ZVV Awt-Gelaen 2 verdedigt koppositie

Geplaatst 25 nov. 2014 02:47 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Na de kraker van vorige week uit bij Berg Knoors stond afgelopen zaterdag alweer de volgende topwedstrijd op het programma tegen ZVV Holtum. Een club die nog niet zo lang geleden op een hoger niveau in de zaal actief was en graag weer omhoog wil. Het verschil tussen beide teams voorafgaande aan de wedstrijd 6 punten en om de winst van vorige week een vervolg te geven, ging men ook nu weer voor de winst.

Door een schorsing van Kevin, de blessure van Robby en vedetteneigingen van Rob was Ruben net als vorige week bereid ZVV Awt-Gelaen 2 uit te helpen en bestond dus de selectie van coaches Louis en Ton uit zes personen. Door doelpunten van Bart en van Sofyan stond het al snel 2-0 voor onze mannen. ZVV Holtum kreeg de aansluitingstreffer cadeau en dus ook de motivatie dat er iets te halen viel in Glanerbrook. Met rust stond het zelfs gelijk 2-2.

Na rust maakte Ruben al snel 3-2, maar wederom wist ZVV Holtum terug te komen. Maurice bleek vandaag een kleinere muur dan normaal en ZVV Holtum kwam zelfs op een 3-4 voorsprong. ZVV Awt-Gelaen moest werkelijk alles uit de kast halen om deze wedstrijd alsnog te doen kantelen. Het harde werken van Sofyan, Maikel, Nolan, Bart en Ruben werd alsnog beloond op hun tandvlees werd de wedstrijd uiteindelijk met 8-5 gewonnen, geen goede wedstrijd maar wel zeer belangrijke 3 punten! Een dag later kwam ook nog het nieuws dat Berg Knoors onverwacht had verloren van onze aanstaande tegenstander op zaterdag 13 december de Kneeschers en zo kun je dus in één weekend twee concurrenten in de wachtkamer zetten.

Wist u dat?
- Maurice zichzelf meteen geschorst heeft voor de volgende wedstrijd?
- Rob inmiddels de fanclub voor Sofyan heeft opgericht?
- Maikel wederom het netje liet bollen?
- Louis en Ton het met één wissel wel makkelijk hadden?
- Kevin de gehele wedstrijd een alarmerende hartslag had?
- hij wel heeft gezien dat er nog toekomst voor hem is bij 2?
- Nolan één ding goed heeft gedaan?
- hij namelijk Arsenal - Manchester United in de Willemien had opgezet?
- Bart werd beloond met een halve liter?
- we nu even rust hebben tot 13 december?
Comments