ZVV Awt-Gelaen 2 op randje van kampioenschap

Geplaatst 23 feb. 2015 23:34 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen De Metro 2. Deze wedstrijd moest sowieso gewonnen worden en de uitslagen van AEV en Holtum moesten dan ook nog eens een keer meezitten en dan zou men al kampioen kunnen worden. De eerste twee zaken lukten, ZVV Awt-Gelaen 2 won met 7-1, AEV speelde gelijk, maar Holtum wat deden zij? Holtum verloor volgens de beheerder van 't Anker met 2-3, maar de ''standenPiet'' melde een 6-2 overwinning, gevalletje ''en bedankt *piep*''. Zodoende werd ZVV Awt-Gelaen 2 niet kampioen vanuit de Willemien, maar gewoon op het veld zaterdag 7 maart in Beek bij de Metro 3.

ZVV Awt-Gelaen 2 had de volledige selectie ter beschikking en kon dus lekker vrijuit ballen. Het eerst schot van Bart was op doel bedoeld maar raakte zowaar de kruising, van het vangnet wel te verstaan. Niet veel later verbeterde hij zijn precisie en scoorde wel met een schot in de korte hoek 1-0. Lang kon ZVV Awt-Gelaen 2 niet genieten van de voorsprong want onze ''slaagboam'' was iets te laat bij de grond 1-1. ZVV Awt-Gelaen 2 schakelde een tandje bij en door een eigen doelpunt en een punter van Bart werd de rust met een 3-1 stand bereikt.

Na rust hoefde ZVV Awt-Gelaen natuurlijk niet meer zo nodig en Sofyan en Kevin reden dan ook de bus voor het doel van inderdaad de vlegemepper. Na wederom een eigen doelpunt werd de stand 1-4 en was de wedstrijd in feite gespeeld. Nolan pikte zijn doelpuntje mee, Bart scoorde nog eenmaal en Kevin bepaalde met eveneens een punter de eindstnad op 7-1. Het moge duidelijk zijn dat Rob de K. zoals hij in de wandelgangen heet de 0 wist te behouden, voorin wel te verstaan..

Wist u dat?
- we dus al even kampioen zijn geweest?
- dit toch maar apart voelde en liever na een wedstrijd vieren?
- Maurice tegenwoordig ook Mr. Friet Goulash heet?
- Kevin als nummer 7 de 7e treffer scoorde?
- Maikel zijn eigen tribune met supporters had?
- Rob alles op de kampioenschapswedstrijd zet?
- Sofyan hem daar anders wel aan zal herinneren?
- Nolan als eerste de Willemien bereikte nadat hij het goede nieuws van het kampioenschap hoorde?
- hij dus voor niets kwam?
- Bart als captain het eerste rundje gaf?
- dit natuurlijk de belangrijkste kwaliteit van een captain is?
- Ton liever ''op stand'' zijn biertje drinkt?
- Louis het prima vond nog geen kampioen te zijn?