ZVV Awt-Gelaen 2 wint in vrieskou van Groen Wit 2

Geplaatst 22 jan. 2014 00:07 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
ZVV Awt-Gelaen 2 trok afgelopen zaterdag zuidwaarts richting de Ben Mesters Hal te Heerlerheide waar Groen Wit 2 (nummer 4) de tegenstander was. In de thuiswedstrijd werd deze tegenstander met de handbalcijfers 12-6 verslagen. Zoals gezegd in de Ben Mesters hal werd gevoetbald, maar de gevoelstemperatuur leek eerder op die in Thialf tja en de verdere entourage.. Ah fijn een opknapbeurt waardig laten we maar zeggen.

Het lot van een koploper is dat tegenstanders niet meer vrijuit willen voetballen maar met ''de kont'' tegen de cirkel aan starten en het veld vooral klein willen houden, met één eenzame spits vooruit spelende. ZVV Groen Wit 2 speelde niet anders en hoewel je dan inderdaad niet afgeschoten zal worden is de kans klein dat een goed resultaat volgt. Enerzijds omdat je nu eenmaal in de 4e klasse van de zaal niet op de 0 kunt spelen en anderzijds een eenzame spits voorin, wordt moedelozer naarmate de wedstrijd vordert. De rust werd door treffers van Robby en Bart bereikt met een 0-2 voorsprong, waarbij 0-5 gezien de kansen wellicht meer op zijn plaats geweest zou zijn, maar goed eerder team moet leren zo ook het onze.

Na rust eigenlijk eenzelfde spelbeeld een sportief met veel arbeid strijdend Groen Wit 2 kwam eigenlijk stootkracht tekort om het ZVV Awt-Gelaen 2 echt moeilijk te maken. Door doelpunten van Kevin en Maikel werd de inmiddels beruchte 0-4 voorsprong bereikt. Het rare bij deze stand is dat dan altijd een tegentreffer volgt. Ditmaal was het een spaarzaam foutje van Nick die in plaats van de bal weg te rossen de voetballende oplossing zocht, maar helaas de tegenstander op 30 meter afstand een leeg doel gunde 1-4. Nadat Groen Wit 2 zelfs nog een treffer maakte was het de beurt aan ZVV Awt-Gelaen 2 om de organisatie en de concentratie weer op te pakken. Middels treffers van Robby, Kevin en Tom werd de eindstand bepaald op 2-7. Wie gedacht had even lekker op te warmen onder de douche kwam bedrogen uit, want een CV ketel bleek ook in het douchegedeelte afwezig..

Wist u dat?
- de herinneringen en sterke verhalen aan de feestavond een week eerder werden opgehaald?
- eigenlijk niemand die verhalen op waarheid kan checken?
- Hoedie zijn maatje ''der bomber'' miste in de punt van de aanval?
- Ton net als Louis nu ook een polo heeft voor mensen met een maatje meer?
- de scheidsrechter maar tot 6 kan tellen?
- Tom zijn intrek wenst te nemen in hartje Awt-Gelaen?
- de punter van Robby weer ouderwets werkte?
- Maikel zowaar een doelpunt wist te maken?