ZVV Awt-Gelaen 2 maakt koppositie waar

Geplaatst 19 nov. 2014 10:22 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag stond de ''uitwedstrijd'' tegen Berg Knoors in Glanerbrook op het programma. Toch voelde het een beetje als een uitwedstrijd aangezien de wedstrijd niet in sporthal 1 maar in sporthal 2 plaatsvond. Op de ranglijst verschillen beide teams slechts twee punten in ons voordeel, waarbij de winnaar dus goede zaken zou kunnen doen.

Wegens het ontbreken van Rob (last van kleine teen ofzo..) beschikten Louis (uitgedost in passende Lenders blouse) en Ton (hem past de polo wel..) over de volgende mensen: Maurice (och je kan niet altijd de 0 houden), Kevin (soms is ervaring wel handig), Sofyan (gaat Donald Duck ''schijnbewegingen'' lezen), Bart (geeft als aanvoerder altijd het goede voorbeeld), Ruben (echte vedettes komen per trein), Maikel (ons duracell konijn), Robby (volgens insiders nieuwe prins Carnaval) en Nolan (toekomstbelofte op spoedcursus).

In het begin van de eerste helft werd duidelijk dat ZVV Awt-Gelaen 2 veelvuldig balbezit zou gaan hebben en dat Berg Knoors hun slag wilde slaan uit de omschakeling. Na goed druk zetten van ZVV Awt-Gelaen 2 leed Berg Knoors balverlies, hierdoor mocht Kevin voor een afstandschot aanleggen waar de keeper geen antwoord op had 0-1. Niet veel later werd een fraaie combinatie vakkundig afgerond door Sofyan 0-2. Gezien het wedstrijdbeeld was dit ook wel een terechte voorsprong. Helaas kon men de nul niet houden vandaag in een overtalsituatie werd een scrimmage doeltreffend afgerond 1-2 en Berg Knoors dus terug in de wedstrijd. Nadat enkele fraaie kansen werd gemist, mede door goed keeperswerk werd alsnog voor rust Ruben in stelling gebracht en hij bepaalde de ruststand op 1-3.

In de tweede helft ging Berg Knoors aanvallender spelen hierdoor kregen ze enerzijds meer kansen, maar anderzijds ZVV Awt-Gelaen 2 ook meer ruimte. Dat na de 1-4 van Maikel de stand niet verder werd opgevoerd kan men zichzelf wel aanrekenen, het had het duel eerder kunnen beslissen. Na een zwaarbestrafte gele kaart van Ruben begon de ''Awt-Gelaense muur'' enkele kleine scheurtjes te vertonen. Eerst werd Sofyan wat eenvoudig voorbij gespeeld 2-4 en niet veel later werd Robby voorbij gelopen en het daaropvolgende schot verdween door de benen van Kevin die een blok wilde zetten 3-4. Verder liet ZVV Awt-Gelaen 2 het ook niet meer komen, één van de vele kansen werd door Bart benut en de eindstand bepaald op 3-5. De koppositie werd hierdoor niet alleen verdedigd maar ook uitgebreid. Nu is het zaak met eenzelfde instelling iedere wedstrijd aan te vangen en dan kan het nog een mooi seizoen worden!

Wist u dat?
- we bij vlagen muzikaal werden begeleid door de handbaldames van V&L?
- het carnavalsseizoen in Awt-Gelaen dit weekend werd geopend?
- ZVV Awt-Gelaen ook hier een van de smaakmakers zijn?
- we maar niet verder op dit onderwerp ingaan?
- we zaterdag wel thuis spelen in Glanerbrook om 17:00 uur?
- ditmaal het hooggeplaatste Holtum op bezoek komt?