ZVVAG 3 verliest van FC Ria

Geplaatst 23 sep. 2014 23:15 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:15 bijgewerkt ]
Zaterdagavond 20 september 2014, 19.45u. We verzamelden met zijn allen in De Willemien. Daar kreeg we te horen dat ons tweede team zojuist hun wedstrijd al had gewonnen. Wat zij kunnen, kunnen wij ook, dachten we….

De sfeer zat er in ieder geval goed in en gemotiveerd als we waren, arriveerden we veel te vroeg in Buchten om onze wedstrijd tegen FC Ria te spelen. Met een totaal van 11 spelers begonnen we aan de wedstrijd, nadat coach Peter van Gaal, samen met zijn assistent Roel Kluivert de opstelling bekend hadden gemaakt. Fraai spel en goede combinaties van ons team resulteerde na een minuut of 5 in de 0-1 voor ZVV Awt-Gelaen 3. Dit kon nog wel eens een hele mooie avond worden, dachten we….

Helaas bleef het alleen bij een plan, want al snel bleek dat de tegenstander een maatje te groot was. Niet lang na de 0-1 werd het 1-1, 2-1, 3-1 en bij rust stonden we al achter met 4-1. En nu?? Heeft onze Kunkelcoach nog een verrassing in zijn hoge hoed(i)? Terwijl onze captain Luuk als een heuse Arjan Robben het team wist op te peppen, begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Voor ons stond het gewoon weer 0-0. Dit klusje gaan we klaren, dachten we….

De tegenstander had blijkbaar goed door hoe ze ons team moesten bespelen. Of waren we omgekocht met een blaadje bier?? We zullen het nooit weten… Het uiteindelijke resultaat liet in ieder geval niet lang op zich wachten, nadat na twee snelle tegendoelpunten de kopjes wat gingen hangen en we te veel ruimte weggaven. Deze wedstrijd ging verloren met 10-1. Duidelijk is dat er voor ons zeker nog werk aan de winkel is, maar we zijn op de goede weg. De volgende wedstrijd zal vast en zeker weer worden gewonnen, denken we….

Wist u dat….

- We sinds afgelopen zaterdag onze eigen sporttassen hebben, met de afmeting van een toilettas?
- We hiervoor wel graag onze sponsor DHG Nederland te Geleen willen bedanken?
- We ons wel afvragen of de onderbroek van sommige spelers in deze tas zal passen?
- Ons team binnenkort ook nog bodywarmers krijgt om onze gespierde torso’s ook in de winter warm te houden?
- We voor deze bodywarmers onze sponsor Cafe Wilhelmina bedanken?
- Wij deze bodywarmers misschien zelfs tijdens de wedstrijd kunnen gaan gebruiken, zodat we niet afkoelen als we weer eens met 6 wissels op de bank zitten?
- Maurice en Mark zo graag wilden meespelen zaterdag dat ze 2 dagen verlof hebben moeten opnemen om de papieren op de juiste manier bij de KNVB te krijgen?
- Dit uiteindelijk alleen Maurice is gelukt en mee kon spelen?
- Een ander teamlid van ons een lijntje heeft binnen de KNVB waardoor dit mogelijk is gemaakt en we het  toelatingsformulier per mail hebben mogen ontvangen?
- Ditzelfde teamlid zaterdag dit formulier is vergeten mee te nemen naar de wedstrijd, waardoor het nog maar de vraag was of Maurice kon meespelen?
- Hij vervolgens toch mocht meespelen, maar dat wanneer hij van tevoren de uitslag had geweten, hij waarschijnlijk die moeite niet had gedaan?
- Ons team de derde helft wel glansrijk gewonnen heeft?
- Tot in de late uurtjes het verdriet werd weggedronken in de Willemien?
- Onze coach, ondanks de uitslag, altijd trots op ons is en iedereen op Facebook dat mag weten?
- Komende zaterdag, na de wedstrijd, een soort van teamactiviteit plaatsvindt?
- Frank van N. dan zijn verjaardag houdt en hij het team heeft uitgenodigd om te laten zien wat ze nu echt waard zijn, tijdens de derde helft?
- Deze zelfde Frank van N. voor het volgende wedstrijdverslag de pen doorgeeft aan…………………De coach Peter (van Gaal) Kunkels!