ZVV Awt-Gelaen 2 wint dankzij eigen doelgericht ZVV Born

Geplaatst 3 feb. 2015 00:03 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:05 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 pakte afgelopen zaterdag de draad weer op tegen ZVV Born. Een week eerder werd het eerste verlies van ZVV Awt-Gelaen 2 geleden in een zeer lange tijd, en de naweeën hiervan sluimerden de hele week nog door. Dan is het fijn dat het eindelijk weer zaterdag is en de voeten kunnen spreken.

Coaches Louis en Ton hadden de beschikking over Maurice (Backstreet Boy), Bart (de zwijger), Maikel (de kopspecialist), Nolan (paalgericht), Rob (Sunny Robby) en Hafid (de man met de roze muiltjes).

Nadat ZVV Awt-Gelaen enkele malen met de schrik was vrijgekomen, waaronder een niet te missen bal op de lat werd de score door Maikel met het hoofd geopend, uit een rebound van de keeper, de eerste aparte goal van de middag. Daarna ging het wat sneller, ZVV Born kwam er niet meer uit en de score liep snel op naar 4-0. Het doelpunt van Robby was de enige noemenswaardige, omdat deze door hemzelf werd gemaakt, de overige namelijk door iemand van Born zelf, waarvoor dank.

De tweede helft eigenlijk meer van hetzelfde ZVV Awt-Gelaen 2 speelde zeker niet zijn beste wedstrijd maar het was ruimschoots voldoende om ZVV Born op de knieën te krijgen. Uiteindelijk wist Bart (1x) en Born  (2x waarvan 1 aan de goede kant) nog te scoren en zodoende eindigde de wedstrijd in 6-2. Een dikke streep dus onder vorige week en de stand leert dat er nog 6 wedstrijden te spelen zijn. Van deze 6 wedstrijden moeten er nog 3 worden gewonnen en dan kan de kampioenschapsvlag weer in top. Wij adviseren bij goede resultaten zaterdag 7 maart in de agenda vrij te houden…

Wist u dat?
- Maurice geboekt kan worden voor al uw feesten en partijen?
- hij dan als goddelijke kanarie komt optreden?
- Kevin zijn boete terugverdiende door het verkopen van loten op de tribune?
- ZVV Born dit keer geen broekjes van ons hoefden te lenen?
- de scheidsrechter dezelfde kledingsponsor als ons leek te hebben?
- er twee personen niet traceerbaar bleken?
- Nolan de meeste supporters bij zich had?