ZVV Awt-Gelaen 2 wint alsnog van zichzelf en daarna ook van De Metro 2

Geplaatst 3 nov. 2014 03:15 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 vertrok afgelopen zaterdag een klein stukje zuidwaarts naar naaste buur de Metro 2 spelend in sporthal de Haemen waar eerder in het seizoen Neerbeek met klein verschil werd overwonnen. Dat ZVV Awt-Gelaen 2 in deze sporthal wederom in de problemen kwam had het dit keer volledig aan zichzelf te danken.

Met alleen Robby (wederom) afwezig begon ZVV Awt-Gelaen 2 met 7 man aan de wedstrijd. Het begin was voor ZVV Awt-Gelaen 2 het kreeg enkele kansen en had veelvuldig balbezit. De voorspong was dan ook terecht te noemen 0-1 door Kevin die met het chocoladebeen en een matig optredende keeper kon scoren. In plaats dat hierna het spel werd voortgezet, ging men lopen met de bal en het baltempo omlaag. Daarnaast begon niet alleen de Metro 2 als tegenstander beter te spelen, ZVV Awt-Gelaen 2 kreeg nog een extra tegenstander erbij namelijk zichzelf. Dat is in het zaalvoetbal nog wel de zwaarste tegenstander, want een ander is het altijd schuld, de teamgeest gaat naar bedenkelijk niveau en het is wachten op tegenslagen. Zo ook deze wedstrijd wegens een combinatie van zwakke omschakeling, balverlies en gevalletje ''zeuk het uch mer oet'' stond het ineens 1-3 voor de Metro 2. Zonder de Metro 2 tekort te willen doen was dit vooral aan ZVV Awt-Gelaen 2 zelf te danken. Gelukkig had Maikel hier minder last van, hij blijft altijd positief en werken voor het elftal en eens in de 96 wedstrijden wil hij nog wel eens zelf scoren ook... Hij bepaalde dan ook met een fraai schot de ruststand op 3-2.

Na de rust besloot ZVV Awt-Gelaen 2 nog maar slechts tegen één tegenstander te willen spelen en wel tegen de Metro 2, de tegenstander ''zichzelf'' werd naar het kleedlokaal gestuurd en hopelijk voor de rest van het seizoen verbannen. Kortom de Metro 2 bleef dus over en werd gesterkt door de 3-2 voorsprong en de handbalverdediging werd opengetrokken. ZVV Awt-Gelaen had de grootste moeite om hier doorheen te komen, maar kreeg door twee doelpunten van Kevin alsnog de overwinning. Drie punten en een leerzame ervaring rijker, op naar komende week!

 Wist u dat?
- Maurice geholpen werd door twee keer de binnenkant van de paal?
- Kevin op cursus ''tongbijten'' gaat?
- Maikel zijn eerste treffer met zijn nieuwe schoenen maakte?
- Rob en Sofyan wellicht toch de bal aan elkaar moeten gaan geven?
- Bart zich volledig op het tweede gaat richten?
- Louis, Ton en Michel eveneens een ervaring rijker zijn?
- Wellicht ook illusie armer?
- Het nu twijfelen is tussen nieuwe ronde, nieuwe kansen en vergeten en vergeven?
- we aanstaande zaterdag thuis tegen de Metro 3 iets recht te zetten hebben?
Comments