ZVV Awt-Gelaen 2 neemt voorschot op kampioenschap

Geplaatst 11 feb. 2014 02:17 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag stond voor ZVV Awt-Gelaen 2 een belangrijke thuiswedstrijd op het programma, namelijk Heerlerheide 4, de enig overgebleven concurrent in de strijd om het kampioenschap. Beleving aan de zijde van het thuisfront alom, goed gevulde tribunes zeker voor vierde klasse begrippen en een gemotiveerde thuisploeg. 

De uitwedstrijd destijds in de Ben Mesters sporthal te Heerlerheide was het enige puntverlies voor de boys van ZVV Awt-Gelaen 2 dit seizoen waar vlak voor tijd onnodig de 2-2 werd geïncasseerd. Dat de jongens van Awt-Gelaen dit ''smetje'' op het seizoen wilde oppoetsen bleek al snel door een gedreven instelling. Aan de zijde van Heerlerheide 4 bleek echter deze gedachte minder aanwezig, want hoe raar ook de nummer 2 bleek nimmer de wil te hebben er een echte wedstrijd van te willen maken.

Coach Ton (naar eigen zeggen wethouder Sport in spe) en Louis (na de warming up een horloge minder..) hadden de beschikking over: Remy (langst spelende oproepkeeper), Kevin (Materazzi), Bart (el capitano), Rozano (de stille Benjamin/ kracht), Robby (sloapkop), Michel (de Messi van de lage landen), Bryan (mr. doorzetter) en Maikel (onger de doem). Wie had gehoopt op een spannende wedstrijd kwam voor de neutrale toeschouwer bedrogen uit ZVV Awt-Gelaen 2 bleek sprongen gemaakt te hebben dit seizoen en na een 3-0 ruststand, werd de eindstand zelfs 8-1 met enkele zeer fraaie treffers.

Met nog 5 wedstrijden te gaan gaat ZVV Awt-Gelaen 2 aan kop met 8 punten voorsprong (indien inhaalwedstrijd wordt gewonnen) op Heerlerheide 4. Indien alles volgens plan verloopt en eigenlijk mag je hier niet op vooruit lopen kunt u zaterdag 8 maart 17:00 uur in Glanerbrook alvast in uw agenda zetten, want dan zal voor het eerst in de clubhistorie van ZVV Awt-Gelaen een tweede team kampioen worden!

Wist u dat?
- Remy ''duken euverbodig'' vind?
- Nick via whatsapp probeert te bewijzen dat hij echt geen aansteller is?
- met name Robby hier grote vraagtekens bij zet?
- Robby de man van de siësta is?
- Michel misschien wel het meest vooruit is gegaan?
- miste hij eerst nog voor open doel, speelt hij nu zelfs de keeper uit?
- Kevin zijn eigen clubrecord gaat aanscherpen van 3 achtereenvolgende promoties op rij naar 4?
- Ton nogal wat randvoorwaarden aan een vat bier stelt?
- Louis vooral op de foto wil?
- Rozano de keeper wist te stiften?
- Bryan liever recht toe recht aan naar de goal gaat?
- Bart inmiddels zijn intrek in Awt-Gelaen heeft genomen?
- Maikel een gezellige avond beleefde, hij mocht thuis op de bank tv kijken terwijl de vrouw op stap kon?
Comments