Archief‎ > ‎Archief 2013-2014‎ > ‎

Team 2 Wedstrijdverslagen 2013-2014

Deze pagina toont alle wedstrijdverslagen van wedstrijden gespeeld door team 2 in klasse 4-06

ZVV Awt-Gelaen 2 sluit kampioensjaar winnend af

Geplaatst 14 apr. 2014 04:02 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

De sportieve mannen uit Geleen-Noord trokken naar de Waereldsjtad voor de laatste wedstrijd van de competitie tegen ZVV Awt-Gelaen 2. Ze hadden zelfs een presentje meegenomen, waarvoor dank.

Coach Ton en Louis (mochten nu ook niet op de foto) hadden in de laatste match de beschikking over Nick (Ouwe hongerliejer), Kevin (captain van dienst), Michel (kunnen concluderen dat schoenendozen zijn ingeruild voor echte schoenen), Maikel (scorend vermogen opeens), Rozano (sjupper in opleiding), Robby (comeback kid) en Frank (op eenzame hoogte).

Het presentje van ZVV Zittert bleek een verlammende werking te hebben op ZVV Awt-Gelaen nagenoeg bij iedere aanval slaagde men erin om met 2 en liefst 3 man dezelfde kant op te lopen en iedere vorm van spelinzicht overboord te gooien. Het spel zag er de eerste helft werkelijk niet uit, maar gelukkig waren de rolluiken in Glanerbrook dicht en de temperatuur in de sporthal zomers. Na 25 minuten geploeter werd de rust middels een 1-1 stand bereikt.

Als het dan in de rust niet loopt weet Louis het team als geen ander te motiveren, bij winst wordt getrakteerd op ''werm bitterbel''. Zonder namen te willen noemen (uw verslaggever kan zichzelf slechts in de spotlight zetten) werkt zoiets natuurlijk als een rode lap voor een stier. Het tempo werd opgeschroeft, men wist weer waar men lopen moest en bovenal de heilige mentaliteitsvlam brandde weer. ZVV Awt-Gelaen 2 liet zien waarom men kampioen van de vierde klasse is geworden dit jaar en stopte pas bij de stand van 8-3.

ZVV Awt-Gelaen 2 bedankt iedereen voor het plezierige en succesvolle seizoen en verruilt de bitterbel voor de BBQ en we zien ons allen, op 1 fluitende ster in de hemel na weer terug komend seizoen.

Wist u dat?
- de beruchte bitterbel verschillen in hoeveelheid ondanks je hetzelfde besteld?
- het wellicht eraan ligt dat de ''echte'' captain ze de 2e keer bestelde?
- Ton nog in het krijt staat?
- het koningskoppel Bomber en boem boem ons gaan verlaten?
- het transfercircuit op volle toere draait?
- Toontje komend seizoen een verrekijker gaat gebruiken ipv een bril?
- Kevin pas wil scoren als hij verzocht wordt te wisselen?
- Michel en Louis een dag later tegen elkaar speelden?
- Nick en Bomber wisselend succes kenden in de warming-up?

Wederom 11 treffers voor ZVV Awt-Gelaen 2 en 0 voor ''vlegemepper''

Geplaatst 21 mrt. 2014 02:51 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag trok ZVV Awt-Gelaen 2 naar het zonnige zuiden voor de een na laatste wedstrijd in de competitie tegen rode lantaarndrager de Kneeschers 2. De zon bleef echter achterwege in de nieuwe sporthal de Haamen in Beek, maar de temperatuur had wel tropische waarde, hetgeen de sambavoetballers ''bomber'' Frank en ''boem boem'' Ralf natuurlijk goed uitkwam.

Na ZVV Awt-Gelaen 2 al geruime tijd de vlag in top heeft in verband met het kampioenschap, moet de competitie nog wel even worden uitgespeeld. De beleving in deze wedstrijd is natuurlijk altijd anders zowel jezelf als de tegenstander spelen eigenlijk nergens meer om  en dus krijg je aparte/ opmerkelijke gebeurtenissen in een wedstrijd, hetgeen het schrijven van een verslag iets gemakkelijker maakt. 

Even snel de statistieken 0-5 ruststand en 4-11 uiteindelijke overwinning, uiteraard bijzaak, het gaat uiteraard om het hogere doel: het in dienst spelen van ''bomber'', ''boem boem'' en ''vlegemepper'' Nick. Inderdaad Nick want als je als keeper nauwelijks iets te doen krijgt met 5-0 voor staat wil je in de rust natuurlijk maar 1 ding zelf scoren. Voor topspitsen Frank en Ralf natuurlijk een kleine moeite maar voor ''vlegemepper'' natuurlijk een hele opgave. Uiteraard doet ''vlegemepper'' in de warming-up al 96 pogingen het doel te raken, want ja zelf hoeft ''vlegemepper'' natuurlijk niet warm geschoten te worden, want dat is bijzaak in de warming-up voor een keeper.

Kortom in de tweede helft ''vlegemepper'' in de spits en omdat ''bomber'' en ''boem boem'' uiteraard zelf al gescoord hebben wordt 25 minuten lang het doel van de Kneeschers 2 belegerd. Bart werd aan zijn lot achterin overgelaten, incasseerde 4 tegentreffers, Kevin verliet de verdedigende stellingen en scoorde een hattrick, maar inderdaad bijzaak, want ''vlegemepper'' moest immers scoren.. Ondanks verwoede pogingen bleef resultaat hierin echter uit en heeft het team ''vlegemepper'' de sanctie opgelegd in zijn doel te blijven, want in vergelijking met ''bomber'' en ''boem boem'' heeft ''vlegemepper'' nog een lange, lange, lange weg te gaan…

Wist u dat?
- Mourinho Ton een stropdas droeg?
- hij zelfs in Beek stemmen probeerde te verkrijgen?
- we hem duidelijk moesten maken dat hij alleen in Sittard-Geleen verkiesbaar is?
- Sem de persoonlijke trainer van ''de bomber'' is?
- De ''bomber'' zich bijna vergiste door een sprintduel aan te willen gaan?
- Kevin 2 minuten lang de paal vasthield?
- Bart het plafond raakte volgens de scheidsrechter?
- hij van mening is dat de scheids dit nooit gezien kon hebben aangezien hij te klein is?
- Michel een thuiswedstrijd speelde?
- ''vlegemepper'' troost vond in ''un lekker verreke''?
- Maikel toe is aan een gehoorapparaat dan wel een cursus ''links/rechts''?
- ''boem boem'' de tweede garnituur laat in de 2e helft de kans gaf zich te bewijzen aangezien hij al gescoord had?
- het vaker verkiezingstijd mag zijn, omdat de hapjes van Ton goed smaakte?
- Louis nu eigenlijk weer aan de beurt is want dat vat is immers al lang geleden?

ZVV Awt-Gelaen 2 wint ook als kampioen

Geplaatst 18 mrt. 2014 01:29 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:51 bijgewerkt ]

Als kersverse kampioen moet ZVV Awt-Gelaen 2 nog 3 wedstrijden spelen in de reguliere competitie. De eerste hiervan was afgelopen zaterdag in Glanerbrook tegen het ooit roemruchte de Haantjes, nu spelend in de onderste regionen van de vierde klasse.

Van een echte wedstrijd was echter nimmer sprake het was ZVV Awt-Gelaen 2 dat ook met slechts 1 wissel het spel dicteerde en een gemakkelijke 9-0 overwinning wist te bewerkstelligen.

Wist u dat?
- Nick voor het eerst de nul wist te houden;
- dit mede kwam door enkele missers van de buitencategorie;
- Kevin ze ook goed wist te raken;
- Maikel van zijn faalangst voor het doel af is;
- Rozano zijn publiek miste;
- Bryan slechts een paar kansen nodig had om tot scoren te komen;
- Bart vroegtijdig de douches bereikte;
- Louis en Ton een uitstekende 3e helft speelden;
- we nog 2 wedstrijden hebben te gaan;
- we zaterdag in de Haemen tegen de Kneeschers spelen.

ZVV Awt-Gelaen 2 KAMPIOEN!!

Geplaatst 21 feb. 2014 01:25 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Onder toeziend oog van vele supporters werd ZVV Awt-Gelaen 2 afgelopen zaterdag kampioen. Met klinkende cijfers, 12-1 werd Sloap Mer Wiejer verslagen in sporthal Bandert in Echt. Veel tegenstand kreeg ZVV Awt-Gelaen 2 dus niet en dat is eigenlijk al het gehele seizoen zo, met slechts 1 gelijkspel werd het kampioenschap binnen gehaald en komt ZVV Awt-Gelaen 2 komend seizoen uit in de 3e klasse!

Met alleen Frank wegens werkverplichtingen afwezig hadden coaches Ton en Louis (ze mochten eindelijk op de foto) de beschikking over: Nick (wel de nul), Remy (niet de nul), Kevin (4e promotie op rij), Bart (als captain de sjoal omhoog), Maikel (vanaf nu Baco Mike), Tom (laat scoren graag aan anderen over), Robby (fietswonder), Bryan (bij 0-8 2x geel pakken is memorabel in kampioenschapswedstrijd), Michel (1e kampioenschap in de zaal), Rozano (geruchten over transfer zijn gaande), Ralf (publiekslieveling).

Lang spannend bleef de wedstrijd niet, want bij rust was de score middels doelpunten van Kevin 2x, Rozano, Michel en Bart al opgetild naar 0-5 en de wedstrijd in feite al gelopen. Het publiek vond dat allemaal prima en amuseerde zich de rest van de wedstrijd kostelijk met vlaggen, toeters, gelach en ouderwets applaus voor hetgeen zich binnen de lijnen afspeelde. Nadat de wedstrijd in 1-12 was geëindigd kreeg captain Bart uit handen van KNVB official en bestuurslid Peter de Coninck de felbegeerde kampioenschapsschaal in handen en kon het feestje in Café Wilhelmina beginnen. Zowel op onze site als de site van www.oud-geleen.nl (dank aan Noël Strech van SDM Services) zullen foto's verschijnen van deze gedenkwaardige avond.

ZVV Awt-Gelaen 2 moet nog 1x winnen

Geplaatst 11 feb. 2014 06:12 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag wist ZVV Awt-Gelaen 2 bij Groen Wit in de ijskoude Ben Mesters hal te winnen met de bekende uitslag 3-11. Na een week van verdriet en emoties door het overlijden van onze clubman Frans Claessen werd begonnen met een mooie minuut stilte, daarna lieten de mannen van het tweede de voeten spreken en gaf Frans een passend eerbetoon.

De wedstrijd werd begonnen met nogal wat halve krachten en blessures, de meester tactici Ton en Louis hadden de beschikking over: Bart (eerste keeper van doellijn tot doellijn), Kevin (de granaat), Roy (euverstepke), Maikel (5x trefzeker in de wedstrijd tov 2x in geheel seizoen), Tom (het loopwonder), Nick (de vliegende keep), Frank (spits bij de 2e poal), Michel (debuut in vrieskou) en Ralf (pikte zijn doelpuntje weer mee).

Veel hoeft echter niet gezegd te worden inhoudelijk over hiervoor was het krachtsverschil simpelweg te groot. Maikel was de grote man van de wedstrijd met 5 doelpunten, de strijd tussen der Bomber en Hoedie 2-1 en tenslotte de granaat van Kevin die de keeper alleen maar gehoord kan hebben.

Belangrijkste nieuws vond echter in de volgende wedstrijd plaats, nummer 2 Heerlerheide 4 wist niet verder te komen dan een 4-4 gelijkspel waardoor ZVV Awt-Gelaen 2 aanstaande zaterdag 15-2-2014 KAMPIOEN kan worden indien er gewonnen wordt van Sloap mer Wiejer. De wedstrijd begint om 19:00 uur en zal gespeeld worden in sporthal Bandert te Echt. Kortom wees erbij, spandoeken en toeters toegestaan, we gaan er voor!!

Wist u dat?
- Kevin en Maikel 1 minuut te kort gekeken hadden naar de wedstrijd van Heerlerheide?
- hierdoor pas zondagochtend het gelijkspel werd geconstateerd?
- Bart om begrijpelijke redenen zijn skipak aan had en maar bleef rennen?
- Toon het tempo (in de Willemien) wederom niet aan kon?
- Roy dit keer niet scoorde, maar wel schitterende overstapjes maakte?
- Der Bomber en Hoedie levende legendes blijven?
- Maikel op doping gecontroleerd moet worden?
- Nick zich volledig (en terecht) op de zaal gaat richten?
- Michel en Tom hun kruit bewaren tot zaterdag?
- Louis en Ton eindelijk op de foto mogen zaterdag?
- we op u rekenen zaterdag 19:00 uur sporthal Bandert te Echt?!

ZVV Awt-Gelaen 2 neemt voorschot op kampioenschap

Geplaatst 11 feb. 2014 02:17 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond voor ZVV Awt-Gelaen 2 een belangrijke thuiswedstrijd op het programma, namelijk Heerlerheide 4, de enig overgebleven concurrent in de strijd om het kampioenschap. Beleving aan de zijde van het thuisfront alom, goed gevulde tribunes zeker voor vierde klasse begrippen en een gemotiveerde thuisploeg. 

De uitwedstrijd destijds in de Ben Mesters sporthal te Heerlerheide was het enige puntverlies voor de boys van ZVV Awt-Gelaen 2 dit seizoen waar vlak voor tijd onnodig de 2-2 werd geïncasseerd. Dat de jongens van Awt-Gelaen dit ''smetje'' op het seizoen wilde oppoetsen bleek al snel door een gedreven instelling. Aan de zijde van Heerlerheide 4 bleek echter deze gedachte minder aanwezig, want hoe raar ook de nummer 2 bleek nimmer de wil te hebben er een echte wedstrijd van te willen maken.

Coach Ton (naar eigen zeggen wethouder Sport in spe) en Louis (na de warming up een horloge minder..) hadden de beschikking over: Remy (langst spelende oproepkeeper), Kevin (Materazzi), Bart (el capitano), Rozano (de stille Benjamin/ kracht), Robby (sloapkop), Michel (de Messi van de lage landen), Bryan (mr. doorzetter) en Maikel (onger de doem). Wie had gehoopt op een spannende wedstrijd kwam voor de neutrale toeschouwer bedrogen uit ZVV Awt-Gelaen 2 bleek sprongen gemaakt te hebben dit seizoen en na een 3-0 ruststand, werd de eindstand zelfs 8-1 met enkele zeer fraaie treffers.

Met nog 5 wedstrijden te gaan gaat ZVV Awt-Gelaen 2 aan kop met 8 punten voorsprong (indien inhaalwedstrijd wordt gewonnen) op Heerlerheide 4. Indien alles volgens plan verloopt en eigenlijk mag je hier niet op vooruit lopen kunt u zaterdag 8 maart 17:00 uur in Glanerbrook alvast in uw agenda zetten, want dan zal voor het eerst in de clubhistorie van ZVV Awt-Gelaen een tweede team kampioen worden!

Wist u dat?
- Remy ''duken euverbodig'' vind?
- Nick via whatsapp probeert te bewijzen dat hij echt geen aansteller is?
- met name Robby hier grote vraagtekens bij zet?
- Robby de man van de siësta is?
- Michel misschien wel het meest vooruit is gegaan?
- miste hij eerst nog voor open doel, speelt hij nu zelfs de keeper uit?
- Kevin zijn eigen clubrecord gaat aanscherpen van 3 achtereenvolgende promoties op rij naar 4?
- Ton nogal wat randvoorwaarden aan een vat bier stelt?
- Louis vooral op de foto wil?
- Rozano de keeper wist te stiften?
- Bryan liever recht toe recht aan naar de goal gaat?
- Bart inmiddels zijn intrek in Awt-Gelaen heeft genomen?
- Maikel een gezellige avond beleefde, hij mocht thuis op de bank tv kijken terwijl de vrouw op stap kon?

ZVV Awt-Gelaen 2 wint in vrieskou van Groen Wit 2

Geplaatst 22 jan. 2014 00:07 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen 2 trok afgelopen zaterdag zuidwaarts richting de Ben Mesters Hal te Heerlerheide waar Groen Wit 2 (nummer 4) de tegenstander was. In de thuiswedstrijd werd deze tegenstander met de handbalcijfers 12-6 verslagen. Zoals gezegd in de Ben Mesters hal werd gevoetbald, maar de gevoelstemperatuur leek eerder op die in Thialf tja en de verdere entourage.. Ah fijn een opknapbeurt waardig laten we maar zeggen.

Het lot van een koploper is dat tegenstanders niet meer vrijuit willen voetballen maar met ''de kont'' tegen de cirkel aan starten en het veld vooral klein willen houden, met één eenzame spits vooruit spelende. ZVV Groen Wit 2 speelde niet anders en hoewel je dan inderdaad niet afgeschoten zal worden is de kans klein dat een goed resultaat volgt. Enerzijds omdat je nu eenmaal in de 4e klasse van de zaal niet op de 0 kunt spelen en anderzijds een eenzame spits voorin, wordt moedelozer naarmate de wedstrijd vordert. De rust werd door treffers van Robby en Bart bereikt met een 0-2 voorsprong, waarbij 0-5 gezien de kansen wellicht meer op zijn plaats geweest zou zijn, maar goed eerder team moet leren zo ook het onze.

Na rust eigenlijk eenzelfde spelbeeld een sportief met veel arbeid strijdend Groen Wit 2 kwam eigenlijk stootkracht tekort om het ZVV Awt-Gelaen 2 echt moeilijk te maken. Door doelpunten van Kevin en Maikel werd de inmiddels beruchte 0-4 voorsprong bereikt. Het rare bij deze stand is dat dan altijd een tegentreffer volgt. Ditmaal was het een spaarzaam foutje van Nick die in plaats van de bal weg te rossen de voetballende oplossing zocht, maar helaas de tegenstander op 30 meter afstand een leeg doel gunde 1-4. Nadat Groen Wit 2 zelfs nog een treffer maakte was het de beurt aan ZVV Awt-Gelaen 2 om de organisatie en de concentratie weer op te pakken. Middels treffers van Robby, Kevin en Tom werd de eindstand bepaald op 2-7. Wie gedacht had even lekker op te warmen onder de douche kwam bedrogen uit, want een CV ketel bleek ook in het douchegedeelte afwezig..

Wist u dat?
- de herinneringen en sterke verhalen aan de feestavond een week eerder werden opgehaald?
- eigenlijk niemand die verhalen op waarheid kan checken?
- Hoedie zijn maatje ''der bomber'' miste in de punt van de aanval?
- Ton net als Louis nu ook een polo heeft voor mensen met een maatje meer?
- de scheidsrechter maar tot 6 kan tellen?
- Tom zijn intrek wenst te nemen in hartje Awt-Gelaen?
- de punter van Robby weer ouderwets werkte?
- Maikel zowaar een doelpunt wist te maken?

ZVV Awt-Gelaen 2 begint sportief en recreatief goed aan 2014

Geplaatst 13 jan. 2014 05:49 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

De eerste wedstrijd na een winterstop is altijd maar afwachten wat het gaat worden. De een eet wel eens een gourmetschoteltje (te veel), de ander blijft wel sportief aktief gedurende de feestdagen. Aan de tegenstander te zien Berg/Knoors 2 was het laatste het geval, met 9 fitte jonge gasten aanwezig en al om 16:15 uur omgekleed en wel in de sporthal (aftrap 17:00 uur) terwijl onze boys het vanuit de kantine hoofdschuddend bekeken.

Naast het sportieve gedeelte, stond er nog een mooi vooruitzicht op het programma afgelopen zaterdag. Na de wedstrijd stond een avondje Willemien op het programma waarbij onze coach Louis Hölsgens een vat bier ter beschikking had gesteld, HULDE! Nu smaakt een ''gele rakker'' altijd beter na een overwinning dan na puntenverlies, dus ZVV Awt-Gelaen 2 wist wat hen te doen stond.

De wedstrijd kende zeker voor 4e klasse begrippen een hoog niveau, Berg Knoors 2 had duidelijk andere bedoelingen dan de eerdere thuisnederlaag en waren dan ook met andere gezichten naar de waereldsjtad gekomen. Nu kun je nog zo hard rennen en energie in een wedstrijd stoppen een foutieve wissel is simpelweg niet te verbloemen. Uitbal ZVV Awt-Gelaen 2, genomen door Bart op Kevin die vervolgens Robby geheel vrijstaand weet te vinden en scoort, de laatste man van Berg/Knoors 2 was namelijk ''effekes wisselen'' 1-0. Een voorsprong voetbalt nu eenmaal gemakkelijker, zeker als achterin niets wordt weggeven. Bart omspelen keeper 2-0, Kevin intikker op aangeven Maikel en Rozano bepaalden de 4-0 ruststand, kat in het bakkie zou je zeggen…

Dat in zaalvoetbal veel, zo niet alles kan veranderen bewees de eerste minuut na rust met 2 snelle tegendoelpunten waardoor het in mum van tijd 4-2 werd. Nadat de stellingen weer waren ingenomen begon ook ZVV Awt-Gelaen 2 weer te voetballen en werkte beheerst het vervolg van de 2e helft af, waarbij mooie aanvallen doeltreffend werden afgerond, uiteindelijke einduitslag 10-3 en de eerste 3 punten van 2014! Eveneens sterk was de 3e helft in de Willemien want als je met circa 10 man na een vat bier en welgeteld 236 hapjes nog moet bijleggen, heb je ook de 3e helft gewoon sterk gespeeld!

Wist u dat?
- Remy een eigen standbeeld heeft in de Willemien?
- Louis er één verdiende afgelopen zaterdag?
- Ton zich dit in verkiezingstijd wel mag gaan aantrekken?
- Toon wel 96x zei dat hij dit echt klasse vond?
- Kevin even moest wennen aan de bamihapjes?
- Frank niet alleen een topspits is maar ook prachtige dancemoves kent?
- Rozano een publiekstrekker blijkt te zijn?
- Maikel voor het eerst wist te scoren?
- Maikel werd afgelost door Dimphy in de Willemien?
- Bart en Ellen een aparte klik hebben?
- Robby aan 'zijn water'' ondervond dat bier koud is?
- Frans gezellig met ons meeging?
- Michel hard op weg is naar de topscorerstitel?
- we gewoon een topavond gehad hebben!!

ZVV Awt-Gelaen 2 sluit 2013 af in stijl

Geplaatst 17 dec. 2013 06:06 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Met een degelijke 10-3 thuisoverwinning tegen Koutenveld 7 heeft ZVV Awt-Gelaen 2 het jaar 2013 sportief gezien goed afgesloten. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd deze tegenstander nog met veel pijn en moeite verslagen met 6-8. Het team blijkt dus het nodige geleerd te hebben de eerste competitiehelft en dat is natuurlijk altijd mooi om te constateren.

Na 10 gespeelde wedstrijden staat ZVV Awt-Gelaen 2 bovenaan met 9 winstpartijen en 1 gelijkspel tegen Heerlerheide 4. Dit team won de belangrijke wedstrijd om de 2e plaats van Berg Knoors 2, hierdoor blijft Heerlerheide 4 onze belangrijkste concurrent in de strijd om het kampioenschap met slechts 5 punten achterstand.

ZVV Awt-Gelaen 2 begint aan de winterstop en zal in het nieuwe jaar op 11 januari starten met een thuiswedstrijd tegen nummer 3 Berg Knoors 2. De basis is gelegd en in de resterende 8 wedstrijden de taak om hiervan in ieder geval 7 winnend af te sluiten en dan is het eerste kampioenschap ooit voor ZVV Awt-Gelaen 2 een feit. 

Wist u dat?
- Remy al meer wedstrijden sinds zijn afscheid heeft ''gekeept'' dan er voor?
- net nu het winterstop is Kevin het netje begint te vinden?
- je bij een aftrap van de tegenstander beter niet met 3 mensen op de middellijn kan staan?
- Bryan geprikkeld wordt door de aanwezigheid van topspitsen Frank en Ralf?
- Bart als aanvoerder graag een discussie voert met tegenstander(s) en scheidsrechter?
- Maikel in 2014 voor zijn eerste doelpunt gaat?
- Michel wellicht het mooiste doelpunt van 2013 maakte?
- Rozanno conditie en techniek steeds beter op elkaar afstemt?
- Louis en Ton te laat waren?
- zij dit met ''rondjes'' moesten compenseren?
- we in 2014 weer gaan strijden voor iets moois?!

Koningskoppel ZVV Awt-Gelaen 2 zorgt voor overwinning

Geplaatst 2 dec. 2013 22:58 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:50 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag speelde ZVV Awt-Gelaen een thuiswedstrijd in Glanerbrook tegen Sloap Mer Wiejer en het moet gezegd, ondanks dat ze sportief hun best deden, werd hun naam eer aan gedaan.. 

Zonder ook maar iemand tekort te willen doen moeten we het nu alleen maar hebben over Frank ''Der Bomber'' Wientjes en Ralf ''Hoedie'' Hoedemaker, 2 topspitsen en vooral teamplayers in optima forma. Waar Frank eerder deze week in het bekertreffen tegen Adveo 2 dienst deed als keeper ofwel ''de Berlijnse Muur'' vormde hij zaterdag samen met Ralf het onbetwiste koningskoppel. Om een impressie te geven beschikken ze over 6 longen, al dan niet gevuld met geel vocht met een witte kraag, dodelijke precisie en een wedstrijdinstelling waar menig speler van pak en beet Barcelona zich een puntje aan kan zuigen! Het was dan ook aan dit koningskoppel te danken dat Sloap mer Wiejer op de knieën werd gedwongen en de dubbele cijfers werden behaald 11-3.

Ralf geeft gewoon aan gelegenheidstrainer Louis aan met wie hij in het veld wil staan zoals Zlatan in zijn beste dagen, Frank daarentegen kon nog net de woorden van zoon Sem op de tribune weerstaan ''waarom verdedigd papa niet terug? Van hem moet ik dat in de wedstrijd wel doen!'' Nou Sem dat is heel simpel, als je het niveau van Frank dan wel Ralf eenmaal bereikt hebt, beschik je over dienders, simpele waterdragers die je de bal geven waar je hem wilt hebben en de kastanjes voor jou uit het vuur slepen. De resterende teamspelers begrijpen namelijk dat als het erop aan komt Frank en Ralf het netje laten bollen en dan is iedere zweetdruppel, verrekte spier, bloedneus en traan de moeite waard geweest!

Wist u dat?
- maar liefst 7 mensen in dienst speelden van Frank en Ralf?
- Ralf de bal met al zijn klasse op de doellijn nog eens rustig aanneemt?
- hij wacht tot de keeper er is en dan scoort?
- dit alleen is weggelegd voor de allergrootsten?
- Frank de keeper juist gebruikt in zijn afwerking?
- hij dit doet om de keeper toch het idee te geven dat hij niet voor niets komt?
- Frank tijdens de wedstrijd nog aan ''latje tik'' doet?
- medespelers in het kleedlokaal plaats maken en alleen wat zeggen als hen dit gevraagd wordt?
- het publiek niet kan wachten tot zaterdag 17:00 uur om deze helden weer in aktie te zien?

1-10 of 17