ZVV Awt-Gelaen 2 met moeite langs Koutenveld 3

Geplaatst 23 feb. 2015 23:32 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Wat op papier een gemakkelijke wedstrijd leek te worden, de koploper ZVV Awt-Gelaen 2 tegen de nummer laatst Koutenveld 3, bleek in de realiteit afgelopen zaterdag een iets ander verhaal. ZVV Awt-Gelaen 2 beleefde lange tijd een moeizame avond, maar won alsnog afgetekend met 1-6.

Voordat de wedstrijd begon kwamen de spelers van Koutenveld 3 letterlijk 1 voor 1 de sporthal binnen en wenste de scheidsrechter toch wel op tijd te beginnen en het wedstrijdformulier in orde te hebben, dit bleek nogal een lastige klus. In de koppies van ZVV Awt-Gelaen 2 was mede daarom en de stand op de ranglijst sprake van onderschatting. Na de openingstreffer (sorry uw verslaggever is de doelpuntenmaker vergeten) en de punter van Bart stond het 0-2. Via de counter en de iets minder goede omschakeling bij ons werd de aansluitingstreffer gemaakt. Maar ''Hurrikane'' Rob had ons beloofd om te gaan scoren en zodoende konden we gaan rusten met een 1-3 voorsprong.

De tweede helft ging verder waar we de eerste helft waren gebleven waren bij simpele ballen in te leveren en een zeer gedreven tegenstander. Wellicht was dat het wel het verschil in energie, maar omdat Koutenveld 3 maar 1 wissel had kon dat verschil in ons voordeel worden beslist. Eerst was er een kanon van Sofyan 1-4 en uiteindelijk werd het nog 1-6 door pinchhitter Sjuf die speciaal voor deze wedstrijd werd ingelijfd. Met een fraaie vrije trap bepaalde hij dus de eindstand op 1-6.

Wist u dat?
- Maurice altijd in is voor een frietje met?
- Kevin samen met Maikel en Sjuf het rondje parkstad compleet maakte?
- Rob nu nog steeds de wedstrijd van de Spurs aan het terugkijken is?
- Sofyan nog aan het nagenieten is van zijn ''pegel''?
- Nolan wederom het houtwerk wist te raken?
- Bart ongrijpbaar was zowel voor zichzelf als voor de tegenstander?
- we ons nu gaan voorbereiden op een ongetwijfeld zware carnaval?