ZVV Awt-Gelaen 2 komt na rust pas op stoom

Geplaatst 20 okt. 2013 23:42 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Middels een handbaluitslag van 12-6 wist ZVV Awt-Gelaen 2 te winnen van tegenstander Groen Wit uit Heerlen. De rust werd behaald met een 3-3 tussenstand, dus na twee zinnen kan al geconcludeerd worden dat de eerste helft matig was en de tweede helft in ieder geval qua doelpunten een stuk beter.

Het ontbeerde ZVV Awt-Gelaen 2 deze wedstrijd aan rust, bij tijd en wijle was het een draf en renbaan, wellicht lagen de 5! wissels hieraan ten grondslag, maar eenieder was erg gretig om te laten zien wat men zelf kon en hierbij werd het teambelang vaker over het hoofd gezien. ZVV Awt-Gelaen 2 trad zoals gezegd aan met een volledige selectie (zie foto van de week), coaches Ton (blief bie de 2e poal) en Louis (wat drunk se?) hadden de navolgende toppers tot hun beschikking Remy (de Goddelijke kanarie), Ralf (mr. Oktoberfest), Michel (droomt nu nog van de 2e poal van Ton), Maikel (zal nooit topscorer worden), Rozanno (voorwaartse hazenwindhond), Kevin (achterwaartse hazenwindhond), Tom (topverdediger in wording), Bryan (gaat record van Persie verbreken), Bart (de witte captain) en Frank (schuppe treuf).

Voetbal is een simpel spelletje als je een doelpunt meer maakt dan de tegenstander dan win je de wedstrijd. Wedstrijden van ZVV Awt-Gelaen 2 zijn daarom nooit saai om naar te kijken, zaterdag vielen maar liefst 18 doelpunten de ene treffer was mooi, een andere knullig maar ook dit is de charme van een gretige spelersgroep dan is scoren leuker dan doelpunten voorkomen, maar voor de gemoedrust zou vanuit de verdediging de aanval zoeken misschien wel beter zijn…

Wist u dat?
-  Frank, Remy en Kevin een ijzersterk kwajongconcours speelden vrijdag?
- dit helaas pas aan het licht kwam nadat het officiële toernooi al lang beëindigd was?
- Louis en Ton ook wel op de foto wilden? 
- de spelersgroep van mening was dat zij dan wel eerst moesten presteren?
- Michel naar eigen zeggen te weinig voor zichzelf gedaan had de laatste tijd?
- Rozanno graag tegen het eerste wil oefenen?
- Bryan in de gaten werd gehouden door vader Henri op de tribune?
- Frank en Ralf de stille kracht van het team zijn?
- zij eigenlijk alleen maar met ''de kar'' bezig zijn?
- Tom en Bart een aparte manier van communiceren hebben?
- Maikel gaat trainen op een goal van 15 meter bij 5 meter?