''. Na een onvervalste hattrick van de doelpuntenmachine van de laatste weken Egon werd de voorsprong getild naar 2-3. Martijn en de teruggekeerde Chefrino maakte nog voor rust elk een uitgespeeld doelpunt en zodoende werd orde op zake gesteld, ruststand 2-5.

Na rust duurde het wederom twee minuten voordat ZVC Holz wist te scoren, de sterk spelende Remco had één moment van onachtzaamheid en de 3-5 werd aangetekend. ZVV Awt-Gelaen zette even kort aan en scoorde via Ricardo en een vrije trap van Egon waardoor de stand 3-7 werd. Vervolgens plukte Maikel nog een bal van de voeten van de tegenstander, werden op 'Chefrinoniaanse wijze'' kansen gemist en deed Martijn ''de hem''. In het restant scoorden Martijn en Chefrino elk nog eenmaal en vond ZVC Holz nog eenmaal het net, eindstand 4-9 in een wedstrijd van 48 minuten…

Wist u dat?
- Toon aan Maikel aangeeft of er wel of geen muur moet komen?
- coach Kevin het scherp beginnen bij een wedstrijdbespreking achterwege kan laten?
- Egon inmiddels Chefrino op de topscoorderslijst is gepasseerd?
- Toon naast een afdeling druivensuiker nu ook medicijnman is?
- Ruben liever wat goldstrike heeft?
- Martijn en co voor alle voetbalbewegingen wel een naam hebben?
- de danslessen van Ricardo ook aan Toon worden geleerd?
- we aanstaande maandag tegen nummer 2 Inter '80 uit Venlo aantreden om 20:00 uur in Glanerbrook?

ZVV Awt-Gelaen stunt in Hoorn en bereikt kwartfinale

Geplaatst 22 jan. 2015 23:14 door Ralph Evertz   [ 22 jan. 2015 23:21 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen beleefde afgelopen vrijdag in Hoorn tegen HV Veerhuys zijn finest hour. Deze oud landskampioen en eredivisionist werd na een 3-0 achterstand met 3-6 verslagen! Zodoende bereikt ZVV Awt-Gelaen als topklasser de elite van de landelijke KNVB beker en staat het in de kwartfinale.

Op vrijdagmiddag 15:30 uur vertrok de spelersbus voor een lange busrit naar Hoorn. De touringcar van Boosten reizen werd goedgekeurd, het was immers een dubbeldekker en voorzien van een kaarttafel. ZVV Awt-Gelaen arriveerde ruim op tijd en enkele auto's volgden hen, hulde hiervoor! 

Ondanks dat de wedstrijd in het begin een gelijke kansenverhouding kende stond ZVV Awt-Gelaen, mede dankzij een onterecht gegeven penalty met 3-0 achter en leek HV Veerhuys deze wedstrijd te gaan winnen. Vlak voor rust werd door Egon gescoord waardoor het geloof in eigen kunnen werd vergroot.

In de tweede helft scoorde Hicham al snel de aansluitingstreffer, gevolgd door een afstandsschot van Egon 3-3 en beide teams waren alweer in evenwicht. Na de 3-3 werd duidelijk dat degene die nu zou scoren ook aan het langste eind zou gaan trekken. HV Veerhuys bewees zichzelf geen dienst door een rode kaart te pakken, hierdoor werd ZVV Awt-Gelaen sterker. Het was Ricardo die in de 37e minuut het vonnis uit een mooie vrije trap velde en de stand op 3-4 zette. HV Veerhuys probeerde nog een slotoffensief maar dit werd door doelpunten van Martijn en Ruben afgeslagen 3-6. Het feest kon losbarsten, een prestatie van formaat! Als helden werden de jongens om 1:30 uur bij Café Wilhelmina onthaald om nog een mooi feestje te vieren. Dank aan alle aanwezigen die aan deze voetbalavond en feest hebben meegeholpen.

Wist u dat?
- Maikel het flesje Heineken klemvast had in de bus?
- Hicham en Remco die FIFA regels wel kunnen waarderen?
- Rico aparte emoties vertoont als hij scoort?
- Egon speciaal voor deze wedstrijden is aangetrokken?.
- coach Kevin het wat minder scherp zag?
- Toon voor het eerst moest blijven zitten?
- Kay kon genieten van een weekendje Hoorn?
- Ruben nog een beetje moet leren te feesten?
- Bart wederom in de statistieken terecht kwam?
- Martijn is vrijgepleit van een strafschop na bestudering foto's?
- Kevin de afterparty regelde met fakkels, prinsen Davey en Robby en de dikke trom van Frank?
- we jullie nog graag voorzien van enkele filmpjes voor een sfeerimpressie?

     


ZVV Awt-Gelaen bekert eenvoudig verder

Geplaatst 14 jan. 2015 00:52 door Ralph Evertz   [ 14 jan. 2015 00:52 bijgewerkt ]

Maandagavond stond de return op het programma van nog steeds de eerste bekerronde tegen de koploper van de hoofdklasse ZVV Schaesberg. De eerdere ontmoeting in Landgraaf werd met ruime cijfers 2-7 gewonnen. ZVV Awt-Gelaen was ook deze keer een maatje te groot en haalde zelfs de dubbele cijfers 10-1.

In de selectie keerde Ricardo Geurts terug na ruim 2 jaar afwezigheid. Het zaalvoetbal begint weer langzaam te kriebelen bij hem en zijn optreden was verdienstelijk te noemen. Opvallend was de efficiëntie bij ZVV Awt-Gelaen, nagenoeg iedere uitgespeelde aanval of schot betekende een doelpunt, Egon vond zelfs vier maal het net. De mooiste treffer van de avond werd echter door Martijn gemaakt achter zijn standbeen. 

Hoewel de tegenstand van Schaesberg matig is te noemen kan ZVV Awt-Gelaen terugkijken op een fraaie overwinning met goed veldspel. Komende vrijdag in Hoorn zal de tegenstand bij eredivisionist HV/Veerhuys anders zijn, maar ZVV Awt-Gelaen zal altijd en overal spelen om te winnen, succes boys!

Wist u dat?
- Maikel de dubbele cijfers op het scorebord zette?
- Egon scoorde omdat hij maar moest schieten?
- Kay na de wedstrijd meteen moest gaan werken?
- Remco scoorde met een fraai stiftje;
- Martijn een kleine kans miste voor open doel?
- coach Kevin door ziekte werd vervangen door Paul?
- Ruben en Ricardo veel gelijkenissen vertonen?
- Hicham zijn doelpuntje meepikte?
- de bus richting Hoorn vrijdag om 15:30 uur vertrekt vanaf Café Wilhelmina.

1-10 of 21