ZVV Awt-Gelaen 2 moet nog 1x winnen

Geplaatst 11 feb. 2014 06:12 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag wist ZVV Awt-Gelaen 2 bij Groen Wit in de ijskoude Ben Mesters hal te winnen met de bekende uitslag 3-11. Na een week van verdriet en emoties door het overlijden van onze clubman Frans Claessen werd begonnen met een mooie minuut stilte, daarna lieten de mannen van het tweede de voeten spreken en gaf Frans een passend eerbetoon.

De wedstrijd werd begonnen met nogal wat halve krachten en blessures, de meester tactici Ton en Louis hadden de beschikking over: Bart (eerste keeper van doellijn tot doellijn), Kevin (de granaat), Roy (euverstepke), Maikel (5x trefzeker in de wedstrijd tov 2x in geheel seizoen), Tom (het loopwonder), Nick (de vliegende keep), Frank (spits bij de 2e poal), Michel (debuut in vrieskou) en Ralf (pikte zijn doelpuntje weer mee).

Veel hoeft echter niet gezegd te worden inhoudelijk over hiervoor was het krachtsverschil simpelweg te groot. Maikel was de grote man van de wedstrijd met 5 doelpunten, de strijd tussen der Bomber en Hoedie 2-1 en tenslotte de granaat van Kevin die de keeper alleen maar gehoord kan hebben.

Belangrijkste nieuws vond echter in de volgende wedstrijd plaats, nummer 2 Heerlerheide 4 wist niet verder te komen dan een 4-4 gelijkspel waardoor ZVV Awt-Gelaen 2 aanstaande zaterdag 15-2-2014 KAMPIOEN kan worden indien er gewonnen wordt van Sloap mer Wiejer. De wedstrijd begint om 19:00 uur en zal gespeeld worden in sporthal Bandert te Echt. Kortom wees erbij, spandoeken en toeters toegestaan, we gaan er voor!!

Wist u dat?
- Kevin en Maikel 1 minuut te kort gekeken hadden naar de wedstrijd van Heerlerheide?
- hierdoor pas zondagochtend het gelijkspel werd geconstateerd?
- Bart om begrijpelijke redenen zijn skipak aan had en maar bleef rennen?
- Toon het tempo (in de Willemien) wederom niet aan kon?
- Roy dit keer niet scoorde, maar wel schitterende overstapjes maakte?
- Der Bomber en Hoedie levende legendes blijven?
- Maikel op doping gecontroleerd moet worden?
- Nick zich volledig (en terecht) op de zaal gaat richten?
- Michel en Tom hun kruit bewaren tot zaterdag?
- Louis en Ton eindelijk op de foto mogen zaterdag?
- we op u rekenen zaterdag 19:00 uur sporthal Bandert te Echt?!