ZVV Awt-Gelaen 2 haalt uit tegen Berg Knoors 2

Geplaatst 23 sep. 2013 05:36 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag vertrokken diverse auto's al dan niet volgeladen via diverse vertrekpunten naar Stein, sporthal Merode. Ruim op tijd was eenieder der gladiatoren aanwezig inclusief de nieuwe tassen en polo's. Klein detail was het ontbreken van de wedstrijdkleding die bij Kevin toch gewoon in de auto lagen? Tot zaterdagochtend ook het geval, maar de wagen werd zaterdagochtend geprepareerd voor dagje Toverland en dus lagen de shirts nog in de garage… Kortom omstreeks 18:15 uur werd de gang naar Geleen gemaakt om vervolgens om exact 18:29 uur weer inclusief wedstrijdkleding weer retour te zijn, eventuele brieven van het Ministerie van Justitie volgen wellicht…

Het haasten was helaas voor niets, want eenmaal omgekleed in sporthal Merode (kon ook gezien de vloer de ijsbaan van Thialf geweest kunnen zijn) bleek een scheidsrechter niet voorhanden en geen fluit. Gelukkig is onze technische staf uitgebreid met Louis Hölsgens en hij was bereid om als scheidsrechter actief te zijn en ouderwets op zijn vingers te fluiten.

De acteurs deze avond vastgesteld door Ton (meester tacticus) en Louis (sponsor, leider en reserve keeper nu ook scheidsrechter: Remy (topkeeper in wording), Kevin (heimwee indien op helft tegenstander), Maikel (tweeling 1), Michel (tweeling 2), Bart (attractie uit Toverland), Rozanno (ongeslepen diamant) en Frank (the return of The Bomber). Afwezig Ralf (keuringsdienst van waren), Tom (pien aan de kleine teen), Bryan (iemand moet geld in de la brengen) en Ger (uitrusten op de camping).

Na exact 30 seconden bracht Michel de stand op 0-1 en 5 minuten later was het zowaar 0-4. Coach Ton en zijn wisselbeleid zijn inmiddels berucht en zo kwam Berg Knoors terug tot 2-4. Nadat het wisselbeleid vakkundig overboord gezet werd, stond de ruststand van 2-6 op het scorebord.

De 2e helft kon eigenlijk wel administratief worden afgedaan, maar er waren nog 3 momenten de moeite waard: 1) een aanval over 3 schijven van Bart, naar Michel met als eindstation Rozanno, 2) een passeerbeweging OVER de tegenstander heen door Bart die deze actie bekroonde door de bal achter de keeper te deponeren en 3) Ton die vond dat Kevin naar voren moest, die tot dan niet over de middellijn was gekomen, een vrije trap opeiste en deze met een slordige 120 km per uur langs de keeper in de kruising joeg, opdracht van de trainer laten we maar zeggen. 

De eindstand ZVV Berg Knoors2 - ZVV Awt-Gelaen2 3-11. Doelpunten werden gemaakt door Michel 4x, Bart 4x, Rozanno 2x en Kevin (zo ongeveer??). De 3 tegendoelpunten laten we even buiten beschouwing aangezien we keeper Remy nog langer willen behouden…

Wist u dat?
- Remy met zijn navel scoorde?
- hij messcherp de bal tegen de paal kan zien vallen?
- de zoemer van het scorebord tot in Geleen kon horen?
- Maikel en Michel wel tweelingen lijken?
- zij ook meerdere malen van naam veranderen tijdens een wedstrijd?
- Frank de ware kracht van het team is?
- Rozanno nog nooit eerder terwijl hij gelijk had werd ''aangevallen'' door Bart en Kevin?
- dit kwam omdat hij zelf niet omschakelde?
- de derde helft foutloos was?
- we zaterdag om 17:00 uur in Glanerbrook voor het eerst thuis spelen?