Archief‎ > ‎Archief 2014-2015‎ > ‎

Team 2 Wedstrijdverslagen

Deze pagina toont alle wedstrijdverslagen van wedstrijden gespeeld door team 1 in de topklasse.

ZVV Awt-Gelaen 2 middels tikkie-takkie langs Holtum

Geplaatst 19 apr. 2015 23:36 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

Met nog twee duels te spelen trok ZVV Awt-Gelaen 2 naar Holtum voor de wedstrijd tegen de plaatselijke FC hetgeen tevens de laatste uitwedstrijd van het seizoen betrof. De eerste confrontatie eerder dit seizoen leverde een zwaarbevochten overwinning op voor ZVV Awt-Gelaen 2.

Beide teams hadden de beschikking over slechts 1 wissel en maar wilden beiden voor de overwinning gaan. De eerste helft was het aftasten. ZVV Awt-Gelaen 2 had het meerdere van het balbezit maar kon deze niet meteen omzetten in doelpunten. Holtum kwam er slechts met een sporadische counter uit en beperkte zich veelal tot verdedigen. Dankzij enkele goede reddingen en wat gemiste kansen bleef het tot de slotminuut van de eerste helft gelijk. Bart schoot de stand op slag van rust naar 0-1 middels een fraaie treffer in de lange bovenhoek.

In de tweede helft bleek dat balbezit hebben makkelijker is dan achter de bal aan te lopen. Holtum kreeg steeds meer moeite het spel van ZVV Awt-Gelaen 2 bij te houden en het werd conditioneel (te) zwaar voor ze. Bij ZVV Awt-Gelaen 2 verliepen de combinaties steeds vlotter en het duurde dan ook niet lang totdat Maikel de 0-2 kon laten aantekenen. Zoals gezegd legde ZVV Awt-Gelaen 2 de wil op aan Holtum en Rob bekroonde een goede pass van achteruit tot de 0-3. In het restant van de wedstrijd werden mooie passeerbewegingen, vlotte combinaties en panna's elkaar in rap tempo afgewisseld. Door fraaie doelpunten van Nolan en Bart stopte de teller bij 5. Helaas kon achterin de nul niet worden gehouden, Maikel scoorde met zijn rug (in het verkeerde doel) en onze vlegemepper Maurice stond er uiteraard bij en keek ernaar, einduitslag 1-5.

Wist u dat?
- Maurice eigenlijk wel jaloers was op de keeper van Holtum tijdens de eerste helft en tweede helft?
- maar Maurice zijn waarde in de derde helft weer liet blijken?
- Kevin een inlopende stier te kijk zette?
- Maikel 1-1 heeft gespeeld?
- Nolan het lesgeld van Holtum ophaalde?
- Bart volgens insiders een slechte eindpass had?
- Rob alleen maar bezig was met het houtwerk ipv het netje te laten bollen?
- Louis en Ton tevreden toekeken?
- ZVV Awt-Gelaen 2 is in te huren in de zomermaanden voor andere teams hoe zaalvoetbal gespeeld moet worden?
- we 25 april de laatste wedstrijd van het seizoen spelen, thuis in Glanerbrook om 17:00 uur tegen de Kneeschers?

ZVV Awt-Gelaen 2 speelt voor het eerst gelijk

Geplaatst 30 mrt. 2015 23:23 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 speelt na het kampioenschap en de late uitschakeling in de beker eigenlijk nergens meer om. De competitie telt echter wel 20 wedstrijden en dus moet ZVV Awt-Gelaen 2 deze laatste 3 wedstrijden wel nog uitspelen. Eigenlijk is dat jammer, spelen omdat het moet, de scherpte en de beleving maken dan plaats voor een ongemakkelijk ''wat maakt het nog uit'' gevoel.

Door de afmelding van Sofyan werd goodold Roy alias "foxy foxtrot'' weer eens van stal gehaald. Dan is het toch weer mooi om te zien dat zaalvoetbal toch wel wat intensiever is dan veldvoetbal en het toch wel heel wat voorstelt wat wij zo op een zaterdagmiddagje doen… In ieder geval speelde Roy een zeer verdienstelijke pot en zijn er diverse spelersmakelaars bezig om Roy voor volgend seizoen bij ZVV Awt-Gelaen 2 vast te leggen.

Na een snelle 2-0 voorsprong dacht ZVV Awt-Gelaen 2 dat het een eenvoudige wedstrijd zou gaan worden, echter dacht Maikel daar anders over. Normaal gezien hebben we alleen Maurice die de Sinterklaasgedachte wekelijks in leven houd, nu was het Maikel die maar al te graag een rondje van Berg Knoors in de wacht wilde slepen. Laten we het er maar op houden dat Maikel net als Maurice druk nodig heeft om te presteren.. 

Nadat ZVV Awt-Gelaen 2 met 2-4 achter kwam te staan en later zelfs met 4-6 leek de wedstrijd gespeeld. Echter coach Louis bedacht een meesterplan hij wisselde zwaar terecht Maurice en Maikel. Bart ging het doel in en was in balbezit een extra pion. Hurrikane Rob scoorde zowaar de aansluitingstreffer en met nog 1 minuut op de klok kreeg ZVV Awt-Gelaen 2 een vrije trap. Waar eerder anderen nog mochten aanleggen gaf Kevin aan laat mij maar effe en deponeerde de bal onhoudbaar in het kruis 6-6.

Wist u dat?
- Toontje jarig is geweest en trakteerde?
- coach Ton nog enkele verjaardagen en verkiezingen achter ligt?
- Maurice en Maikel snakken naar het einde van het seizoen?
- Bart inmiddels alle posities op en naast het veld heeft gehad?
- Rob de bijnaam ''het spook'' verdient?
- Nolan veruit de beste conditie van ons allemaal heeft?
- hij zelfs nog eerder in de Willemien was dan Louis?
- Kevin toch blij is met deze extra wedstrijden in de Willemien?
- Roy inmiddels is gespot in Daniken ter voorbereiding op seizoen 2015-2016?

ZVV Awt-Gelaen 2 KAMPIOEN!

Geplaatst 11 mrt. 2015 05:21 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

Uitgerekend in sporthal de Haamen werd ZVV Awt-Gelaen 2 afgelopen zaterdag kampioen. Deze sporthal en het tweede zal waarschijnlijk nooit een gelukkig huwelijk worden, want de wedstrijd was wederom meer spannend dan goed maar toen alle rookwolken na 50 minuten zaalvoetbal verdwenen waren, kreeg aanvoerder Bart van Peter de Coninck na een 3-5 overwinning op de Metro 3 dan toch wel de kampioensschaal uitgereikt.

De tweede sporthal in de Haamen is prima voor te trainen, maar een sporthal om sfeervolle wedstrijden in te spelen is het zeker niet. Voor een nieuwe sporthal had men toch wel wat ruimte voor bezoekers mogen maken. Of het aan de hal, de fysieke tegenstander, onze zenuwen of de bij vlagen inconsequente scheidsrechter lag een echte kampioenschapswedstrijd werd het niet.  

ZVV Awt-Gelaen 2 kwam uiteindelijk pas laat in de wedstrijd echt los van de Metro 3 en het bleef zodoende lang spannend maar won uiteindelijk verdiend op basis van het onderlinge kwaliteitsverschil met 3-5. Dankzij deze overwinning is ZVV Awt-Gelaen 2 niet meer in te halen en dus kampioen! Het feest werd tot in de late uurtjes gevierd bij 't Kajuitje. Speciaal woord van dank gaat hierbij uit naar Louis die op eigen kosten kampioenschapsshirts liet maken.

Wist u dat?
- Ton als DJ beter tot zijn recht komt dan als coach?
- Louis dan eindelijk op de foto mocht?
- Maurice blij was met zijn wedstrijd op zondagochtend?
- Kevin met twee doelpunten, een assist en een gele kaart het vaakst de statistieken haalde?
- Bart routine krijgt in het ontvangst nemen van de schaal?
- Sofyan de nieuwe Emiel Ratelband is?
- Rob zelfs tijdens de kampioenschapswedstrijd toeschouwer is in het veld?
- Nolan voor de tweede wedstrijd op rij geel pakte?
- Maikel trots met schaal en kinderen op de foto werd vastgelegd?
- Kay de cursus kampioenschapswedstrijd alvast heeft gevolgd?
- Hafid de tweede paal sterk wist te bemannen?
- 't Kajuitje werd gebombardeerd tot partyboot?
- vooral Hans en Jacqueline hun ogen hebben uitgekeken?
- het wederom een echt ZVV Awt-Gelaen feestje was?!

ZVV Awt-Gelaen 2 op randje van kampioenschap

Geplaatst 23 feb. 2015 23:34 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen De Metro 2. Deze wedstrijd moest sowieso gewonnen worden en de uitslagen van AEV en Holtum moesten dan ook nog eens een keer meezitten en dan zou men al kampioen kunnen worden. De eerste twee zaken lukten, ZVV Awt-Gelaen 2 won met 7-1, AEV speelde gelijk, maar Holtum wat deden zij? Holtum verloor volgens de beheerder van 't Anker met 2-3, maar de ''standenPiet'' melde een 6-2 overwinning, gevalletje ''en bedankt *piep*''. Zodoende werd ZVV Awt-Gelaen 2 niet kampioen vanuit de Willemien, maar gewoon op het veld zaterdag 7 maart in Beek bij de Metro 3.

ZVV Awt-Gelaen 2 had de volledige selectie ter beschikking en kon dus lekker vrijuit ballen. Het eerst schot van Bart was op doel bedoeld maar raakte zowaar de kruising, van het vangnet wel te verstaan. Niet veel later verbeterde hij zijn precisie en scoorde wel met een schot in de korte hoek 1-0. Lang kon ZVV Awt-Gelaen 2 niet genieten van de voorsprong want onze ''slaagboam'' was iets te laat bij de grond 1-1. ZVV Awt-Gelaen 2 schakelde een tandje bij en door een eigen doelpunt en een punter van Bart werd de rust met een 3-1 stand bereikt.

Na rust hoefde ZVV Awt-Gelaen natuurlijk niet meer zo nodig en Sofyan en Kevin reden dan ook de bus voor het doel van inderdaad de vlegemepper. Na wederom een eigen doelpunt werd de stand 1-4 en was de wedstrijd in feite gespeeld. Nolan pikte zijn doelpuntje mee, Bart scoorde nog eenmaal en Kevin bepaalde met eveneens een punter de eindstnad op 7-1. Het moge duidelijk zijn dat Rob de K. zoals hij in de wandelgangen heet de 0 wist te behouden, voorin wel te verstaan..

Wist u dat?
- we dus al even kampioen zijn geweest?
- dit toch maar apart voelde en liever na een wedstrijd vieren?
- Maurice tegenwoordig ook Mr. Friet Goulash heet?
- Kevin als nummer 7 de 7e treffer scoorde?
- Maikel zijn eigen tribune met supporters had?
- Rob alles op de kampioenschapswedstrijd zet?
- Sofyan hem daar anders wel aan zal herinneren?
- Nolan als eerste de Willemien bereikte nadat hij het goede nieuws van het kampioenschap hoorde?
- hij dus voor niets kwam?
- Bart als captain het eerste rundje gaf?
- dit natuurlijk de belangrijkste kwaliteit van een captain is?
- Ton liever ''op stand'' zijn biertje drinkt?
- Louis het prima vond nog geen kampioen te zijn?

ZVV Awt-Gelaen 2 met moeite langs Koutenveld 3

Geplaatst 23 feb. 2015 23:32 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

Wat op papier een gemakkelijke wedstrijd leek te worden, de koploper ZVV Awt-Gelaen 2 tegen de nummer laatst Koutenveld 3, bleek in de realiteit afgelopen zaterdag een iets ander verhaal. ZVV Awt-Gelaen 2 beleefde lange tijd een moeizame avond, maar won alsnog afgetekend met 1-6.

Voordat de wedstrijd begon kwamen de spelers van Koutenveld 3 letterlijk 1 voor 1 de sporthal binnen en wenste de scheidsrechter toch wel op tijd te beginnen en het wedstrijdformulier in orde te hebben, dit bleek nogal een lastige klus. In de koppies van ZVV Awt-Gelaen 2 was mede daarom en de stand op de ranglijst sprake van onderschatting. Na de openingstreffer (sorry uw verslaggever is de doelpuntenmaker vergeten) en de punter van Bart stond het 0-2. Via de counter en de iets minder goede omschakeling bij ons werd de aansluitingstreffer gemaakt. Maar ''Hurrikane'' Rob had ons beloofd om te gaan scoren en zodoende konden we gaan rusten met een 1-3 voorsprong.

De tweede helft ging verder waar we de eerste helft waren gebleven waren bij simpele ballen in te leveren en een zeer gedreven tegenstander. Wellicht was dat het wel het verschil in energie, maar omdat Koutenveld 3 maar 1 wissel had kon dat verschil in ons voordeel worden beslist. Eerst was er een kanon van Sofyan 1-4 en uiteindelijk werd het nog 1-6 door pinchhitter Sjuf die speciaal voor deze wedstrijd werd ingelijfd. Met een fraaie vrije trap bepaalde hij dus de eindstand op 1-6.

Wist u dat?
- Maurice altijd in is voor een frietje met?
- Kevin samen met Maikel en Sjuf het rondje parkstad compleet maakte?
- Rob nu nog steeds de wedstrijd van de Spurs aan het terugkijken is?
- Sofyan nog aan het nagenieten is van zijn ''pegel''?
- Nolan wederom het houtwerk wist te raken?
- Bart ongrijpbaar was zowel voor zichzelf als voor de tegenstander?
- we ons nu gaan voorbereiden op een ongetwijfeld zware carnaval?

ZVV Awt-Gelaen 2 wint dankzij eigen doelgericht ZVV Born

Geplaatst 3 feb. 2015 00:03 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:05 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 pakte afgelopen zaterdag de draad weer op tegen ZVV Born. Een week eerder werd het eerste verlies van ZVV Awt-Gelaen 2 geleden in een zeer lange tijd, en de naweeën hiervan sluimerden de hele week nog door. Dan is het fijn dat het eindelijk weer zaterdag is en de voeten kunnen spreken.

Coaches Louis en Ton hadden de beschikking over Maurice (Backstreet Boy), Bart (de zwijger), Maikel (de kopspecialist), Nolan (paalgericht), Rob (Sunny Robby) en Hafid (de man met de roze muiltjes).

Nadat ZVV Awt-Gelaen enkele malen met de schrik was vrijgekomen, waaronder een niet te missen bal op de lat werd de score door Maikel met het hoofd geopend, uit een rebound van de keeper, de eerste aparte goal van de middag. Daarna ging het wat sneller, ZVV Born kwam er niet meer uit en de score liep snel op naar 4-0. Het doelpunt van Robby was de enige noemenswaardige, omdat deze door hemzelf werd gemaakt, de overige namelijk door iemand van Born zelf, waarvoor dank.

De tweede helft eigenlijk meer van hetzelfde ZVV Awt-Gelaen 2 speelde zeker niet zijn beste wedstrijd maar het was ruimschoots voldoende om ZVV Born op de knieën te krijgen. Uiteindelijk wist Bart (1x) en Born  (2x waarvan 1 aan de goede kant) nog te scoren en zodoende eindigde de wedstrijd in 6-2. Een dikke streep dus onder vorige week en de stand leert dat er nog 6 wedstrijden te spelen zijn. Van deze 6 wedstrijden moeten er nog 3 worden gewonnen en dan kan de kampioenschapsvlag weer in top. Wij adviseren bij goede resultaten zaterdag 7 maart in de agenda vrij te houden…

Wist u dat?
- Maurice geboekt kan worden voor al uw feesten en partijen?
- hij dan als goddelijke kanarie komt optreden?
- Kevin zijn boete terugverdiende door het verkopen van loten op de tribune?
- ZVV Born dit keer geen broekjes van ons hoefden te lenen?
- de scheidsrechter dezelfde kledingsponsor als ons leek te hebben?
- er twee personen niet traceerbaar bleken?
- Nolan de meeste supporters bij zich had?

ZVV Awt-Gelaen 2 zet clubrecord en bereikt volgende ronde beker

Geplaatst 22 jan. 2015 23:35 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:05 bijgewerkt ]

Nooit eerder wist een team van ZVV Awt-Gelaen met zulke grote cijfers te winnen, maar afgelopen zaterdag gebeurde het. ZVV Awt-Gelaen 2 versloeg in de beker FC Ria met maar liefst 27-2 en bereikte hiermee de tweede ronde van de beker.

Met de oproepkrachten Hafid en Rozano en met Bart in de goal trad ZVV Awt-Gelaen 2 aan. De assistent scheidsrechter die al moeite had met het elektronisch scorebord beleefde dan ook een drukke middag en was naar eigen zeggen ''kapot'' na de wedstrijd.

Geen idee wie allemaal gescoord heeft maar laten we ervan uitgaan dat Bart, Kevin, Sofyan, Hafid, Maikel en Rozano er ongeveer 5 per persoon hebben gemaakt afgelopen zaterdag. Niet alleen de uitslag was een clubrecord voor ZVV Awt-Gelaen maar ook voor eerst in het vijfjarig bestaan van de club bereikte ZVV Awt-Gelaen 2 de tweede ronde van de beker.

Wist u dat?
- Kevin de goldstrike nog voelde van de avond er voor?
- Bart twee keer moest vissen?
- Hafid mooie ''schoentjes'' heeft?
- het shirt van Sofyan echt beestachtig is?
- Louis op de valreep het begin van de wedstrijd haalde?
- Rozano gretig op meer speelminuten in ZVV Awt-Gelaen 2 hoopt?
- Maikel wel erg gretig op zoek was naar doelpunten?
- de huiskamer van de Willemien weer werd opgezocht?

ZVV Awt-Gelaen 2 wint dankzij vriendendienst

Geplaatst 14 jan. 2015 00:57 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:05 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 speelde afgelopen zaterdag tegen ZVV Neerbeek 2. De eerdere ontmoeting werd door ZVV Awt-Gelaen 2 nipt met 6-7 gewonnen. Doordat SVE momenteel luxe op Tenerife verblijft waren we ineens coach Louis, aanvoerder Bart en Sofyan kwijt en gelukkig kan ZVV Awt-Gelaen dan terugvallen op spelers die graag in clubbelang uithelpen. 

Coach Ton kreeg er met Kevin een speler/ coach bij en de selectie bestond vervolgens uit: Maurice (heeft blijkbaar besloten in 2015 wat ballen te pakken), Egon (speelt alleen mee tegen Neerbeek), Maikel (zette zijn sterke prestaties in 2015 voort), Remco (speelde eerst nog even op het veld met Meerssen), Nolan (eerste hattrick 2015 alweer een feit), Rob (speelt zonder vriend Sofyan toch beter), Maikel Sjuf (bedenkelijke sprongkracht..), Kay (deed wat speelminuten op na zijn blessureleed) en Kevin (wordt inmiddels begeerd door diverse BVO's als coach).

ZVV Neerbeek 2 had ook wat hulp gekregen van het eerste en zodoende werd deze wedstrijd eigenlijk op een wat hoger niveau dan derde klasse gespeeld, niet erg dan is het ook leuk om te kijken. ZVV Neerbeek 2 begon met aanvallende intenties aan het duel maar werd langzaam maar zeker teruggedrongen op eigen helft en dankzij enkele fraaie uitgespeelde aanvallen stond met rust zelfs een 4-0 voorsprong op het scorebord.

In de rust werd gehamerd op de concentratie en het niet zoals te doen gebruikelijk bij ZVV Awt-Gelaen het onnodig spannend te laten worden. Dit gebeurde ook niet en eenieder stond een lekker potje te voetballen Maikel Janssen was weer aan het sleuren, Nolan aan het scoren, Rob wilde een contract afdwingen bij favoriete club Tottenham en Maikel Sjuf ontdekte dat het ''punten'' van een bal een pijnlijke kwestie kan zijn. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 7-2 overwinning en mag gezien worden als een overwinning van de vriendenclub ZVV Awt-Gelaen.

Wist u dat?
- de derde helft (te) gezellig was?  
- Kevin pas een dag later na 1,5 uur zoeken de wedstrijdformulieren terugvond?
- Toon liever fietsen repareert tijdens de derde helft?
- Achteraf het stuur nog schever zou staan?
- Remco vakkundig Toon beschreef bij de friture aan de overkant?
- de Willemien werd omgetoverd tot huiskamer?
- Maikel Sjuf voor het eerst weer bier nuttigde na vele maanden?
- hij logischerwijs een dag later (net als Toon overigens) ''ziek'' was?
- de derde helft van ZVV Awt-Gelaen 2 pas echt topsport is?
- Maurice inmiddels spelersmakelaar is geworden en de eerste inkomende transfer bekendmaakte?
- wij als eersten Robby Janssen feliciteerden als nieuwe prins van de Uule?
- Rob ineens verdwenen was na een nederlaag van Tottenham?
- Nolan als enige verstandige met de scooter was?
- hij dan ook goed geknuffeld werd richting Berg?
- we zaterdag nogal wat doelpunten moeten gaan maken om een ronde verder te komen in de beker? 

ZVV Awt-Gelaen 2 sluit 2014 in stijl af

Geplaatst 5 jan. 2015 11:25 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 speelde afgelopen zaterdag in Gelaen-Noord tegen Zittert 2 de laatste wedstrijd van 2014 en alweer de eerste wedstrijd van de terugronde. De eerste wedstrijd werd eerder reeds met ruime cijfers gewonnen en we hoopten natuurlijk op eenzelfde scenario.

Het is jammer dat een wedstrijd eigenlijk twee helften heeft (en in ons geval eigenlijk standaard drie). Na misschien wel de beste eerste helft van het seizoen stond het immers 0-7, mede dankzij een gestopte pingel van Maurice. De combinaties verliepen vlot en men had voor de verandering eens geen 10 kansen nodig om 1 doelpunt te maken. Dan is het heerlijk voetballen en wil je eigenlijk gelijk verder met de tweede helft.

De voorgeschreven rust kwam zoals gezegd ongelegen en of je het nu wil of niet de draad op eenzelfde wijze oppakken lukt dan vaker niet als wel. Dat noemen ze luxeproblemen nietwaar? De einduitslag werd uiteindelijk 2-9 en zo werd ook de elfde wedstrijd in winst omgezet en alle wedstrijden van ZVV Awt-Gelaen 2 in 2014 gewonnen!

Wist u dat?
- Maurice de pingel niet klemvast kon pakken?
- Het opvallende spel van Kevin door de trainer van 1e werd gezien en hij maandag is opgeroepen?
- Bart hem zal vergezellen?
- De ''sjoal mit bitterbel'' dus kunnen worden klaar gezet?
- Maikel het weer eens op zijn heupen had en aan de lopende band wist te scoren?
- Rob vooral zin had in de derde helft?
- Ruben de afmelding van Sofyan opving hoewel hij nog vanuit Amsterdam moest komen?
- Nolan zowel tijdens de wedstrijd als daarna bie de Willemien hard werkte?
- De rest van het team de weg naar 't Kajuitje had gevonden?
- We de competitie hervatten op zaterdag 10 januari tegen Neerbeek 2?

ZVV Awt-Gelaen 2 en de Haamen slecht huwelijk

Geplaatst 15 dec. 2014 23:32 door Ralph Evertz   [ 21 jul. 2015 03:06 bijgewerkt ]

Als ZVV Awt-Gelaen 2 op bezoek gaat in de Haamen in Beek is het altijd billenknijpen. Voor de een of andere reden wil het niet echt vlotten in Beek en zo ook niet afgelopen zaterdag. Hoewel in de andere ''gymzaal'' in Beek werd gespeeld (wat een troosteloos ding is dat zeg..) werd het ook zaterdag een moeizame avond tegen de Kneeschers.

Kansen werden er genoeg gecreëerd, maar de bal er ook daadwerkelijk in krijgen bleek een lastige opgave. Door doelpunten van Rob en Hafid (nieuwste en tevens oudste aanwinst) werd het 0-2 en leek er weer eens niets aan de hand. Na drie persoonlijke fouten werd die situatie anders en stond ZVV Awt-Gelaen 2   met rust ineens met 3-2 achter. 

De tweede helft werd het doel van de Kneeschers een keer of 96 belegerd en al snel resulteerde dit in de verdiende gelijkmaker 3-3. Lang kon ZVV Awt-Gelaen 2 er niet van genieten, dankzij balverlies zag Kevin twee aanvallers op hem afkomen en deze speelden het goed uit en wederom keek men weer tegen een achterstand aan 4-3. Lange tijd leek dit ook de eindstand te worden, want wat ZVV Awt-Gelaen 2 ook probeerde er leek echt geen doorkomen meer aan. Dus wat doe je dan? Logisch je laat de keeper meevoetballen en die schiet twee keer op doel en scoort ook even zo vaak 4-5 gewonnen dus! Keepers onder elkaar zullen wel beter weten waar die bal moet komen..

Of het nu een vloek of een zegen is De Haamen voor ZVV Awt-Gelaen 2 wie het weet mag het zeggen, maar gewonnen wordt er wel altijd, maar vraag niet hoe inmiddels al drie keer. Toch kun je achteraf concluderen 10 gespeeld, 30 punten en de eerste competitiehelft zit erop. Komende zaterdag de laatste wedstrijd van 2014 uit naar Zittert 2, het zou mooi zijn 33 uit 11 te halen, nietwaar?

Wist u dat?
- Chilavert tegenwoordig keeper van ZVV Awt-Gelaen 2 is?
- Rob en Souf een aparte verstandhouding en manier van communiceren hebben?
- de voorwedstrijd een hele memorabele was?
- er toch echt maar één klasse verschil met ons is?
- Kevin merkte dat werken en reizen op zaterdag geen goede voorbereiding is?
- Bart dit seizoen wat meer last krijgt van keepers van de tegenstander?
- hij na afloop vliegensvlug ging karten, oefenen op snelheid?
- Nolan een cursus tweede paal, bezetten enerzijds en afdekken anderzijds krijgt?
- Hafid navraag deed wat ook alweer de spelregels zijn tegenwoordig?
- Ton ondanks afwezigheid alsnog een rondje gaf?
- Louis deze werkwijze wel kon waarderen?

1-10 of 19