ZVV Awt-Gelaen 2 verslaat fysiek AEV

Geplaatst 6 okt. 2014 10:58 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag stond voor ZVV Awt-Gelaen 2 de thuiswedstrijd tegen AEV op het programma. Al snel werd duidelijk dat dit een fysieke wedstrijd beloofde te worden. Nu is daar natuurlijk niets mis mee als: één er maar enigszins de bal bij in de buurt is en twee een scheidsrechter indien dit niet het geval is passende maatregelen weet te treffen. Beide ''ingrediënten'' waren niet altijd in voldoende mate aanwezig waardoor ZVV Awt-Gelaen 2 als spelbepaler het voetbal lastig werd gemaakt.

Zelfs bij een voorsprong van ZVV Awt-Gelaen 2 zakte AEV terug op eigen helft, uiteraard hun goed recht maar een echte wedstrijd zal het daarom ook niet echt worden. Toch viel de echte beslissing pas in de laatste 2 minuten toen (eindelijk) een speler van AEV met geel van het veld werd gestuurd. Deze man meer situatie werd uitgespeeld en hierdoor verscheen de 4-2 eindstand op het scorebord. Hiermee willen we niet zeggen dat AEV een onsportief team heeft, men benut alleen de (onterechte) ruimte die de scheidsrechter hiervoor liet.

Aanstaande zaterdag de uitwedstrijd naar Born, waar ons derde in dit geval eens na ons mag spelen in plaats van voor ons. Aftrap in sporthal het Anker is om 19:00 uur. 

Wist u dat?
- Maurice de stand voor het eerst in zijn leven rechtop mag houden in plaats van omgedraaid?
- Kevin de derde helft toch zo belangrijk vond om er speciaal voor terug te komen?
- Maikel zich volledig had gegeven bij het derde?
- wisselen zowel onderschat en overschat kan worden?
- het maar net de vraag is aan wie je het vraagt?
- het SVE gehalte met Bart, Sofyan en Louis dit seizoen hoog is?
- Rob nerveuzer is bij een wedstrijd van Tottenham dan bij het tweede?
- Ton op zondag alle kleuren van de regenboog heeft gezien en gevoeld?
- hij namelijk actief was als fotograaf van de colorrun?

Comments