ZVV Awt-Gelaen 2 wint ondanks ''werm bitterbel''

Geplaatst 1 okt. 2013 03:57 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor ZVV Awt-Gelaen 2 tegen ZVV Groen Wit 2 uit Heerlen. De week er voor hadden beide teams weten te winnen en de grote vraag was natuurlijk wie deze lijn kon doortrekken.

De technische staf bestond zaterdag helaas alleen uit Louis die zijn scheidsrechtersfluit in moest leveren en verruilde voor pen en papier voor de ''andere Louis aantekeningen''. Ton keek op Glanerbrook neer vanuit het duurste hotel van de Waerelsjtad en leefde op zijn manier mee. De acteurs van ZVV Awt-Gelaen 2: Remy (alias werm bitterbel), Rozanno (new kid turbo), Bart (de witte captain), Maikel (moest presteren wegens aanwezigheid vrouw en kids op tribune), Bryan (stijf links), Ralf (5,5 liter bier de avond er voor..), Kevin (alleen geïnteresseerd in aantal tegentreffers) en Michel (gaat zelfs meeverdedigen).

De wedstrijd was amper 1 minuut oud toen het eerste schot (terugspeelbal) op onze doel werd gelost. Blijkbaar was het ''unne werme bitterbal'' want Remy kon hier geen grip op krijgen en was zo netjes de bal los te laten op 26 cm. van de doellijn en ook op 4e klasse niveau is dit een tegentreffer. De jongens in het veld keken het eens aan en besloten de tegenstander niet of nauwelijks meer op het doel te laten schieten, want je weet blijkbaar maar nooit. Boze tongen beweren overigens dat het aan de keepersspullen van Ger heeft gelegen.. De achterstand werd ongedaan gemaakt middels diverse doelpunten van Bart, Bryan, Rozanno en Michel met een ruststand van 6-1 was uiteraard alleen de tegentreffer het vermelden waard.

De tweede helft was een typerende voor de vierde klasse, een wegens achterstand bij vlagen geïrriteerde tegenstander, wat kleine foutjes wegens concentratiegebrek en eigenlijk wachten tot de goed leidende scheidsrechter voor het laatst op zijn fluit blaast. Hoogtepunt was de zogenaamde ''plof'' van Bart die de keeper van ZVV Groen Wit 2 een andere vorm van ''werm bitterbel'' bezorgde, een aparte vorm van anticonceptie. Rest me nog het vermelden van de eindstand 10-2.

Wist u dat?
- ons kleedlokaal na afloop bezet was door ''dames'' van V&L?
- Frans van de gelegenheid gebruik maakte om te vragen wie de shampoo had en wie de handdoeken?
- het kleedlokaal ineens opvallend snel leeg werd?
- Remy na afloop zin had in bitterbel?
- Hoedie nog dagen pure alcohol leegde?
- Bryan alleen al naar eigen zeggen 10x had kunnen scoren?
- we aanstaande donderdag wederom in actie moeten komen?
- we om 19:00 uur tegen Heerlerheide 4 dienen aan te treden?