ZVV Awt-Gelaen 2 wint dankzij vriendendienst

Geplaatst 14 jan. 2015 00:57 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:05 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 speelde afgelopen zaterdag tegen ZVV Neerbeek 2. De eerdere ontmoeting werd door ZVV Awt-Gelaen 2 nipt met 6-7 gewonnen. Doordat SVE momenteel luxe op Tenerife verblijft waren we ineens coach Louis, aanvoerder Bart en Sofyan kwijt en gelukkig kan ZVV Awt-Gelaen dan terugvallen op spelers die graag in clubbelang uithelpen. 

Coach Ton kreeg er met Kevin een speler/ coach bij en de selectie bestond vervolgens uit: Maurice (heeft blijkbaar besloten in 2015 wat ballen te pakken), Egon (speelt alleen mee tegen Neerbeek), Maikel (zette zijn sterke prestaties in 2015 voort), Remco (speelde eerst nog even op het veld met Meerssen), Nolan (eerste hattrick 2015 alweer een feit), Rob (speelt zonder vriend Sofyan toch beter), Maikel Sjuf (bedenkelijke sprongkracht..), Kay (deed wat speelminuten op na zijn blessureleed) en Kevin (wordt inmiddels begeerd door diverse BVO's als coach).

ZVV Neerbeek 2 had ook wat hulp gekregen van het eerste en zodoende werd deze wedstrijd eigenlijk op een wat hoger niveau dan derde klasse gespeeld, niet erg dan is het ook leuk om te kijken. ZVV Neerbeek 2 begon met aanvallende intenties aan het duel maar werd langzaam maar zeker teruggedrongen op eigen helft en dankzij enkele fraaie uitgespeelde aanvallen stond met rust zelfs een 4-0 voorsprong op het scorebord.

In de rust werd gehamerd op de concentratie en het niet zoals te doen gebruikelijk bij ZVV Awt-Gelaen het onnodig spannend te laten worden. Dit gebeurde ook niet en eenieder stond een lekker potje te voetballen Maikel Janssen was weer aan het sleuren, Nolan aan het scoren, Rob wilde een contract afdwingen bij favoriete club Tottenham en Maikel Sjuf ontdekte dat het ''punten'' van een bal een pijnlijke kwestie kan zijn. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 7-2 overwinning en mag gezien worden als een overwinning van de vriendenclub ZVV Awt-Gelaen.

Wist u dat?
- de derde helft (te) gezellig was?  
- Kevin pas een dag later na 1,5 uur zoeken de wedstrijdformulieren terugvond?
- Toon liever fietsen repareert tijdens de derde helft?
- Achteraf het stuur nog schever zou staan?
- Remco vakkundig Toon beschreef bij de friture aan de overkant?
- de Willemien werd omgetoverd tot huiskamer?
- Maikel Sjuf voor het eerst weer bier nuttigde na vele maanden?
- hij logischerwijs een dag later (net als Toon overigens) ''ziek'' was?
- de derde helft van ZVV Awt-Gelaen 2 pas echt topsport is?
- Maurice inmiddels spelersmakelaar is geworden en de eerste inkomende transfer bekendmaakte?
- wij als eersten Robby Janssen feliciteerden als nieuwe prins van de Uule?
- Rob ineens verdwenen was na een nederlaag van Tottenham?
- Nolan als enige verstandige met de scooter was?
- hij dan ook goed geknuffeld werd richting Berg?
- we zaterdag nogal wat doelpunten moeten gaan maken om een ronde verder te komen in de beker?