Zaterdag 29-11-20014, Zvv Awt Gelaen 3 – De Haantjes 1

Geplaatst 12 dec. 2014 04:47 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:15 bijgewerkt ]
The man with a mission !

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen het vroeger zo roemruchte De Haantjes van de eredivisie tot de eerste divisie hebben ze gespeeld en nu zijn ze terecht gekomen in de divisie waar ons eigen teampje vertoefd.

Het was tevens een dag waar bijna alle sterren van het derde hun opwachting zouden maken behalve Armand Kunkels en Maurice Haen waren er als spelers niet bij en onze topleider Peter Kunkels moest ook helaas verstek laten gaan. We waren met welgeteld 11 mensen dus  we hadden ook gewoon bij Fc Geleen Zuid kunnen gaan ballen deze middag. Voor Nolan is dit de laatste wedstrijd geweest voor ons team hij is gepromoveerd naar het tweede team van Zvv AG. Hier staat tegenover dat ,,good old’’ Robby Janssen hiervoor terug in de plaats is gekomen om onze voorhoede een kwaliteitsinjectie te geven.

Nu genoeg gepraat over de leden nu terug naar de wedstrijd van vandaag!
Onze coach FW uit G had het maar druk mee voor de wedstrijd , zoveel mensen, formulier invullen, gek worden gemaakt door hoedie dus het zou een zware voor hem worden vandaag. Maar een goeie coach kan met deze immense druk omgaan en dat was uiteindelijk ook het geval met onze klasbak!

We beginnen sterk zei de coach ( waren de meningen van de mensen op de bank over verdeelt maar ja) het was een rommelig begin van de match op en neer ging het veel balverlies van beide teams veel acties die niets opleverden en teveel mensen verspeelde energie voor niets totdat een speler van de haantjes met bovengemiddeld gewicht de bal vanaf de middenstip in een keer op zijn pantoffel nam en Yur die nog geen bal geraakt had hiermee uit zijn middagdutje haalde. Dit was tevens het sein dat Yur heeft aangegrepen om vanaf dat moment een puike partij te gaan keepen! Met de week zien we hem groeien! Maar niet alleen Yur zien we groeien ook ons teampje zien we groeien dit is erg fijn om te zien! Toen gingen we loos met de koppeltjes te wisselen echter voor een iemand was er geen medespeler te vinden deze middag Frank van Nunen maar goed ook want de herfstbockjes hingen als een grote walm om hem heen . Ik denk dat een medespeler die met hem het veld op moest meteen dronken het veld op zou lopen. Op het veld was niet veel van de bockjes van Frank te merken hij rende als een jong veulen achter elke bal aan.In de tussentijd heeft Jori last van een migraine aanval gekregen waardoor rust noodzakelijk was want hij moest rijden naar onze activiteit deze avond!

Nu het MOMENT van de wedstrijd! De bal gaat uit bij de middenlijn Hoedie heeft in de gaten dat THE MAN er klaar voor is ! Hij ziet boemboem Roel als een speer rennen en neemt de bal al bijna op de helft(de wedstrijd stond onder leiding van Toon Bakker hiervoor onze dank!) van de tegenstander en plaatst hem recht in de voeten van turbo Roel die recht op de keeper afgaat en dan naar het schijnt achter het standbeen langs hem verschalkt dan nog bijna pardoes tegen de paal aan loopt en hierna nog het laatste zetje moet geven om de bal over de lijn te trappen geweldig! Hierna volgde een vreugde uitbarsting van onze hulk het shirt over zijn hoofd of toch een dansje geweldig! 1-1 ! En Roel is van de akelige 0 af en nu hebben we er nog maar 3 met 0! Waarvan eentje Frank van Nunen ! En onze doelman! 

Rust! De tweede helft begonnen we met meer gas erop wat resulteerde in diverse enorme kansen voor zowel Nolan ,Luck,Mark en Robby. Gelukkig stelde De Haantjes er bar weinig tegenover dit kwam mede door de solide verdediging vandaag die goed onder controle was  Remy,Giel,Luck,Hoedie hielden de mannen van de Haantjes ver weg van Yur en voetbalden lekker mee en als er dan eens een doorbraak was dan stond Yur zijn mannetje. Dit resulteerde snel in een leuke aanval tussen Mark, Robby, en Luck waarna Luck de bal bijna door het dak van het doel schopte! 2-1! 

In het verdere verloop van de wedstrijd liet onze nieuwe man zien waarvoor hij is gekomen om te scoren ! Robby maakte er nog twee 3-1! 4-1! Hij zal samen met Sven gaan zorgen om ons doelpuntenaantal te gaan verdubbelen! Een heerlijk spitsenkoppel hebben we hiermee  in ons team!

Nu konden we ons gaan opmaken voor een leuke zaterdagavond met lekker eten en een goed glas bier! 

Wist u dat;

- we de foto’s samen met onze sponsor Cafe Wilhelmina hebben gemaakt
- tevens in de hal de teamfoto hebben gemaakt met onze tassensponsor DHG
- Frank gerust wel tot na de wedstrijd in de Willemien was blijven zitten
- we vandaag 2 banken nodig hadden voor onze reserves
- Toon ons de eerste keer dit seizoen perfect heeft gefloten
- nog altijd aan het wachten zijn op de euforie na een goal van Frank van Nunen
- we Gwenn willen bedanken voor de leuke foto’s die ze gemaakt heeft
- de organisatie van het uitje willen bedanken voor de gezellige dag!
- de coach de volgende keer op de tafel zijn moves willen laten doen
-hij een geweldig gevoel van ritme heeft waar menig samba danseres nog iets van kan leren
- Nolan heel veel succes bij 2 willen wensen!
- Mark zijn bestek op sluwe wijze bij andere mensen pikt!
- de snoeppotten goed gevuld waren bij Wok Parkstad
- Yur bijna de nacht van zijn leven had gehad in de Antoniusstrasse
- Remy het bier niet meer kon dragen in twee handen
- Robby erg zwoel kan dansen
- Aken en Oud Geleen onveilig waren deze avond
Comments