ZVV Awt-Gelaen 2 debuteert in 3e klasse met winst

Geplaatst 19 sep. 2014 08:16 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]
Het tweede team onderging in de zomer enkele mutaties, er werd afscheid genomen van het koningskoppel Bomber & Boem, Boem die daarmee het nieuwe derde versterkten. De ''nieuwe'' aanwinsten zijn good old Robby, het extra slot op de deur Sofyan en de op de transfermarkt zeer gewilde keeper Maurice. 

Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Door het kampioenschap van verleden jaar mocht er aangetreden worden in de derde klasse tegen Zittert 2. Zodoende kon men vooraf even kijken naar de voorwedstrijd van ons derde team tegen jawel Zittert 3, kortom een onderonsje tussen de mannen van de Waerelsjtad en de mannen uit Gelaen-Noord. Het ging de mannen goed af, dus gingen we ons omkleden voor onze eigen wedstrijd, eenmaal omgekleed bleek de voorwedstrijd nog geëindigd te zijn in 9-7, ofwel ''effe loate sjpartelen'', eerste 3 punten van de middag zijn binnen.

Bij het begin van de wedstrijd was redelijk snel duidelijk dat ZVV Awt-Gelaen 2 er geen gras over wilde laten groeien en binnen de kortste keren werd de stand naar 5-0 gebracht. Vlak voor rust werd een onoplettendheid in de omschakeling afgestraft en moest Maurice vissen, 5-1 en tevens ruststand.

Na rust ging een en ander wat moeizamer bij ZVV Awt-Gelaen 2, de passes werden onnauwkeuriger en vooral de kansen die men wel degelijk kreeg werden niet afgemaakt. Ondanks de 5-2 aansluitingstreffer kwam men niet echt meer in gevaar. Ondanks de onnauwkeurige afwerking werd de score opgevoerd naar 8-2 en zijn de eerste 3 punten van de competitie binnen!

Wist u dat?

- coach Ton een mooie speech had voorbereid?

- coach Louis weer zijn ''schuld'' afkocht met een paar rondjes?

- Ton toch echt de volgende is?

- Maurice wederom in een oud tenue tevoorschijn moest komen?

- Sofyan toen nog van het vliegveld moest komen?

- Michel de warming up bij de wedstrijd van het derde deed?

- Bart wat veel op Youtube te vinden is?

- Robby wel eens een ''kansje'' voorlangs schiet?

- Kevin ook zijn doelpuntje meepikte? 

- Maikel op puppycursus gaat voor de commando's links, rechts en volg?

- Mister X de spoedcursus bij de paal met goed gevolg heeft afgelegd?