ZVV Awt-Gelaen 2 en de Haamen slecht huwelijk

Geplaatst 15 dec. 2014 23:32 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Als ZVV Awt-Gelaen 2 op bezoek gaat in de Haamen in Beek is het altijd billenknijpen. Voor de een of andere reden wil het niet echt vlotten in Beek en zo ook niet afgelopen zaterdag. Hoewel in de andere ''gymzaal'' in Beek werd gespeeld (wat een troosteloos ding is dat zeg..) werd het ook zaterdag een moeizame avond tegen de Kneeschers.

Kansen werden er genoeg gecreëerd, maar de bal er ook daadwerkelijk in krijgen bleek een lastige opgave. Door doelpunten van Rob en Hafid (nieuwste en tevens oudste aanwinst) werd het 0-2 en leek er weer eens niets aan de hand. Na drie persoonlijke fouten werd die situatie anders en stond ZVV Awt-Gelaen 2   met rust ineens met 3-2 achter. 

De tweede helft werd het doel van de Kneeschers een keer of 96 belegerd en al snel resulteerde dit in de verdiende gelijkmaker 3-3. Lang kon ZVV Awt-Gelaen 2 er niet van genieten, dankzij balverlies zag Kevin twee aanvallers op hem afkomen en deze speelden het goed uit en wederom keek men weer tegen een achterstand aan 4-3. Lange tijd leek dit ook de eindstand te worden, want wat ZVV Awt-Gelaen 2 ook probeerde er leek echt geen doorkomen meer aan. Dus wat doe je dan? Logisch je laat de keeper meevoetballen en die schiet twee keer op doel en scoort ook even zo vaak 4-5 gewonnen dus! Keepers onder elkaar zullen wel beter weten waar die bal moet komen..

Of het nu een vloek of een zegen is De Haamen voor ZVV Awt-Gelaen 2 wie het weet mag het zeggen, maar gewonnen wordt er wel altijd, maar vraag niet hoe inmiddels al drie keer. Toch kun je achteraf concluderen 10 gespeeld, 30 punten en de eerste competitiehelft zit erop. Komende zaterdag de laatste wedstrijd van 2014 uit naar Zittert 2, het zou mooi zijn 33 uit 11 te halen, nietwaar?

Wist u dat?
- Chilavert tegenwoordig keeper van ZVV Awt-Gelaen 2 is?
- Rob en Souf een aparte verstandhouding en manier van communiceren hebben?
- de voorwedstrijd een hele memorabele was?
- er toch echt maar één klasse verschil met ons is?
- Kevin merkte dat werken en reizen op zaterdag geen goede voorbereiding is?
- Bart dit seizoen wat meer last krijgt van keepers van de tegenstander?
- hij na afloop vliegensvlug ging karten, oefenen op snelheid?
- Nolan een cursus tweede paal, bezetten enerzijds en afdekken anderzijds krijgt?
- Hafid navraag deed wat ook alweer de spelregels zijn tegenwoordig?
- Ton ondanks afwezigheid alsnog een rondje gaf?
- Louis deze werkwijze wel kon waarderen?