ZVV Awt-Gelaen 2 sluit kampioensjaar winnend af

Geplaatst 14 apr. 2014 04:02 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
De sportieve mannen uit Geleen-Noord trokken naar de Waereldsjtad voor de laatste wedstrijd van de competitie tegen ZVV Awt-Gelaen 2. Ze hadden zelfs een presentje meegenomen, waarvoor dank.

Coach Ton en Louis (mochten nu ook niet op de foto) hadden in de laatste match de beschikking over Nick (Ouwe hongerliejer), Kevin (captain van dienst), Michel (kunnen concluderen dat schoenendozen zijn ingeruild voor echte schoenen), Maikel (scorend vermogen opeens), Rozano (sjupper in opleiding), Robby (comeback kid) en Frank (op eenzame hoogte).

Het presentje van ZVV Zittert bleek een verlammende werking te hebben op ZVV Awt-Gelaen nagenoeg bij iedere aanval slaagde men erin om met 2 en liefst 3 man dezelfde kant op te lopen en iedere vorm van spelinzicht overboord te gooien. Het spel zag er de eerste helft werkelijk niet uit, maar gelukkig waren de rolluiken in Glanerbrook dicht en de temperatuur in de sporthal zomers. Na 25 minuten geploeter werd de rust middels een 1-1 stand bereikt.

Als het dan in de rust niet loopt weet Louis het team als geen ander te motiveren, bij winst wordt getrakteerd op ''werm bitterbel''. Zonder namen te willen noemen (uw verslaggever kan zichzelf slechts in de spotlight zetten) werkt zoiets natuurlijk als een rode lap voor een stier. Het tempo werd opgeschroeft, men wist weer waar men lopen moest en bovenal de heilige mentaliteitsvlam brandde weer. ZVV Awt-Gelaen 2 liet zien waarom men kampioen van de vierde klasse is geworden dit jaar en stopte pas bij de stand van 8-3.

ZVV Awt-Gelaen 2 bedankt iedereen voor het plezierige en succesvolle seizoen en verruilt de bitterbel voor de BBQ en we zien ons allen, op 1 fluitende ster in de hemel na weer terug komend seizoen.

Wist u dat?
- de beruchte bitterbel verschillen in hoeveelheid ondanks je hetzelfde besteld?
- het wellicht eraan ligt dat de ''echte'' captain ze de 2e keer bestelde?
- Ton nog in het krijt staat?
- het koningskoppel Bomber en boem boem ons gaan verlaten?
- het transfercircuit op volle toere draait?
- Toontje komend seizoen een verrekijker gaat gebruiken ipv een bril?
- Kevin pas wil scoren als hij verzocht wordt te wisselen?
- Michel en Louis een dag later tegen elkaar speelden?
- Nick en Bomber wisselend succes kenden in de warming-up?
Comments