ZVV Awt-Gelaen 2 KAMPIOEN!!

Geplaatst 21 feb. 2014 01:25 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Onder toeziend oog van vele supporters werd ZVV Awt-Gelaen 2 afgelopen zaterdag kampioen. Met klinkende cijfers, 12-1 werd Sloap Mer Wiejer verslagen in sporthal Bandert in Echt. Veel tegenstand kreeg ZVV Awt-Gelaen 2 dus niet en dat is eigenlijk al het gehele seizoen zo, met slechts 1 gelijkspel werd het kampioenschap binnen gehaald en komt ZVV Awt-Gelaen 2 komend seizoen uit in de 3e klasse!

Met alleen Frank wegens werkverplichtingen afwezig hadden coaches Ton en Louis (ze mochten eindelijk op de foto) de beschikking over: Nick (wel de nul), Remy (niet de nul), Kevin (4e promotie op rij), Bart (als captain de sjoal omhoog), Maikel (vanaf nu Baco Mike), Tom (laat scoren graag aan anderen over), Robby (fietswonder), Bryan (bij 0-8 2x geel pakken is memorabel in kampioenschapswedstrijd), Michel (1e kampioenschap in de zaal), Rozano (geruchten over transfer zijn gaande), Ralf (publiekslieveling).

Lang spannend bleef de wedstrijd niet, want bij rust was de score middels doelpunten van Kevin 2x, Rozano, Michel en Bart al opgetild naar 0-5 en de wedstrijd in feite al gelopen. Het publiek vond dat allemaal prima en amuseerde zich de rest van de wedstrijd kostelijk met vlaggen, toeters, gelach en ouderwets applaus voor hetgeen zich binnen de lijnen afspeelde. Nadat de wedstrijd in 1-12 was geëindigd kreeg captain Bart uit handen van KNVB official en bestuurslid Peter de Coninck de felbegeerde kampioenschapsschaal in handen en kon het feestje in Café Wilhelmina beginnen. Zowel op onze site als de site van www.oud-geleen.nl (dank aan Noël Strech van SDM Services) zullen foto's verschijnen van deze gedenkwaardige avond.
Comments