ZVV Awt-Gelaen 2 begint sportief en recreatief goed aan 2014

Geplaatst 13 jan. 2014 05:49 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
De eerste wedstrijd na een winterstop is altijd maar afwachten wat het gaat worden. De een eet wel eens een gourmetschoteltje (te veel), de ander blijft wel sportief aktief gedurende de feestdagen. Aan de tegenstander te zien Berg/Knoors 2 was het laatste het geval, met 9 fitte jonge gasten aanwezig en al om 16:15 uur omgekleed en wel in de sporthal (aftrap 17:00 uur) terwijl onze boys het vanuit de kantine hoofdschuddend bekeken.

Naast het sportieve gedeelte, stond er nog een mooi vooruitzicht op het programma afgelopen zaterdag. Na de wedstrijd stond een avondje Willemien op het programma waarbij onze coach Louis Hölsgens een vat bier ter beschikking had gesteld, HULDE! Nu smaakt een ''gele rakker'' altijd beter na een overwinning dan na puntenverlies, dus ZVV Awt-Gelaen 2 wist wat hen te doen stond.

De wedstrijd kende zeker voor 4e klasse begrippen een hoog niveau, Berg Knoors 2 had duidelijk andere bedoelingen dan de eerdere thuisnederlaag en waren dan ook met andere gezichten naar de waereldsjtad gekomen. Nu kun je nog zo hard rennen en energie in een wedstrijd stoppen een foutieve wissel is simpelweg niet te verbloemen. Uitbal ZVV Awt-Gelaen 2, genomen door Bart op Kevin die vervolgens Robby geheel vrijstaand weet te vinden en scoort, de laatste man van Berg/Knoors 2 was namelijk ''effekes wisselen'' 1-0. Een voorsprong voetbalt nu eenmaal gemakkelijker, zeker als achterin niets wordt weggeven. Bart omspelen keeper 2-0, Kevin intikker op aangeven Maikel en Rozano bepaalden de 4-0 ruststand, kat in het bakkie zou je zeggen…

Dat in zaalvoetbal veel, zo niet alles kan veranderen bewees de eerste minuut na rust met 2 snelle tegendoelpunten waardoor het in mum van tijd 4-2 werd. Nadat de stellingen weer waren ingenomen begon ook ZVV Awt-Gelaen 2 weer te voetballen en werkte beheerst het vervolg van de 2e helft af, waarbij mooie aanvallen doeltreffend werden afgerond, uiteindelijke einduitslag 10-3 en de eerste 3 punten van 2014! Eveneens sterk was de 3e helft in de Willemien want als je met circa 10 man na een vat bier en welgeteld 236 hapjes nog moet bijleggen, heb je ook de 3e helft gewoon sterk gespeeld!

Wist u dat?
- Remy een eigen standbeeld heeft in de Willemien?
- Louis er één verdiende afgelopen zaterdag?
- Ton zich dit in verkiezingstijd wel mag gaan aantrekken?
- Toon wel 96x zei dat hij dit echt klasse vond?
- Kevin even moest wennen aan de bamihapjes?
- Frank niet alleen een topspits is maar ook prachtige dancemoves kent?
- Rozano een publiekstrekker blijkt te zijn?
- Maikel voor het eerst wist te scoren?
- Maikel werd afgelost door Dimphy in de Willemien?
- Bart en Ellen een aparte klik hebben?
- Robby aan 'zijn water'' ondervond dat bier koud is?
- Frans gezellig met ons meeging?
- Michel hard op weg is naar de topscorerstitel?
- we gewoon een topavond gehad hebben!!
Comments