ZVV Born 2 - ZVV Awt-Gelaen 3

Geplaatst 7 okt. 2014 10:58 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:15 bijgewerkt ]
Zaterdagavond 4 oktober 2014, 19.00u. We verzamelden met zijn allen in De Willemien. Nou ja, met zijn allen. Er waren helaas een groot aantal toppers niet bij deze keer: Roel, Ralf, Sven, Maurice, Jori, Luck en Armand moesten dit duel helaas missen. En ook moesten we het stellen zonder onze coach! In ruil kregen we echter wel 2 mensen van het 2de erbij, Bart en Kevin. Daarnaast speelde Remy mee.

Na 2 nederlagen op een rij was iedereen erop gebrand dit keer wel 3 punten meer naar Oud-Geleen te nemen. Maar zou dat lukken zonder onze coach? Vanaf het begin bouwden we aan mooie aanvallen. Helaas was een leep balletje van de tegenstander onze nieuwe goalie Frank iets te machtig, ondanks dat hij vastbesloten zijn doel uitkwam… We keken daarom wederom tegen een achterstand aan. 

Gelukkig lieten we ons niet uit het veld slaan en via een treffer van Bart kwamen we terug in de wedstrijd. In de rust zei Bart tegen ondergetekende dat ik het beste bij de tweede paal kon wachten op een voorzet. Deze raad volgde ik direct op, en nog geen minuut later betaalde zich dit uit. Bart liet een tegenstander achter zich en schoot de bal hard voor. Heel hard. Het was een wonder dat ik de bal met mijn knie raakte i.p.v. een ander lichaamsdeel, anders had ik met veel minder plezier dit wedstrijdverslag geschreven gok ik zo…

Hoe dan ook, we stonden toen weer voor. Met een sluwe counter wist de tegenstander ZVV Born 2 nog 1 keer gelijk te maken, maar daarna liepen we uit met doelpunten van Giel, Kevin en een hele mooie van Bart. Er rolde een tweede bal het veld in, ter hoogte van de corner-plek. Door deze commotie was de tegenstander zo afgeleid dat niemand op Bart lette. Die aarzelde niet en punterde de bal uit een bijna onmogelijke hoek de kruising in. Die goal gaf het team vleugels en met nog 2 doelpunten van ondergetekende (waar hij blij mee was, omdat zijn vader toeschouwer was) werd de eindstand maar liefst 8-4 voor ons.

Na deze overwinning werden er uiteraard nog een aantal alcoholische versnaperingen genuttigd in de Willemien. Met de 3 punten op zak smaakten deze voortreffelijk. We zijn met de overwinning aanzienlijk gestegen in de ranglijst en nu is er dorst ….naar meer :).


Wist u dat….

- We Bart, Kevin en Remy bedanken voor hun inzet en bijdrage in de glansrijke zege?
- We zaterdag 11 oktober gaan proberen om de win-reeks uit te breiden naar 2 gewonnen duels op rij?
- We hiervoor wel “even” moeten winnen van het naar verluid vrij goed spelende Zittert 2?
- Maar dat natuurlijk geen enkel probleem hoeft te zijn als alle toppers present zijn weer?
- We alvast een activiteit moeten gaan bedenken voor het zeer waarschijnlijke geval dat wij de beker dit seizoen gaan winnen?
- Yur deze wedstrijd in plaats van in het doel te staan zeer verdienstelijk heeft meegevoetbald?
- Dat hij hier helaas wel een liesblessure aan heeft overgehouden?
- En hij wellicht voortaan dan toch maar weer tussen de palen gaat staan?
- Op vrijdag 7 november om 19:30 uur in de Willemien de 6e editie van het Kwajongconcours op de agenda staat?
- Het leuk zou zijn als daar veel teamgenoten aan zouden meedoen?
- Maar dat men zich dan snel moet inschrijven omdat er maar 20 koppels kunnen deelnemen?
- Ondergetekende in elk geval hieraan mee zal doen samen met Remy?
- Dit wedstrijdverslag eigenlijk geschreven had moeten worden door onze coach?
- En dat het verslag dan zeer waarschijnlijk een stuk serieuzer was geweest?
- Ik om die reden voor het volgende wedstrijdverslag de pen doorgeef aan….onze coach Peter K! 

Comments