ZVV Awt-Gelaen wint routineklusje met dubbele cijfers

Geplaatst 27 jan. 2014 05:34 door Ralph Evertz   [ 8 jul. 2014 23:46 bijgewerkt ]
Na de heerlijke pot van afgelopen maandag tegen Amicitia stond alweer 2 dagen later de inhaalwedstrijd tegen Lake Valley uit Venray op het programma. Hoe anders kan een wedstrijd in enkele dagen tijd zijn, stond maandag de wedstrijd nog bol van de spanning, hiervan was woensdag geen sprake meer van. Lake Valley is een club in verval, wederom een voorbeeld hoe het kan gaan als je als vereniging geen sterke fundering hebt, geleefd op euro's en na het verdwijnen hiervan verleden jaar het eerste team terugtrekken in de eerste divisie en nu hopeloos strijdend tegen degradatie in de topklasse.

Hoe anders is het momenteel bij het vlaggenschip van ZVV Awt-Gelaen, jongens die een contributie betalen en voetballen voor het plezier. Dit plezier komt eveneens tot uiting in de zogenaamde ''groepsapp'', voor de 50plusser vrij vertaald ''unne hoap stomme zeiver'' alleen zonder bier en kroeg om je heen op je telefoon. Uw verslaggever heeft de eer hiervan deel uit te maken en dit dan vaak glimlachend zonder zelf al te veel hiervan uitmakend te volgen. Uw verslaggever moet uiteraard objectief blijven en vooral hebben over feiten. In de ''groepsapp'' kwam dinsdag de bijgewerkte topscorerslijst (feit) ter sprake met Hicham bovenaan en Chefrino hierop op 1 doelpunt verschil volgend, het vervolg ging dan intern over pannenkoek tot alleskunner/ ''beest'', ah fijn een amusante discussie waarbij je merkt dat het groepsgevoel op een aparte manier stijgende is. 

De wedstrijd zelf is eigenlijk weinig over te melden, ZVV Awt-Gelaen had geen tot nauwelijks tegenstand van Lake Valley en scheidsrechter Piets hoefde nimmer in aktie te komen in deze sportieve wedstrijd. Tussen het maken van de doelpunten door had Hicham bij het missen van kansen van Chefrino de grootste lol en andersom ook. De laatste 2 doelpunten van de met 10-1 gewonnen wedstrijd waren toch tekenend, want Hicham die inmiddels drie keer gescoord had tegenover Chefrino tot dan één keer scorend, gunde Chefrino twee keer de bal toen ze beide alleen op de keeper afgingen en zodoende eindigde de enige noemenswaardige wedstrijd van de avond tussen beide heren in 3-3, wordt vervolgd…

Ter afsluiting het goede nieuws dat coach Kevin (in het bezit van het hoogste trainersdiploma) heeft aangegeven ook komend seizoen als trainer actief te willen zijn van ZVV Awt-Gelaen en aangezien het bestuur het hier wel mee eens was feliciteren we Kevin en wensen hem het komende 1,5 jaar heel veel succes!

Er volgen nu nog twee wedstrijden in de maand januari komende woensdag 29 januari om 21:30 uur in Glanerbrook voor de beker tegen Sittardse Boys 2 en vrijdag 31 januari om 21:15 uur in sporthal Daalhof tegen nummer 3 de Hazendans in Maastricht.

Statistieken:
8e minuut 1-0 Chefrino Eind
12e minuut 2-0 Hicham Igffa 
16e minuut 3-0 Martijn Lemmens
17e minuut 4-0 Hicham Igffa 
26e minuut 5-0 Remco Kivit
30e minuut 6-0 Remco Kivit
33e minuut 7-0 Hicham Igffa 
37e minuut 7-1 Pascal Nelissen
37e minuut 8-1 Martijn Lemmens
43e minuut 9-1 Chefrino Eind
44e minuut 10-1 Chefrino Eind 

Wist u dat?
- Paul en Kevin namens ZVV Awt-Gelaen op kraamvisite gingen bij de dochter van coach Kevin en zijn partner Tammy?
- dochter Lynn gelukkig op de moeder lijkt?
- Maikel vond dat de muziek wel opgeruimd kon worden, want feestvreugde paste niet bij deze overwinning?
- Toon de cursus ''omgaan met een scorebord'' met een mager zesje heeft afgerond?
- de gebroeders Claessen niet wilden scoren tegen hun oude club (toen in de glorietijd)?
- Martijn de goede tas mee naar huis nam?
- Hicham de morele winnaar was in ''de strijd'' met Chefrino?
- Remco nog maar 1 week logeert in Hotel Papa & Mama?
Comments