ZVV Awt-Gelaen 3 wint van Geleen Noord

Geplaatst 19 sep. 2014 08:30 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:15 bijgewerkt ]
Vandaag, zaterdag 13 september, D-day. Niet 3, maar 4 clubs konden punten snoepen van Geleen- Noord. Na 3 sportieve nederlagen te hebben geleden, was het nu tijd voor de eerste 3-punter. Het werd niet zomaar een 3-punter maar onze eerste overwinning!
Deze wedstrijd waren er de nodige afwezigen door blessures, niet- speelgerechtigd en interlandverplichtingen. Het team bestond vandaag uit : Yur (Kapitein), Frank W., Remy, Remco, Michel, Armand, Ralf, Sven en Jori.
Coach Peter K. werd vandaag zowel geestelijk als lichamelijk bijgestaan door Frank  van Nunen en Roel de Vries. Trio Ongepluk…

De muur tussen Geleen en Geleen- Noord werd voor vandaag nog eens opgebouwd, door Remy en Remco in de verdediging te zetten. Sven en Michel hadden hierdoor een vrije rol voorin.
Al na 52 seconde was het raak. Na een mooi  samenspel binnen het team, kon Michel mooi afmaken. De 2-0 volgde dan ook logischerwijs na een mooie assist van Sven op Michel, 2-0. En dit al na 1 minuut en 27 seconde. Het zou vuurwerk worden!
Geleen- Noord deed echter iets terug. De grijze nummer 10 zorgde voor de aansluiting. Sven liet het hier niet bij zitten (lees: géén feest in Geleen- Noord!) en scoorde prachtig de 3-1.
Kunkels Jr. had in de tussentijd ook gesleuteld aan zijn schoenen. Deze waren voor vandaag passend! Dit was ook aan zijn spel te zien. Hij liep de vrije ruimtes in, maar kwam helaas niet tot scoren.
Na 15 minuten werd de muur achterin versterkt en werd Frank W. ingebracht. Wie doet ons wat?!
‘Bomber Sven’ gaf een assist op Frank W. (The Wall), die koud in het veld, zijn eerste goal maakte voor ZVV- Awt Gelaen 3.
Na een vermeende handsbal - van de goed fluitende scheids - werd het 4-2.
Jori, op zoek naar de rode lap achter het doel, had ook nog enkele goede kansen. Deze gaan er volgende keer zeker weten in! Yur hield tijdens deze eerste helft verschillende moeilijke ballen van de gevreesde nr. 10 uit de goal.

Rust.  De coach vertelde ons dat we ZIJN Geleen- Noord moesten sparen en ons rustig moesten houden voor de avond die gaat volgen. Zijn gelegenheidsassistenten denken hier echter anders over op de tactiek… JUICHEN!!!

‘Bomber Sven’ had het vizier op Specsavers staan na rust. Hij scoorde in een tijdsbestek van 6 minuten en 42 seconde de 5-2, 6-2, 7-2 en uiteraard de 8-2. Wat hebben we hiermee een spits in huis gehaald! Remco had in deze goals ook een mooi aandeel met zijn assists en acties. 
Rodeo Jori had ook zijn rode doek gevonden, na een mooie assist van Remco. 9-2! 

Ondertussen werden de tassen ingepakt op de bank van Geleen- Noord. Met nog 7 minuten op de klok te gaan. Maar toen… Het onmogelijke werd waar… Het leek alsof het team van Geleen- Noord een ster van het spel ‘Super Mario’ had gepakt. Ze kregen vleugels. Niet alleen de spelers maar ook de bal. Helaas onze keeper niet. Deze stond bij de vrije trappen van de tegenstander, achter onze eigen muur, aan de grond genageld. Ralf, alias Hoedie, moest met enkele Gerrie Senden acties (lees: de bal wegmaaien uit de sporthal) voorkomen dat de achterlijn werd gehaald. Ook Frank W. en Remy hebben verschillende spelers moet en blocken. Zelfs Armand heeft de Marlboro- longen uit zijn lijf gerend om de 9-3, 9-4, 9-5, 9-6 en 9-7 te voorkomen.
Hier stond echt een team, dat de laatste 7 minuten zwaar heeft moeten knokken om de overwinning veilig te stellen. Wat een vreugde ook bij het laatste fluitsignaal. 3 punten !
Wist U dat…
- De truitjes niet schoon te krijgen waren door de flinke inspanningen die geleverd zijn in de laatste wedstrijd…
- Peter K. in de zomer ook te zien is op de Ramblas? Gooi een muntje in het levend standbeeld en het beweegt…
- Armand na de oefenwedstrijden ook sleutelt aan spelersauto’s…
- Frank v. Nunen het zwaar verdiende geld uit de eerste wedstrijd al heeft uitgegeven aan een BMW X6 voor zijn zoontje en dochter…
- Sven heeft gescoord omdat hij anders niet mee mocht gaan Grieken met zijn vriendin…
- De coach goed is in goochelen 2 prima spelers wist veilig te stellen voor de eerste wedstrijd.. NAMENS ZVV AWT GELAEN 3 , BEDANKT!
- Het team 1XXL truitje te kort komt…
- Armand zijn voetbalschoenen passen…
- Yur thuis achter zijn playstation vrije trappen aan het oefenen is…
- Onze aanvoerder Luck , Huilands praat met Robby J. …
- Sven op dit moment topscorer is…
- Remy ook weer komt voetballen bij het 3de van Awt Gelaen… Welkom! 
- We zondag koploper kunnen worden omdat dan de nummers 1 en 2 tegen elkaar spelen…
- Door de winst van RODA, de Trots van het Zuiden, er géén punten in Sittard zijn gebleven dit weekend!
- Ik de pen door ga geven aan Frank van Nunen…