Oefenwedstrijd nummer 2 (woe 3 september)

Geplaatst 8 sep. 2014 05:45 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:15 bijgewerkt ]

De tweede oefenwedstrijd van ons sterrenteam stond op het programma Zvv Awt Gelaen-ZVVI

Het team van vandaag(vanaf de warming up) bestond uit; Yur ,Maurice ,Sven ,Frank, Roel,Jori, Ralf, Robby ( ster van het 2e team).

We hebben zoals vedetten allemaal doen in plaats van even warm te lopen even onze pass- en schietoefeningen aan het publiek laten zien.

Totdat het moment kwam waarop aanvoerder Yur zei nu gaan we warmlopen heren.

Alles ging nog steeds goed gewoon een simpele warming up voor onze spieren totdat we moesten gaan versnellen toen keek ondergetekende naast zich en zag dat speedy Gonzales (Frank) in plaats van sprinten aan het hink stapsprongachtig iets was aan het wagen. Dit zag er komisch echter wel zorgelijk uit.

Dit was dus al na een kwartier einde wedstrijd voor Frank. Roel alias blokkie beton liep er op dat moment ook al niet al te happy bij , hij had al een bootcamp achter de rug wat vroeg in de wedstrijd al erg zichtbaar was .Het leek erop alsof hij nog steeds een boot achterop zijn rug droeg zo’n moeite had hij om normaal te lopen ,hij wreef continue in zijn lies .

Maar dan nu de wedstrijd Robby( heeft vantevoren aangegeven of hij wel wat minuten kan maken voor zijn conditie op te krikken nou dit heeft hij geweten ;) ) De beginopstelling zag er als volgt uit; Yur ,Maurice,Sven,Robby,Jori. We begonnen als vanouds als stieren aan de wedstrijd wat als geolg had dat we al vroeg op een 2-0 achterstand kwamen. Robby gaf meerdere malen aan om te temporiseren zodat we eens rustig een bal konden rondspelen en van daaruit dan de aanval te kiezen. Dit lukte echter niet goed want de 3-0 was binnen de kortste keren een feit. In de tussentijd liep Roel ook al heel erg op zijn laatste benen. MAAR toen kwam er na een een tweetje tussen Robby en Sven dan toch de 3-1 tot stand via zijkant schoot onze ,,bomber’’ Sven raak. Hierna was het tweemaal el capitano Robby die vrij voor de doelman helaas naast schoot of op de keeper.

De tegenstander had in de gaten dat Zvv iets sterker in de wedstrijd aan het komen was en schakelde een tandje hoger waardoor we weer naar achteren gedrukt werden en het duurde dan ook niet lang tot de 4-1 viel. Toch was het de ,,Bomber’’ wederom die net voor het verstrijken van de eerste helft de 4-2 binnenschoot.

De tweede helft was er eentje waar we als Zvv op mogen terugkijken we bleven rustig kregen goede kansen en we konden terugvallen op onze Supertorwart Yur Neuer! Hij is aan het groeien dat merk je aan alles zijn reflexen beginnen steeds vloeiender te worden hij staat goed zijn mannetje in het veld en laat zich goed horen wat belangrijk is in de zaal. Er vielen geen doelpunten in de tweede helft. En onze coach Peter van Gaal keek met een goed gevoel terug naar de wedstrijd en hij hoopt dat iedereen zich zo blijft inzetten en dat zijn team een leuke en hechte groep gaat worden! En dan zullen de puntjes uiteindelijk vanzelf binnenstromen!

Wist u dat;

-Maurice zijn allereerste wedstrijd bij Zvv Awt Gelaen 3 heeft gespeeld?

-Peter voor de wedstrijd nog aan het showen was hoe homo’s elkaar een hand geven ?

-Frank de shirts en broekjes met zijn werkhandschoenen in de wasmachine doet

-Yur trots was dat hij aanvoerder mocht zijn ?

-Luck helaas het begin van de competitie gaat missen vanwege de te hoge kasten bij   familie Kunkels ?

-Gielke nu ook zijn andere spieren aan het trainen is dan zijn trekspier?

-Mark doordeweeks in Eindhoven zit en speciaal afkomt op de zaterdag om te ballen met deze toppers?

-Hoedie bij de eerste oefenwedstrijd al meteen weer over de rooie was.

-Sven er nu in onze oefencampagne al drie erin heeft liggen

-Robby het erg gezellig vond in het derde team

-Jori eigenlijk de eerste wedstrijd niet mocht meedoen van zijn vriendin

-Roel tot nu toe steeds zijn trouwe supportster op de tribunen heeft zitten

-Armand nieuwe voetbalschoenen gaat kopen om ons zijn geniale trucks te showen

-We blij kunnen zijn dat Frank Wientjes er nog niet bij is geweest omdat we anders niet uit de kleedkamer kwamen van het lachen als hij en onze coach aan het auwhoeren zijn.

-Ik heel erg blij ben dat het nu al een hecht teampje aan het worden is!

Comments