ZVV Awt-Gelaen 2 middels tikkie-takkie langs Holtum

Geplaatst 19 apr. 2015 23:36 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Met nog twee duels te spelen trok ZVV Awt-Gelaen 2 naar Holtum voor de wedstrijd tegen de plaatselijke FC hetgeen tevens de laatste uitwedstrijd van het seizoen betrof. De eerste confrontatie eerder dit seizoen leverde een zwaarbevochten overwinning op voor ZVV Awt-Gelaen 2.

Beide teams hadden de beschikking over slechts 1 wissel en maar wilden beiden voor de overwinning gaan. De eerste helft was het aftasten. ZVV Awt-Gelaen 2 had het meerdere van het balbezit maar kon deze niet meteen omzetten in doelpunten. Holtum kwam er slechts met een sporadische counter uit en beperkte zich veelal tot verdedigen. Dankzij enkele goede reddingen en wat gemiste kansen bleef het tot de slotminuut van de eerste helft gelijk. Bart schoot de stand op slag van rust naar 0-1 middels een fraaie treffer in de lange bovenhoek.

In de tweede helft bleek dat balbezit hebben makkelijker is dan achter de bal aan te lopen. Holtum kreeg steeds meer moeite het spel van ZVV Awt-Gelaen 2 bij te houden en het werd conditioneel (te) zwaar voor ze. Bij ZVV Awt-Gelaen 2 verliepen de combinaties steeds vlotter en het duurde dan ook niet lang totdat Maikel de 0-2 kon laten aantekenen. Zoals gezegd legde ZVV Awt-Gelaen 2 de wil op aan Holtum en Rob bekroonde een goede pass van achteruit tot de 0-3. In het restant van de wedstrijd werden mooie passeerbewegingen, vlotte combinaties en panna's elkaar in rap tempo afgewisseld. Door fraaie doelpunten van Nolan en Bart stopte de teller bij 5. Helaas kon achterin de nul niet worden gehouden, Maikel scoorde met zijn rug (in het verkeerde doel) en onze vlegemepper Maurice stond er uiteraard bij en keek ernaar, einduitslag 1-5.

Wist u dat?
- Maurice eigenlijk wel jaloers was op de keeper van Holtum tijdens de eerste helft en tweede helft?
- maar Maurice zijn waarde in de derde helft weer liet blijken?
- Kevin een inlopende stier te kijk zette?
- Maikel 1-1 heeft gespeeld?
- Nolan het lesgeld van Holtum ophaalde?
- Bart volgens insiders een slechte eindpass had?
- Rob alleen maar bezig was met het houtwerk ipv het netje te laten bollen?
- Louis en Ton tevreden toekeken?
- ZVV Awt-Gelaen 2 is in te huren in de zomermaanden voor andere teams hoe zaalvoetbal gespeeld moet worden?
- we 25 april de laatste wedstrijd van het seizoen spelen, thuis in Glanerbrook om 17:00 uur tegen de Kneeschers?