Koningskoppel ZVV Awt-Gelaen 2 zorgt voor overwinning

Geplaatst 2 dec. 2013 22:58 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag speelde ZVV Awt-Gelaen een thuiswedstrijd in Glanerbrook tegen Sloap Mer Wiejer en het moet gezegd, ondanks dat ze sportief hun best deden, werd hun naam eer aan gedaan.. 

Zonder ook maar iemand tekort te willen doen moeten we het nu alleen maar hebben over Frank ''Der Bomber'' Wientjes en Ralf ''Hoedie'' Hoedemaker, 2 topspitsen en vooral teamplayers in optima forma. Waar Frank eerder deze week in het bekertreffen tegen Adveo 2 dienst deed als keeper ofwel ''de Berlijnse Muur'' vormde hij zaterdag samen met Ralf het onbetwiste koningskoppel. Om een impressie te geven beschikken ze over 6 longen, al dan niet gevuld met geel vocht met een witte kraag, dodelijke precisie en een wedstrijdinstelling waar menig speler van pak en beet Barcelona zich een puntje aan kan zuigen! Het was dan ook aan dit koningskoppel te danken dat Sloap mer Wiejer op de knieën werd gedwongen en de dubbele cijfers werden behaald 11-3.

Ralf geeft gewoon aan gelegenheidstrainer Louis aan met wie hij in het veld wil staan zoals Zlatan in zijn beste dagen, Frank daarentegen kon nog net de woorden van zoon Sem op de tribune weerstaan ''waarom verdedigd papa niet terug? Van hem moet ik dat in de wedstrijd wel doen!'' Nou Sem dat is heel simpel, als je het niveau van Frank dan wel Ralf eenmaal bereikt hebt, beschik je over dienders, simpele waterdragers die je de bal geven waar je hem wilt hebben en de kastanjes voor jou uit het vuur slepen. De resterende teamspelers begrijpen namelijk dat als het erop aan komt Frank en Ralf het netje laten bollen en dan is iedere zweetdruppel, verrekte spier, bloedneus en traan de moeite waard geweest!

Wist u dat?
- maar liefst 7 mensen in dienst speelden van Frank en Ralf?
- Ralf de bal met al zijn klasse op de doellijn nog eens rustig aanneemt?
- hij wacht tot de keeper er is en dan scoort?
- dit alleen is weggelegd voor de allergrootsten?
- Frank de keeper juist gebruikt in zijn afwerking?
- hij dit doet om de keeper toch het idee te geven dat hij niet voor niets komt?
- Frank tijdens de wedstrijd nog aan ''latje tik'' doet?
- medespelers in het kleedlokaal plaats maken en alleen wat zeggen als hen dit gevraagd wordt?
- het publiek niet kan wachten tot zaterdag 17:00 uur om deze helden weer in aktie te zien?