ZVV Awt-Gelaen 2 speelt voor het eerst gelijk

Geplaatst 30 mrt. 2015 23:23 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 speelt na het kampioenschap en de late uitschakeling in de beker eigenlijk nergens meer om. De competitie telt echter wel 20 wedstrijden en dus moet ZVV Awt-Gelaen 2 deze laatste 3 wedstrijden wel nog uitspelen. Eigenlijk is dat jammer, spelen omdat het moet, de scherpte en de beleving maken dan plaats voor een ongemakkelijk ''wat maakt het nog uit'' gevoel.

Door de afmelding van Sofyan werd goodold Roy alias "foxy foxtrot'' weer eens van stal gehaald. Dan is het toch weer mooi om te zien dat zaalvoetbal toch wel wat intensiever is dan veldvoetbal en het toch wel heel wat voorstelt wat wij zo op een zaterdagmiddagje doen… In ieder geval speelde Roy een zeer verdienstelijke pot en zijn er diverse spelersmakelaars bezig om Roy voor volgend seizoen bij ZVV Awt-Gelaen 2 vast te leggen.

Na een snelle 2-0 voorsprong dacht ZVV Awt-Gelaen 2 dat het een eenvoudige wedstrijd zou gaan worden, echter dacht Maikel daar anders over. Normaal gezien hebben we alleen Maurice die de Sinterklaasgedachte wekelijks in leven houd, nu was het Maikel die maar al te graag een rondje van Berg Knoors in de wacht wilde slepen. Laten we het er maar op houden dat Maikel net als Maurice druk nodig heeft om te presteren.. 

Nadat ZVV Awt-Gelaen 2 met 2-4 achter kwam te staan en later zelfs met 4-6 leek de wedstrijd gespeeld. Echter coach Louis bedacht een meesterplan hij wisselde zwaar terecht Maurice en Maikel. Bart ging het doel in en was in balbezit een extra pion. Hurrikane Rob scoorde zowaar de aansluitingstreffer en met nog 1 minuut op de klok kreeg ZVV Awt-Gelaen 2 een vrije trap. Waar eerder anderen nog mochten aanleggen gaf Kevin aan laat mij maar effe en deponeerde de bal onhoudbaar in het kruis 6-6.

Wist u dat?
- Toontje jarig is geweest en trakteerde?
- coach Ton nog enkele verjaardagen en verkiezingen achter ligt?
- Maurice en Maikel snakken naar het einde van het seizoen?
- Bart inmiddels alle posities op en naast het veld heeft gehad?
- Rob de bijnaam ''het spook'' verdient?
- Nolan veruit de beste conditie van ons allemaal heeft?
- hij zelfs nog eerder in de Willemien was dan Louis?
- Kevin toch blij is met deze extra wedstrijden in de Willemien?
- Roy inmiddels is gespot in Daniken ter voorbereiding op seizoen 2015-2016?