Wederom 11 treffers voor ZVV Awt-Gelaen 2 en 0 voor ''vlegemepper''

Geplaatst 21 mrt. 2014 02:51 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag trok ZVV Awt-Gelaen 2 naar het zonnige zuiden voor de een na laatste wedstrijd in de competitie tegen rode lantaarndrager de Kneeschers 2. De zon bleef echter achterwege in de nieuwe sporthal de Haamen in Beek, maar de temperatuur had wel tropische waarde, hetgeen de sambavoetballers ''bomber'' Frank en ''boem boem'' Ralf natuurlijk goed uitkwam.

Na ZVV Awt-Gelaen 2 al geruime tijd de vlag in top heeft in verband met het kampioenschap, moet de competitie nog wel even worden uitgespeeld. De beleving in deze wedstrijd is natuurlijk altijd anders zowel jezelf als de tegenstander spelen eigenlijk nergens meer om  en dus krijg je aparte/ opmerkelijke gebeurtenissen in een wedstrijd, hetgeen het schrijven van een verslag iets gemakkelijker maakt. 

Even snel de statistieken 0-5 ruststand en 4-11 uiteindelijke overwinning, uiteraard bijzaak, het gaat uiteraard om het hogere doel: het in dienst spelen van ''bomber'', ''boem boem'' en ''vlegemepper'' Nick. Inderdaad Nick want als je als keeper nauwelijks iets te doen krijgt met 5-0 voor staat wil je in de rust natuurlijk maar 1 ding zelf scoren. Voor topspitsen Frank en Ralf natuurlijk een kleine moeite maar voor ''vlegemepper'' natuurlijk een hele opgave. Uiteraard doet ''vlegemepper'' in de warming-up al 96 pogingen het doel te raken, want ja zelf hoeft ''vlegemepper'' natuurlijk niet warm geschoten te worden, want dat is bijzaak in de warming-up voor een keeper.

Kortom in de tweede helft ''vlegemepper'' in de spits en omdat ''bomber'' en ''boem boem'' uiteraard zelf al gescoord hebben wordt 25 minuten lang het doel van de Kneeschers 2 belegerd. Bart werd aan zijn lot achterin overgelaten, incasseerde 4 tegentreffers, Kevin verliet de verdedigende stellingen en scoorde een hattrick, maar inderdaad bijzaak, want ''vlegemepper'' moest immers scoren.. Ondanks verwoede pogingen bleef resultaat hierin echter uit en heeft het team ''vlegemepper'' de sanctie opgelegd in zijn doel te blijven, want in vergelijking met ''bomber'' en ''boem boem'' heeft ''vlegemepper'' nog een lange, lange, lange weg te gaan…

Wist u dat?
- Mourinho Ton een stropdas droeg?
- hij zelfs in Beek stemmen probeerde te verkrijgen?
- we hem duidelijk moesten maken dat hij alleen in Sittard-Geleen verkiesbaar is?
- Sem de persoonlijke trainer van ''de bomber'' is?
- De ''bomber'' zich bijna vergiste door een sprintduel aan te willen gaan?
- Kevin 2 minuten lang de paal vasthield?
- Bart het plafond raakte volgens de scheidsrechter?
- hij van mening is dat de scheids dit nooit gezien kon hebben aangezien hij te klein is?
- Michel een thuiswedstrijd speelde?
- ''vlegemepper'' troost vond in ''un lekker verreke''?
- Maikel toe is aan een gehoorapparaat dan wel een cursus ''links/rechts''?
- ''boem boem'' de tweede garnituur laat in de 2e helft de kans gaf zich te bewijzen aangezien hij al gescoord had?
- het vaker verkiezingstijd mag zijn, omdat de hapjes van Ton goed smaakte?
- Louis nu eigenlijk weer aan de beurt is want dat vat is immers al lang geleden?